Lijepo ja rekoh prosli put. Radnik da je imao igraca manje uzeo bi ih.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Grmi cijeli stadionElegant je napisao/la:Sarajevo šampion !
Levat obični, ta će on!flash je napisao/la:Šta kaže Dino nadigrali ih u svim elementima fudbalske igre
I prošle godine a evo i ove poništava Zrisnjkom čist gol, al džabauschtipak je napisao/la:Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove.![]()
Sa' ce sudija da svira penal. Ceka priliku, da ne bude previse ofirno.![]()
Papak ohladi, pogledaj kome je dodjeljeno najviše crvenih kartona i protiv koga se sviraju penali papčino.uschtipak je napisao/la:Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove.![]()
nije on dobar sekundeflash je napisao/la:Šta kaže Dino nadigrali ih u svim elementima fudbalske igre
Mislim na drugi go, onaj priznati...puding je napisao/la:Lopta je navodno izasla u aut
Ja kako sam uspio vidjeti da je kerla zakasnio sa izlaskom,ali nisam siguranZeman je napisao/la:Mislim na drugi go, onaj priznati...puding je napisao/la:Lopta je navodno izasla u aut
Nije on papak upitanju je cura lave moj...avlami97 je napisao/la:Papak ohladi, pogledaj kome je dodjeljeno najviše crvenih kartona i protiv koga se sviraju penali papčino.uschtipak je napisao/la:Ne znam jeste l' vi primijetili al' unazad, msm da su tri utakmice, Zeljo je iznudio 3 crvena za suparnicke timove.![]()
http://s18.postimg.org/vlq1578u1/cats.jpg
Ključno je pitanje je li igrač Zrinjskog (asistent kod gola) na vrijeme izašao iz zaleđa.arelinho je napisao/la:Ja kako sam uspio vidjeti da je kerla zakasnio sa izlaskom,ali nisam siguranZeman je napisao/la:Mislim na drugi go, onaj priznati...puding je napisao/la:Lopta je navodno izasla u aut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.