Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
več sam napisao,pravopis mi nije jača strana.živim dalekeo od balkanskih zemalja.nadam se da se svi razumijemo.što se tiče de rossja,mancini je javno rekao da ga želi u cityu,i da su poslali ponudu za de rossja.ajde ljudi vidimo se.moram na posao
Drug, co'ek se zove De Rossi.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To sto Cartman svrsava na Modrica, vjerovatno je jedini koji navija za neki klub u Engleskoj da to misli. Koliko se puta razvijala ta rasprava na onom dijelu foruma. Mislim najbolja usporedba moze biti to sto Tottenham nista nije izgubio odlaskom Modrica, cak su bili i bolji, a i prosle godine su imali dobrog Balea. Cak su ove godine osvojili tri boda vise. Doduse vidi se da je Luka djelovao na defanzivni dio primili su 5 golova vise, inace sa svojom dominantnoscu u odbrani. (razlika izmedju proslogodisnjeg i Bale od ove godine je 6 golova)
@Mux Cuj gdje je bio Drogba? Sad ispade da je isto to sto je Luka u svojoj 23. otisao tek iz Dinama i sto je Kovacic otisao u 18. u mnogo jaci klub od prosjecnog Tottenhama. Ako ne slijedece onda za dvije godine Kovacic ce biti prof.dr. za skocimisa.
@Mux Cuj gdje je bio Drogba? Sad ispade da je isto to sto je Luka u svojoj 23. otisao tek iz Dinama i sto je Kovacic otisao u 18. u mnogo jaci klub od prosjecnog Tottenhama. Ako ne slijedece onda za dvije godine Kovacic ce biti prof.dr. za skocimisa.
Celik!3,2,2.
Porediti Pjanica i Modrica nema smisla.kao prvo Modric je 5 godina stariji od Pjanica i on je vec sada na nekom svom maximumu.Tesko da moze biti jos bolji.Gdje ce Pjanic biti za 5 godina?To niko ne zna.Moze postati novi Xavi,a moze i propasti.Sve zavisi od spleta okolnosti koje ce se desiti u narednom periodu (povreda ili nekih drugih faktora na koje se ne moze uticati),a samim tim i od samog Pjanica.Kao drugo da bi se neko poredio moraju obojica biti u istim uslovima.Dzeko i Mandzukic se donekle mogu porediti (jer su obojica isto godiste,a samim tim i igrali su jedan period zajedno u Wolfburgu i samim tim bili u istim uslovima).I svi znamo ko je kome bio rezerva.
Licno mislim da bi Modric jos ganjao lopte po ovim nasim livadama (ili bi mu vrhunac bio Wolfsburg ili neki drugi porsjecni klub iz liga 5-ce,ako bi uopte i dogurao do njih) da mu nije bilo Mamica koji bi Arapima prodao pijesak koliki je maher.Nemojte me pogresno shvatiti momak posjeduje kvalitet,ali je pitanje da li bi napravio i postigao ovo sto je postigao da je isao nekim drugim putem.Slicno je i sa Dzekom koji bi vjerojatno propao da ga Plisek nije odveo u Cesku.

Licno mislim da bi Modric jos ganjao lopte po ovim nasim livadama (ili bi mu vrhunac bio Wolfsburg ili neki drugi porsjecni klub iz liga 5-ce,ako bi uopte i dogurao do njih) da mu nije bilo Mamica koji bi Arapima prodao pijesak koliki je maher.Nemojte me pogresno shvatiti momak posjeduje kvalitet,ali je pitanje da li bi napravio i postigao ovo sto je postigao da je isao nekim drugim putem.Slicno je i sa Dzekom koji bi vjerojatno propao da ga Plisek nije odveo u Cesku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Još veći problem od neosvajanja trofeja za Miralema Pjanića predstavlja činjenica da Roma nije klub koji ima jasnu viziju razvoja određenog stila igranja fudbala. Klub koji je za svoje trenere u kratkom roku između ostalih imenovao Enriquea i Zemana, te tako svojim igračima priredio potpuno dva različita načina fudbalska rada, od lepršavog španskog fudbala do igranja sa tegovima na nogama u "ruskom stilu", definitivno nije mjesto u kojemu će Miralem Pjanić stasati u igrača svjetske klase.
Miralem Pjanić svoju budućnost treba tražiti u klubu u kojemu će se neizmjerno poštovati njegove tehničke predispozicije i u kojemu ima povjerenje trenera koji se zalaže da njegova momčad favorizuje stil igre u kojemu Pjanićeve tehničke predispozicije opet dolaze u prvi plan i postaju ključne za cjelokupnu momčad.
Španjolci koji su doveli Pjanića u Romu i preporučili ga Luis Enriqueu danas savjetuju Pepa Guardiolu u Bayernu iz Minhena
možemo samo ponoviti stav da Miralema Pjanića u Romi ne očekuje budućnost kakvu mu svi mi priželjkujemo.
Opet ponavljamo, klub koji nema jasnu viziju u kojoj je on jedan od ključnih pokretačkih dijelova, definitivno nije klub za našeg Miralema Pjanića.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Cuj nisu nista izgubili, ove godine sa ovakvim Baleom bili 5., a prosle sezone bili 4. Modric je fantastican igrac, neki to ne zele ili ne mogu da vide. Je li to zato sto se ne razume u nogomet i sto su samo u stanju brojat asistencije i golove, ili je ipak problem sto je Hrvat, ne znam.AllGunsBlazing je napisao/la:To sto Cartman svrsava na Modrica, vjerovatno je jedini koji navija za neki klub u Engleskoj da to misli. Koliko se puta razvijala ta rasprava na onom dijelu foruma. Mislim najbolja usporedba moze biti to sto Tottenham nista nije izgubio odlaskom Modrica, cak su bili i bolji, a i prosle godine su imali dobrog Balea. Cak su ove godine osvojili tri boda vise. Doduse vidi se da je Luka djelovao na defanzivni dio primili su 5 golova vise, inace sa svojom dominantnoscu u odbrani. (razlika izmedju proslogodisnjeg i Bale od ove godine je 6 golova)
Zasto se uopste diskutuje o kvalitetu covjeka za kojeg je Real dao takve pare i koji je godinama bio priznat kao jedan do najboljih veznih u Engleskoj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Upravo ovo . Jbg , ima i pojedinaca u Hrvatskoj koji su ovakvi prema nama , ali ovo su stvarno neke gluposti koje redaju .. Kaže "dok je Pjanić dokazivao talenat u Francuskoj modrić je tesao kamen u Hercegovini (ili nešto tako)" . Čekaj da pogledam , Modrić je 2003 igrao u Zrninjskom .. Dok .. Pjanić je tada imao 13 godina .Cartman je napisao/la: ili je ipak problem sto je Hrvat
Dajte ba ljudi šta pričate gluposti . Modrić je trenutno kvalitetniji i bolji igrač od Pjanića u mnogo segmenata , ali ga je također stariji 5 godina . Modrić je dostigao svoj maksimum , a Pjanić ako nastavi dobrim putem , premašiti i Modrićev najveći nivo .
Nekima se sve svelo na to da omalovažavate Modrića koliko više možete .. I to meni se čini sve od neke bolesne ljubomore , to nije patriotizam , to je jednostavno zaslijepljenost .
Naravno, isto sto pojedini Hrvati ne mogu priznat da je Dzeko kvalitetan igrac. Nisu mogli ni kad je razvaljivao u Wolfsburgu.
- velez_mostar
- Kontakt:
U svojoj ekipi bi uvijek vise volio Pjanica, Modric mi je malo napuhan igrac.
Da Miralem igra za Real sa ostalim svemircima u jadnoj Primeri(Real i Barca bez konk.), vjerujem da bi imao golova i asistencija 3 puta vise od Luke.
Jedini na Balkanu koji ce premasiti kvalitete i jednog i drugog je Mateo Kovacic, veliki sam Interista i pratim ga redovno, maestralan je.
Usput..Pjanicu bi bilo dobro kod Kloppa, ako je istina ovo sto se pise.
Da Miralem igra za Real sa ostalim svemircima u jadnoj Primeri(Real i Barca bez konk.), vjerujem da bi imao golova i asistencija 3 puta vise od Luke.
Jedini na Balkanu koji ce premasiti kvalitete i jednog i drugog je Mateo Kovacic, veliki sam Interista i pratim ga redovno, maestralan je.
Usput..Pjanicu bi bilo dobro kod Kloppa, ako je istina ovo sto se pise.
Cartman je napisao/la:Naravno, isto sto pojedini Hrvati ne mogu priznat da je Dzeko kvalitetan igrac. Nisu mogli ni kad je razvaljivao u Wolfsburgu.
Rijetko je to tako kod Hrvata, mi njih jenostavno ne intereujemo. Kod nas su komplexi ogromni kad za igraca Real Madrida pricamo da veze nema. Pa vidis koliko samo stranica o Modricu, a obicno je samo pljuvanje.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Nema to veze sta je Modric vjeruj mi, da je Finac isto bi raja pricala, jedan od najprecjenjenijih igraca danas. U Realu odigrao 4,5 tekmi da valja, nicim se nije istakao, covjek koji se rotira tamo i za kojeg je Kedira, Xabi Alonso i kompanija jos uvijek nedostizna. Ofanizvno nista specijalno, defanzivno nejak i slab. Sto se konkretnosti tice njegove brojke govore za sebe. Totenhem nije nista izgubio, bas kao sto je Real slabo dobio.Cartman je napisao/la:Cuj nisu nista izgubili, ove godine sa ovakvim Baleom bili 5., a prosle sezone bili 4. Modric je fantastican igrac, neki to ne zele ili ne mogu da vide. Je li to zato sto se ne razume u nogomet i sto su samo u stanju brojat asistencije i golove, ili je ipak problem sto je Hrvat, ne znam.AllGunsBlazing je napisao/la:To sto Cartman svrsava na Modrica, vjerovatno je jedini koji navija za neki klub u Engleskoj da to misli. Koliko se puta razvijala ta rasprava na onom dijelu foruma. Mislim najbolja usporedba moze biti to sto Tottenham nista nije izgubio odlaskom Modrica, cak su bili i bolji, a i prosle godine su imali dobrog Balea. Cak su ove godine osvojili tri boda vise. Doduse vidi se da je Luka djelovao na defanzivni dio primili su 5 golova vise, inace sa svojom dominantnoscu u odbrani. (razlika izmedju proslogodisnjeg i Bale od ove godine je 6 golova)
Zasto se uopste diskutuje o kvalitetu covjeka za kojeg je Real dao takve pare i koji je godinama bio priznat kao jedan do najboljih veznih u Engleskoj.
Davno je jos Ivica Osim objasnio Hrvatima ko je i sta je Modric, izvikan igrac.
Licno sam misljenja da ce Mire biti bolji igrac od Modrica, a on to do sada i dokazuje, ako ga povrede mimoidju Mire moze i mora daleko, ima tehniku, asistenciju, sut, slabiji je malo u duelu ali je fantazista.
Mire je pravi dragulj!
Mire je sa 19 godina taj isti Real izbacio iz lige prvaka, malo je igraca u takvim godinama koji se mogu pohvaliti sa tom cinjenicom, to se moras sloziti zar ne?
Pjanicu treba bolji trener i bolji klub, Njemacka bi mu izuzetno legla da ojaca, u Romi jednostavno nesto ne stima.
Za @muxa, pogledaj analizu njihovu sa indexa kada im je isto Ivica rekao da smo trenutno najjaca repka balkana, likovi svrstase Pletikosu u rang sa Asmirom, a Mandzu i Jelavica ispred Vede i Dzeke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Tottenham ima i tri boda vise, niko mu nije kriv sto se liga malo pojacala, prosle godine su imali 69 ove 72, znaci napredak ocigledan, a ne nazadovanje.
I smijesan si, spominjes Hrvate, a ja fino kazem da ce Kovacic za godinu dvije biti bolji od Luke za tri klase. Znaci nije do toga sto je Hrvat vec zato sto je precijenjen.
I smijesan si, spominjes Hrvate, a ja fino kazem da ce Kovacic za godinu dvije biti bolji od Luke za tri klase. Znaci nije do toga sto je Hrvat vec zato sto je precijenjen.
Celik!3,2,2.
ne vjerujem da ce mire u borussiju.
BVB je super ekipa i igra lijep fudbal. al on u romi ima platu koju u borusiji nikad nece dobit. bvb jednostavno ne placa nesto posebno. zato ce im se pola ekipe rasprodat, a kad ode i klopp, mozes se na nju po´rat.
primjera radi, lewandowski je zaradjivo 1,5 miliona.. to je za takvog igraca sica. bez obzira na to sto su mu navodno obecali utrostrucit platu. i to je malo u odnosu koliko bi zaradjivo u bayernu ili sl.
BVB je super ekipa i igra lijep fudbal. al on u romi ima platu koju u borusiji nikad nece dobit. bvb jednostavno ne placa nesto posebno. zato ce im se pola ekipe rasprodat, a kad ode i klopp, mozes se na nju po´rat.
primjera radi, lewandowski je zaradjivo 1,5 miliona.. to je za takvog igraca sica. bez obzira na to sto su mu navodno obecali utrostrucit platu. i to je malo u odnosu koliko bi zaradjivo u bayernu ili sl.
@bhsport
To ti je slicno tome sto mi stavljamo Pjanica ispred Modrica, odi na bilo ci forum pa postavi pitanje, 2% bi ti reklo da je bolji Pjanic, a on prvo mora da ojaca, jer otkad ga znamo prica se kako ima sve samo je slabasan, pa kad ce vise ojacati I rijesiti se ovih povreda da ga mozemo svrstiti medu ozbiljne igrace I uopste ga stavljati u receniu s Modricem?
Po cemu je Ibisevic bolji od Jelavica? A po cemo Dzeko od Mandzukica?
To ti je slicno tome sto mi stavljamo Pjanica ispred Modrica, odi na bilo ci forum pa postavi pitanje, 2% bi ti reklo da je bolji Pjanic, a on prvo mora da ojaca, jer otkad ga znamo prica se kako ima sve samo je slabasan, pa kad ce vise ojacati I rijesiti se ovih povreda da ga mozemo svrstiti medu ozbiljne igrace I uopste ga stavljati u receniu s Modricem?
Po cemu je Ibisevic bolji od Jelavica? A po cemo Dzeko od Mandzukica?
Zadnja izmjena: muXmania, dana/u 21 jun 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Napredak se gleda po poziciji i titulama, a ne po broju bodova.AllGunsBlazing je napisao/la:Tottenham ima i tri boda vise, niko mu nije kriv sto se liga malo pojacala, prosle godine su imali 69 ove 72, znaci napredak ocigledan, a ne nazadovanje.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Modric je prosjek klupa igrac, tu i tamo odigra ok, za koju godinu vidim ga u Rusiji, Ukrajini, Turskoj, tako nesto, toliko o njemu,
a tema je Pjanic
a tema je Pjanic
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
I sta da ste zavrsili peti i propustili LP? Znaci napredovali jer ste imali vise bodova.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Jah jah, cuj ne gleda se broj bodova, znaci Arsenal ove godine recimo osvoji 80, a zavrsi 4. znaci nista nije napredovao iako ima 7 bodova vise sto bi znacilo da su odigrali bar tri utakmcie bolje? Sto bi opet znacilo da su konstantniji.

Dobro vam je Wenger isprao mozak. United je u sezoni 09/10 imao vise poena nego u sezoni 10/11, pa je u ovoj prvoj bio drugi, a u zadnjoj bio prvi. Znaci 09/10 je ipak bolja sezona? Logika na nivou. A tek fantasticna sezona 11/12 gdje su imali jos vise bodova. Yebo to sto su izgubili titulu u zadnjoj sekundi, vazno je da ima vise bodova. NAPREDAK!
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 21 jun 2013, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Jah jah, cuj ne gleda se broj bodova, znaci Arsenal ove godine recimo osvoji 80, a zavrsi 4. znaci nista nije napredovao iako ima 7 bodova vise sto bi znacilo da su odigrali bar tri utakmcie bolje? Sto bi opet znacilo da su konstantniji.
Jedino je bitno da je, tottenhem prosle godine bi 4. Ove su peti. Ko pamti broj bodova, titule se broje I plasmani na tabeli.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sad, nije ti logika dobra. Sezona prije je bolja zato sto je United vise bodova osvojio, a godinu iza su zbog losije konkurencije ispustili dosta bodova. Mislis da bi Untied ostao na ovim bodovima da nisu imali 15-ak bodova prednosti. Ove godine zadnja 4-5 kola nisu ni igrali kako treba. A prije tog u zadnjem se odlucivalo, tako da se te sezone ne mogu porediti.
@Mux Znaci zato sto je jaca konkurencija, Tottenham koji je bio bolji od proslogodisnjeg je ustvari losiji?
@Mux Znaci zato sto je jaca konkurencija, Tottenham koji je bio bolji od proslogodisnjeg je ustvari losiji?
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.