Tako je, ali u BiH.Jackk je napisao/la: ↑23 avg 2021, 10:38A ovo što je 9.99 KM mjesečno to mogu gledati preko bilo kojeg neta?
Sport i TV
Re: Sport i TV

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ja nisam zadovoljan kvalitetom slike na tom sranju od Telecoma, 720p i najmanji mogući bitrate
uzet Tvviet i cao
uzet Tvviet i cao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Inače EON ima FHD 

ko je pomenuo EON botino
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ti komentiraš jedno, ja drugo. Čemu vrijeđanje?
Cijena tog tvvieta?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Što ćeš plaćati za iptv kad uvijek ima džabnih listi, evo ja koristim jednu zadnjih 4-5 mjeseci i sve u fullu radi, samo telegram aktiviraj pa ti pošaljem link za grupe gdje ćeš naći te liste.
Ili daj da ti šibnem listu na mail
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Evo obavijest na moja tv da su ubacena nova pet kanala.
Arena esport, agro tv, balkan trip, superstar tv i toxic. Vjerujem nista zanimljivo.
Arena esport, agro tv, balkan trip, superstar tv i toxic. Vjerujem nista zanimljivo.
Davno sam to spomenuo, još jedan dokaz da ćemo dobiti nove Arene. To su kanali Arena Channels Group, odlična je suradnja.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Dosta strpljenja treba, pogoditi pravu adresu, imati dobar kombo a naravno i proxy.Sa tom kombinacijom i sa openbullet predatorom moze se doci do fascinantnih rezultata.Mada ove vrste skenera vec postaju prevazidjene.U ovom slucaju na 17.000 MAC adresa pronasao sam 16 aktivnih MAC adresa, od toga njih 4 su visekonekcijske m3u liste.
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Ajd proslijedi listu na mail ako ti nije mrsko.
Moze i telegram ako uspijem sifru pogoditi, nisam odavno tamo usao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mozes li meni kakvu višekonekcijsku listu i dodati u grupe na telegramu?. Mučim se da gledam Arene od kada su iskljucili na Telemachu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 22:20Što ćeš plaćati za iptv kad uvijek ima džabnih listi, evo ja koristim jednu zadnjih 4-5 mjeseci i sve u fullu radi, samo telegram aktiviraj pa ti pošaljem link za grupe gdje ćeš naći te liste.
Ili daj da ti šibnem listu na mail
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.