Chicago Bulls

L-Train
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2011, 20:04

SaltCityAttack je napisao/la:odigrali smo 4 utkamice kolektivno..ona zadnja protiv Indiane, dvije protiv Atlante i jedna protiv Miamia :).... sta ja znam igrali smo dobru odbranu i ne mozemo reci da nismo...pa vidjeli ste sinoc da James nije mogao doci u situaciju da suta...sinoc u drugom poluvremenu nije bila dobra odbrana to stoji, ali u prosloj utkamici kuci smo igrali dobru odbranu...drugo je to sto ljudi su pogadjali, ali treba spomenuti da u vecini slucajeva nisu ni imali sansu da se izbore za sut, jer je deng uzimao lopte, Rose, Noah, pa se blokirali sutevi i td...ma treba nam ba malo napada i to je to
ko bolje odigra odbranu taj i pobjedjuje u ovoj seriji,zasad je to Miami

i ne treba vama malo napada nego vam treba bolja strategija kako da nas trenutno probijete.Spoelstra je naucio iz svojih gresaka u prvoj utakmici i sad je na potezu Thibodou ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 maj 2011, 20:28

L-Train je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:odigrali smo 4 utkamice kolektivno..ona zadnja protiv Indiane, dvije protiv Atlante i jedna protiv Miamia :).... sta ja znam igrali smo dobru odbranu i ne mozemo reci da nismo...pa vidjeli ste sinoc da James nije mogao doci u situaciju da suta...sinoc u drugom poluvremenu nije bila dobra odbrana to stoji, ali u prosloj utkamici kuci smo igrali dobru odbranu...drugo je to sto ljudi su pogadjali, ali treba spomenuti da u vecini slucajeva nisu ni imali sansu da se izbore za sut, jer je deng uzimao lopte, Rose, Noah, pa se blokirali sutevi i td...ma treba nam ba malo napada i to je to
ko bolje odigra odbranu taj i pobjedjuje u ovoj seriji,zasad je to Miami

i ne treba vama malo napada nego vam treba bolja strategija kako da nas trenutno probijete.Spoelstra je naucio iz svojih gresaka u prvoj utakmici i sad je na potezu Thibodou ;)
Al brate vidio si da u drugoj utakmici su probijali, ali su fulali zicer za zicerom. Odavno nisam bio vidio utakmicu, kao onu drugu u seriji, sa vise profulanih zicera jedne ekipe.

Igrate vi dobru odbranu, ali i mi smo totalno losi u realizaciji i najednostavnijih poena, tacnije zicera. Nemoze se utamica dobiti kad se izfula ono sto smo mi fulali. Bez obzira kako igrao dobro odbranu.
Postovanje treba zaraditi.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2011, 21:05

Meni nije lako ovo rec ali nisu to bas bili cisti ziceri osim par pokusaja Booza ostalu su,bili promasaji koji su plod dobre odbrane Heat,ovako losi postotci suta nisu slucajnost,sama selekcija suta nije bila dobra,samo protok lopte nije bio dobar itd.Sam Thibs kaze da dobra odbrana omogucava dobar napad,on tvrdi da odbrana nije ok jer i Rose kaze,u napadu ces promasivat to je ok ali ako uspijes igrat dobru ,tvrdu musku odbranu onda si u igri do kraja.Sinoc 28 u 4/4 puno brate ,previse

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2011, 21:30

Thibs me iznenadjuje, kako sam je naivno postavio odbranu. Prakticki smo dali Boshu da se razigra i kad je poludio nastavio nas je unistavat. Nije Bosh neki amater covjece, all-star igrac hebemu.
Sledecu utakmicu odbrana odbrana i odbrana, moramo igrat timsku odbranu, sve ih zaustavljat a samo nek Boozer udvaja (ako uopste zna) jer on cuva Anthonya. Asik kolko god meni bio drag on nije za ovakve bitne utakmice, puno grijesi a i odbrani ga je lako prevarit fintom i drugim varkama, naivan je jos, nije zrel da igra finale konferencije. Treba Kurta vratit u igru da Bosh osjeti malo stipkanja i gurkanja, da malo mu ruka pomodri od silnog udaranja, ne treba ih vise stedit. Nemamo sta izgubit moramo jace igrat. Rose mi u ovoj seriji igra u grcu majke mi, ne mogu ga prepoznat. U zadnje 2 utakmice nijednon nije preuzeo odgovornost u cetvrtoj cetvrtini, nekako mi izgleda preumorno majke mi. Duga je sezona, nije odmarao a trebao bi sad potegnut. Nadam se da ce naci malu zalihu svoje energije u dusi i da pokaze ko je elita. Znam da ce u jednoj proradit, znam, nadam se sledeca aBd jer je utakmica must win. :)

Gooo Bulls!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 23 maj 2011, 21:31

Kurt vam treba igrati,treba vam sut sa poludistance ,to vam je jedina mana!!
Rore je malo umoran njemu ne treba nista zamjeriti,carlos kako ima vise loptu u rukama naravno bolje igra!!
pozz i sretno!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2011, 21:37

doe78 je napisao/la:Kurt vam treba igrati,treba vam sut sa poludistance ,to vam je jedina mana!!
Rore je malo umoran njemu ne treba nista zamjeriti,carlos kako ima vise loptu u rukama naravno bolje igra!!
pozz i sretno!
Treba i radi pick & poppa ali treba nam i radi tog da udara malo u reketu, Noah nije neki prljavi igrac. Eno Gibson citavo vrijeme dok igra protiv Bosha verbalno ga ometa i uznemiruje i odmah Bosh ne moze prnut. Taj sinoc nije igrao puno jer nam je Booz trebao u napadu. Ma dobija on uvjek ovoliko lopti, samo je sinoc bio odlican 17 skokova i 26 poena, ali ga Bosh nekolko puta obrukao kao nekog pionira. Ma bice Carlos sledece sezone mnogo bolji u odbrani, Thibs ce to dotjerat ne sumnjam u to.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 23 maj 2011, 21:43

BIHfan je napisao/la:
doe78 je napisao/la:Kurt vam treba igrati,treba vam sut sa poludistance ,to vam je jedina mana!!
pozz i sretno!
Treba i radi pick & poppa ali treba nam i radi tog da udara malo u reketu, Noah nije neki prljavi igrac. Eno Gibson citavo vrijeme dok igra protiv Bosha verbalno ga ometa i uznemiruje i odmah Bosh ne moze prnut. Taj sinoc nije igrao puno jer nam je Booz trebao u napadu. Ma dobija on uvjek ovoliko lopti, samo je sinoc bio odlican 17 skokova i 26 poena, ali ga Bosh nekolko puta obrukao kao nekog pionira. Ma bice Carlos sledece sezone mnogo bolji u odbrani, Thibs ce to dotjerat ne sumnjam u to.

Nije bas imao loptu u rukama zadnjih 5,6 tekmi 9,10 suteva je malo za takvog igraca dovedem je da bude uz rosa glavni..Noah mora napolje vjeruj mi,miami ga pusta on ne sutira,to bih kurt iskoristio..
meni licno je svejedno tko ce pobjediti,jest da sam na pocetko sezone rekao miami uzima titulu!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 maj 2011, 21:46

doe78 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
pozz i sretno!

Nije bas imao loptu u rukama zadnjih 5,6 tekmi 9,10 suteva je malo za takvog igraca dovedem je da bude uz rosa glavni..Noah mora napolje vjeruj mi,miami ga pusta on ne sutira,to bih kurt iskoristio..
meni licno je svejedno tko ce pobjediti,jest da sam na pocetko sezone rekao miami uzima titulu!!
Jel tebi Shaq dobar centar? I on ima ruzan sut i ne moze meda sa poludistance. Noah je igrac kakvog svaka ekipa treba da ima i mi ga takvog volimo i cjenimo sto igra za Bullse. Necemo vise o Noahu, ne slazemo se u misljenjima, necemo ih ni promjenit i tacka. :)
FK DELFIN NEUM

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 23 maj 2011, 21:49

Jel tebi Shaq dobar centar? I on ima ruzan sut i ne moze meda sa poludistance. Noah je igrac kakvog svaka ekipa treba da ima i mi ga takvog volimo i cjenimo sto igra za Bullse. Necemo vise o Noahu, ne slazemo se u misljenjima, necemo ih ni promjenit i tacka. :)

Shac je jeste centar spusti se primi loptu i kos ,ili je faul:).....Njemu ne treba suta kada ima druge uslove,za dominaciju a i dokazao je:)..+
U pravu si nikad necu promjenit misljenje o noahu i da hajde zavrsimo tu temu:)...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2011, 21:53

BIHfan je napisao/la:Thibs me iznenadjuje, kako sam je naivno postavio odbranu. Prakticki smo dali Boshu da se razigra i kad je poludio nastavio nas je unistavat. Nije Bosh neki amater covjece, all-star igrac hebemu.
Sledecu utakmicu odbrana odbrana i odbrana, moramo igrat timsku odbranu, sve ih zaustavljat a samo nek Boozer udvaja (ako uopste zna) jer on cuva Anthonya. Asik kolko god meni bio drag on nije za ovakve bitne utakmice, puno grijesi a i odbrani ga je lako prevarit fintom i drugim varkama, naivan je jos, nije zrel da igra finale konferencije. Treba Kurta vratit u igru da Bosh osjeti malo stipkanja i gurkanja, da malo mu ruka pomodri od silnog udaranja, ne treba ih vise stedit. Nemamo sta izgubit moramo jace igrat. Rose mi u ovoj seriji igra u grcu majke mi, ne mogu ga prepoznat. U zadnje 2 utakmice nijednon nije preuzeo odgovornost u cetvrtoj cetvrtini, nekako mi izgleda preumorno majke mi. Duga je sezona, nije odmarao a trebao bi sad potegnut. Nadam se da ce naci malu zalihu svoje energije u dusi i da pokaze ko je elita. Znam da ce u jednoj proradit, znam, nadam se sledeca aBd jer je utakmica must win. :)

Gooo Bulls!
Tako je evo kad sam vidio da je Asik povredjen,odmah kontam pa nebi drukcije ubacio Thomasa a s njim smo ugrali fenomenalnu odbranu,treba i Taj igrat puno vise,treba probat stavit u igri Watsona i to da igra 1 a Rose zbog umora 2 tad bi ga bilo puno teze udvojit,jednostavno thibs mora nesta mjenjat ,ovo je procitano,mora izvuc neko rjesenje,moramo nac i mi Haslema nekog

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 maj 2011, 21:54

dema je napisao/la:Meni nije lako ovo rec ali nisu to bas bili cisti ziceri osim par pokusaja Booza ostalu su,bili promasaji koji su plod dobre odbrane Heat,ovako losi postotci suta nisu slucajnost,sama selekcija suta nije bila dobra,samo protok lopte nije bio dobar itd.Sam Thibs kaze da dobra odbrana omogucava dobar napad,on tvrdi da odbrana nije ok jer i Rose kaze,u napadu ces promasivat to je ok ali ako uspijes igrat dobru ,tvrdu musku odbranu onda si u igri do kraja.Sinoc 28 u 4/4 puno brate ,previse
istina da je plod odbrane, ali onda ono sto su fulao Brewer u drugoj utkamici,a on je navodno nas SG stvarno presmjesno...pa ono sam je bio otvoren dva metra od kosa on fula pihhhhh....kako bi ja sad volio da imamo Salomonsa :)..on igra odlicnu odbranu i dosta dobar suter :)...da smo znali da Hinricha damo, a da ostaivmo njega ebiga sad bi ovo bilo puno puno bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 23 maj 2011, 22:04

Na na na na, na na na na, HEY HEY HEY GOODBYEEE! :D
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 maj 2011, 22:26

D1n0 je napisao/la:Na na na na, na na na na, HEY HEY HEY GOODBYEEE! :D
ko kakvo dijete. :lol:

to govori o tome kakav si covjek.

ja licno nikad ni kad moja ekipa nekog razvali nelikujem. ali nekima je izgleda sav cejf u pracenju nekoga sporta, da mogu podjebavati, i likovati.

u tebe nema ni 2% sportskog duha.

je'beno je kad djeci dadnu internet. :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2011, 22:28

kad_kako je napisao/la:

ja licno nikad ni kad moja ekipa nekog razvali nelikujem. ali nekima je izgleda sav cejf u pracenju nekoga sporta, da mogu podjebavati, i likovati.

****'no je kad djeci dadnu internet. :lol:
ma ja mislim da on nema vise od 11g,uz to mislim da ne zna nijedan jezik pravilno govorit,ma vicko uvijek mu se mozes smijat pogledaj 2 suprotna posta o navijacima bullsa

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 maj 2011, 22:31

SaltCityAttack je napisao/la:
dema je napisao/la:Meni nije lako ovo rec ali nisu to bas bili cisti ziceri osim par pokusaja Booza ostalu su,bili promasaji koji su plod dobre odbrane Heat,ovako losi postotci suta nisu slucajnost,sama selekcija suta nije bila dobra,samo protok lopte nije bio dobar itd.Sam Thibs kaze da dobra odbrana omogucava dobar napad,on tvrdi da odbrana nije ok jer i Rose kaze,u napadu ces promasivat to je ok ali ako uspijes igrat dobru ,tvrdu musku odbranu onda si u igri do kraja.Sinoc 28 u 4/4 puno brate ,previse
istina da je plod odbrane, ali onda ono sto su fulao Brewer u drugoj utkamici,a on je navodno nas SG stvarno presmjesno...pa ono sam je bio otvoren dva metra od kosa on fula pihhhhh....kako bi ja sad volio da imamo Salomonsa :)..on igra odlicnu odbranu i dosta dobar suter :)...da smo znali da Hinricha damo, a da ostaivmo njega ebiga sad bi ovo bilo puno puno bolje
sta bi bilo kad bi bilo nikom nikad nije pomoglo, pa nece ni nama sada. tako pustimo se sad tih supljih, da smo imali ovog, da nam je onaj... itd. imamo sto imamo. momci su odigrali odlicnu sezonu, i ja im licno necu zamjeriti ni sekunde, ako ispadnu i 4:1.

idemo samo hrabro naprijed, jer zaista nemamo ove sezone ni za cim da zalimo. ;)

DA BULLS!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 maj 2011, 22:35

neverovatno,opet prenos Dalas-Oklahoma na Sport klubu,a mi za Cikago jurimo linkove :!: Ako je duel iz zapadne konferencije zanimljiviji i bolji od ovog iz istocne onda :roll: :roll: :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 maj 2011, 22:37

dema je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

****'no je kad djeci dadnu internet. :lol:
ma ja mislim da on nema vise od 11g,uz to mislim da ne zna nijedan jezik pravilno govorit,ma vicko uvijek mu se mozes smijat pogledaj 2 suprotna posta o navijacima bullsa
primjeti se da je dijasporsko djetasce. dosao malo svoje sunarodnjake podjebavat, kad vec nemoze domiciono stanovnistvo.

ja iskreno nevidim cejf u tome. ima nas svakakvih, pa nekom to predstavlja vid neke sadisfakcije. to opet dodje i do toga kakav je odgoj imao od roditelja.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2011, 22:48

Tribalian je napisao/la:neverovatno,opet prenos Dalas-Oklahoma na Sport klubu,a mi za Cikago jurimo linkove :!: Ako je duel iz zapadne konferencije zanimljiviji i bolji od ovog iz istocne onda :roll: :roll: :roll:
ma strucnjaci prenose 3 puta zaredom Dallas valjda zbog Peje ,znas da su nam susedi uvijek favorizovali svoje igrace bez obzira ko igra na drugoj strani

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 23 maj 2011, 22:52

dema je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:neverovatno,opet prenos Dalas-Oklahoma na Sport klubu,a mi za Cikago jurimo linkove :!: Ako je duel iz zapadne konferencije zanimljiviji i bolji od ovog iz istocne onda :roll: :roll: :roll:
ma strucnjaci prenose 3 puta zaredom Dallas valjda zbog Peje ,znas da su nam susedi uvijek favorizovali svoje igrace bez obzira ko igra na drugoj strani
Oni pametno. Prenose svoje kao sto i Hrvati, Slovenci, Crnogorci rade. Jel ima negdje njihov sportista oni ce se potruditi da urade prijenos toga, bez obzira o kojem sportu se radi. Dok kod nasih televizija to nema. Oni prenose sve ostale osim nase.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 23 maj 2011, 23:48

Ma ako jos jednu dobije miami msm da chicago nema sanse ama bas nikakve

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.