Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- -Paja
- Kontakt:
Re: Arsenal
Mjesec dana posudbe da vrati formu pored slabije konkurencije jer sad se lomi sezona Ramseyu trebaju utakmice a Arsenal ne smije rizikovati i eksperimentisati.
Dio Arsenala
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
a neka ga ko i wilshira,jos se tek oporavio od povredeGunnerS je napisao/la:Arsenal poslao Ramsey-a na posudbu u Nottingham Forrest ?!Zar Wenger nije rekao da neće to radit ?! Mislim pametno je al zašto ako je rekao da neće to uradit ?!
Rođen s tobom da budem
Nisam rekao da to ne treba, al zašto je govorio da neće to radit
Sigurno je to pametan potez, mislim, tako su se mnogi iskalili, pa će i on
Sigurno je to pametan potez, mislim, tako su se mnogi iskalili, pa će i on
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidi se da si baksuz
Fabregas out 3 sedmice
Kreću pehovi sa povredama.
Fabregas out 3 sedmice
i ebola je povrijedjen
kad nece bas nece ...
Kažem ti ja, krenule su povrede u Arsenalu... Sad neće stat.
da se bar hoce sad izredati, pa da drugi dio sezone budemo bez povreda, i u punoj formi, a vala kako je cesc igrao i nije lose sto se povrijedio xD ...GunnerS je napisao/la:Kažem ti ja, krenule su povrede u Arsenalu... Sad neće stat.![]()
Hehe, ma nevalja to što je se povrijedio, jer kad se vrati onda treba sigurno 2 sdemice da se vrati u formu, to ti znači jedno mjesec dana najmanje 
pa dobro ali nije ni bio u formi nikako ove sezone...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mozda kad bi presto navijat z a rsenal,nebi bilo vise povreda u tolikom brojuGunnerS je napisao/la:Vidi se da si baksuz![]()
Fabregas out 3 sedmiceKreću pehovi sa povredama.
Rođen s tobom da budem
10b Paja
7b Bosco
5b Portillo
3b Andres
1b Gunners
Moji glasovi za forumasa godine .
da si vidi koliko vas cjenim
7b Bosco
5b Portillo
3b Andres
1b Gunners
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Stvarno si zaistaFurymaker je napisao/la:10b Paja
7b Bosco
5b Portillo
3b Andres
1b Gunners
Rođen s tobom da budem
Kad vam igrači nemaju kuveta u sebi. Ko da su od staklaGunnerS je napisao/la:Kažem ti ja, krenule su povrede u Arsenalu... Sad neće stat.![]()
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ti si u drugoj kategoriji , ovo je ipak elitaFaraon iz Visokog je napisao/la:Stvarno si zaistaFurymaker je napisao/la:10b Paja
7b Bosco
5b Portillo
3b Andres
1b Gunners
da si vidi koliko vas cjenimMeni ni jedan bod
Izgleda da su stvarno od stakla. Al doduše u ovo doba prošle godine več su bili povrijeđeni NAsri, Rosicky, Cesc itd itd, sada je samo Cesc od ovih važnijih
@Furymaker, ja zadnji
@Furymaker, ja zadnji
ma joj kako igra nasri, cesc uopste nije ni blizu njegovog (nasrievog) a kamo li svog nivoa... valjda ce dignuti formu u drugom dijelu sezone, inace bolje forsirati jacka, mislim da je do sada imao bolju sezonu, a uz njega imamo i ramiza, plus denilson i diaby(ovaj umro XD ) naravno nisu kvalitete cesca ali ovakav cesc je ipak ...
Nasri je definitivno najbolji dosada igrač Arsenala. TU negdje je i Song i Chamack, dok ostali su tu negdje. Da, nesmijem zaboravit nit Fabianskog koji je branio odlično do Tottenhama, nažalost, zadnje dvije tekme su mu upropastile sve što je uradio prije 
Što su mu to upropastile, nijedan gol nije primio svojom greškom, nijedan. Sve je odradio maximalno korektno.GunnerS je napisao/la:Nasri je definitivno najbolji dosada igrač Arsenala. TU negdje je i Song i Chamack, dok ostali su tu negdje. Da, nesmijem zaboravit nit Fabianskog koji je branio odlično do Tottenhama, nažalost, zadnje dvije tekme su mu upropastile sve što je uradio prije
Song je bio dobar dok nije počeo izmišljati toplu vodu i vući svoju guzicu u napad i dokazivat da i on zna igrat lopte, Chamakh je dobar, ali nije klasa s kojom se može osvojiti trofej. Za Nasrija se slažem, ove godine igra veličanstveno.
P.S. Jel' to prekidamo bojkot ?
Kako nije, trebao je odbranit barem penal, i onaj treći gol tottenhama
Mah, nije to to, kad gubiš nemožeš bit dobar
Song je dobar, al mu Wenger mora fiksirat mjesto i sa rijeđim izlaskom naprijed, osim kad se mora
Bojkot, kakav bojkot ?! Meni, tebi je se NoName i Virtual izvinuo i ja sam prihvatio i nadam se da neće doć više do onoga, a doći će ukoliko onaj bude opet sranja izvodio kao i obićno.
Bojkot, kakav bojkot ?! Meni, tebi je se NoName i Virtual izvinuo i ja sam prihvatio i nadam se da neće doć više do onoga, a doći će ukoliko onaj bude opet sranja izvodio kao i obićno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.