Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 13 feb 2011, 19:24

T-MAC je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@Saban
Par dana ti citam postove i samo mogu reci svaka cast !!! Ovi tipovi sto ih spominjes nisu sigurno gledali Susica to su sve mladjarija koja u svom zivotu nisu nikada vidjeli i navijali za profesionalca igraca uzivo (OVO BUKVALNO) ne krivim ih zato samo zalim.
zasto mjesas igracku i trenersku karijeru ??? :roll:

mi od njegove igracke karijere nemamo nikakve koristi...svi ovde znaju kakav je igrac bio i zato mu se kapa skida...
trenerska karijera je bitna..koju on nema...
i zar je to toliko tesko priznati ??? :roll:
Ne mijesam igracju karijeru uopste samo zelim referisati na cinjenicu da veci dio populacije koji slijedi sport i ovaj forum nikada nije vidjeo preofesionalizam na djelu u svojoj blizoj okolini. Svi standardi i arsini u vezi sporta su ponisteni do perverzije. Ciro je bio svjestan toga zato je i isao na kartu psovnja i ulicnog govora to mu u drugim sredinama ne bi moglo proci. Susic je cijeli zivot bio prefesionalac i to pokusava izgleda da uvede i u repci. Zamisli tek sta bi Vaha napravio u ovakvoj situaciji pa zatvorio bih vrata Ibricicu u repci za sva vremena. Zato jedan ovako veoma pririodan i profesionalan pristup Susica nailazi na nerazumijevanje jednog dijela javnosti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 feb 2011, 19:29

T-MAC je napisao/la:
kimbo je napisao/la:@Saban
Par dana ti citam postove i samo mogu reci svaka cast !!! Ovi tipovi sto ih spominjes nisu sigurno gledali Susica to su sve mladjarija koja u svom zivotu nisu nikada vidjeli i navijali za profesionalca igraca uzivo (OVO BUKVALNO) ne krivim ih zato samo zalim.
zasto mjesas igracku i trenersku karijeru ??? :roll:

mi od njegove igracke karijere nemamo nikakve koristi...svi ovde znaju kakav je igrac bio i zato mu se kapa skida...
trenerska karijera je bitna..koju on nema...
i zar je to toliko tesko priznati ??? :roll:
Pitaj Besica,Pjanica,Subasica,Medunjanina,Mujdzu,Vranjesa,Lulica sta oni o Papetu misle,sta ce recimo jedan Medunjanin reci kojem je Pape nasao poziciju gdje se odlicno snalazi u repki,Besic koji je recimo odusevio u USA sa svega svojih 18 godina,Pjanica,koji je tek god Papeta dobio zagarantovano mjesto iako je kod prethodnika bio samo rezerva neopravdano,Mujdzu,kojeg smo zahvaljujuci upravo Papetu dobili,jer ni za zivu glavu ga prethodnik nebi izvuko iz HR,Lulica koji pici po lijevoj strani i dobro se snalazi,Vranjesa koji je nasa buducnost,koji se ne libi glavu staviti tamo gdje neko ni nogu ne smije,Subasica koji je konacno nakon dugo godina izraziti ljevak,a fali nam na beku.Zasto zatvarate oci kod mnogih dobrih stvari koje je Pape uradio.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 19:33

Harrison je napisao/la:
Saban je napisao/la:Cekaj momak, je li ti pricas o BiH selektoru ili o selektoru neke od zapadnih drzava gdje zivis. Ko da mi ne znamo da je bolji selektor onaj koji je vodio Real Madrid, Barcelonu, Mancester...od onoga koji je vodio turske timove...ama jedva smo i ovoga dobili jer su ostali kandidati bili za horror filmove...Safet je najbolje MOGUCE rjesenje, zamamti to. I treba ga pustiti da radi, da zavrsi ove kvalifikacije na miru, pa cemo onda natenane, sve ostalo je kontraproduktivno. Nadam se da si dobronamjeran, da nisu jedan od onih klubasko obojenih i da je ovo moje vrijeme tj. objasnjenje posluzilo necemu te da nisam pogresio sto sam imao strpljenja.
Ja pricam o BH selektoru, naravno. Ako je Safet najbolje rjesenje onda se pitam koje je najgore. Cilj je plasirati se na EP, a mi to sa Safetom ne mozemo definitivno. Ne znam kako jos to ne shvatas. Nasa repka sa Safetom nije postala zaj.ebana, nije podigao ekipu na visi psihicki i igracki nivo. Ekipa nam nema karakter, donekle smo ga imali sa Cirom.. Ciro je smece, prodao bi sve svoje za saku eura, ali smo sa njim opet licili na nesto...
Onaj otpravnik je napisao odlican post samo mu zamjeram puno sto vrijedja Safeta kao covjeka, Sajo je ljudina, ali zaista se nije trebao prihvacati ovog posla koji ne zna raditi. Sto kaze mogao je uzivati u Parizu (ili na Carsiji) sa svojom madam i da sacuva ugled koji je stekao kao igrac.
Skupo ce nas kostati ako ga pustimo da zavrsimo ove kvalifikacije, jer ako ne dobijemo Rumune onda ove kvalifikacije mozemo dovrsiti sa igracima iz BH lige. Ako odlucimo da halalimo ovo EP onda ga ostavimo.
Iskreno receno, mislim da ti fudbal nije jaca strana, blago receno. Da ne kazem da pojma nemas, odnosno da pricas ciste nebuloze. Samom izjavom da bi trebalo traziti selektora za SAMO DVIJE UTAKMICE si sam sebe eliminisao iz svake ozbiljne diskusije, ali hajde - cika Saban ima malo vremena a i strpljenje je danas dobro. Ne znam koliko dugo pratis reprezentaciju, niti da li se sjecas zapomaganja da se legende vrate, da preuzmu funkcije, da nam krene nabolje...A sada i ti budalakas - sto je dosao. Dalje, ne znam koliko dugo pratis reprezentaciju (namjerno po drugi put), niti da li se sjecas izbora selektora posle Cirinog odlaska...da li se sjecasa mogucih kandidata, sve krs do krsha sa izuzetkom donekle Sergeja Barbareza, za kojeg je opet Sajo sto se trenerskog posla i iskustva u istom tice Djovani Trapotoni i Helmut Shen. Znaci nije bilo izbora, niko drugi NIJE HTIO da vode reprezentaciju, halo ba je li problem to razumjeti. I sada bi ti ko fol smjenio Papeta usred kvalifikacija pred odlucujuce utakmice jer se eto necemo plasirati (a sa tim nekim imaginarnim drugim ko hocemo). Ko je taj drugi, oca mu ocinjeg, daj ga imenuj vec jednom pa da pricamo dalje... Rezultati reprezentacije su u domenu ocekivanog, igra napreduje i samo kompletan idiot bi sada nesto mjenjao.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 feb 2011, 19:36

Saban je napisao/la: Kao prvo - nije tacno da mi od njegove igracke karijere namamo nikakve koristi. Kada se kaze "najbolji igrac PSG SVIH VREMENA - BOSANAC SAFET SUSIC" Bogami meni nesto toplo oko srca, ne znam za tebe, mozda se nelagodno osjecas sto vise ne kazu Yugosloven - Safet Susic. Pa jos kada se zna da je u jeku najvece agresije ja moju zemlju, BiH...taj i takav Pape obukao dres sa ljiljanom, opet mi nesto tolpo oko srca dodje...ne znam kako je sa tobom jer je u to vrijeme ta JNA razarala moju zemlju...
O trenerskoj karijeri mi se moglo diskutovati, ali je sigurno da je bila bogatija od bilo kojeg kandidata za selektora BIH. Je li ima tu nejasnoca, prijatelju?
i meni je toplo oko srca..kad to znam.. ;)
ali kazem,sto se tice repke mi nemamo neke koristi od toga (igracka karijera)..eto..ti mi reci,da li repka ima neke ''povlastice''.. ;)

sta ba JNA..spominjes...ako ciljas na avatar...on je iz postovanja prema najvecem drzavniku koji je svijet vidio.. ;)

oko trenerske karijere..se moze itekako diskutovati..
nije to bitno da li je ona bogatija,gledaju se uspjesi..ima trenera,bili u xx klubova..a nigdje uspjeha..tako je i sa papetom.. ;)
i onda,ja sam,kao i vecina bio za barbareza,,nema veze sto nema tog iskustva,to nije garancija neuspjeha..imali smo jednog(baka)...pa zamalo da vidimo prvenstvo..

@kimbo

pusti ti taj profesionalizam...to ovde ne pali..mi smo takav narod..balkanci...jbg..stas sad,,
narodu treba motivacije,nekog naboja..samim tim i igracima,,a to pape bar do sada nije ostvario...sto je jos gore,ima los odnos sa javnoscu..jos veci belaj.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 feb 2011, 19:38

Kako su mi smjesni ovi sto samo hejtuju, ali niko da "pohvali" kako nam se igra popravila na utakimici protiv Mexika...

A najsmjesni su mi ovi koji velicaju Barbareza, taj tek veze nema sa trenerskim poslom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 feb 2011, 19:45

Izgleda da je samo @Šabanu i njegovim istomišljenicima fudbal jača strana. Ostalima nije. :lol:

Imaš li ti dokaze da drugi nisu željeli preuzeti reprezentaciju? Ne, imaš samo izjave čelnika saveza koji su sinonim za istinu, vjerodostojnost i oličenje poštenja. :lol: Taj isti savez je dogovorio saradnju sa Safetom PRIJE razgovora sa Barbarezom(nebitno što ovaj nema ni dana trenerskog iskustva, bitno je što su se oni ponijeli krajnje neprofesionalno(gle čuda)). Taj isti savez je navodio neka imena kroz medije u našoj zemlji, da bi ti isti ljudi izjavljivali kako NISU KONTAKTIRANI. Eh, takav ti je naš savez, moj @Šabane(ne tepam ti, da se razumijemo). Stoga, nemoj sa tom pričom "niko nije htio". Koliko se sjećam, Baždarević je bio voljan preuzeti reprezentaciju(ako Sergej nema iskustva, onda ga barem Meša ima onoliko koliko ga ima i Safet).
Saban je napisao/la:Rezultati reprezentacije su u domenu ocekivanog
Ma da. Nemoj samo početi sa onom pričom:"Nismo se nikad plasirali na veliko takmičenje, pa ne moramo ni sada". Kako su to rezultati u domenu očekivanog? Ja sam očekiv'o 6 bodova iz prve 3 utakmice, a osvojili smo 4(i to je puna kapa s obzirom na igru). Dakle, možeš samo reći da si ti očekiv'o pišljiva 4 boda, a ne da je to u skladu sa očekivanjima javnosti ili realnog domena naše reprezentacije, jer to nije slučaj. Da, igra se popravlja, to svako primjećuje; konačno smo pod komandnom palicom Safeta Sušića spojili 3-4 pasa u jednoj akciji(počelo je protiv Slovačke, a i protiv Meksika smo imali par takvih akcija). No, taj napredak mora biti brži, a ne da propadnu još jedne kvalifikacije da bi naša repka konačno mogla stvoriti šansu. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 19:45

Esii TM87 je napisao/la:Sabane sta ima repka sto je tebi toplo oko srca?! :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

Ima, kako nema. Makar na forumima branim reprezentaciju (selektora i igrace), od raznih hulja i parazita koji su klubaski obojeni i koje boli neka stvar za uspjesima reprezentacije. Mali li je ? :lol:

T-Mac, u tome grmi lezi zec? E yebiga...stvarno sam mislio da si malo realniji. Cuj, bio za Barbareza, pa sada drvlje i kamenje na Susica. Mozda ti nije poznato da je Susic svaki klub koji je vodio ostavio na boljoj poziciji nego sto ga je zatekao kada je dolazio...Mozda ti nije poznato da je Barbarez izjavio kako bi volio biti drugi ILI TRECI trener u Hamburgu jer za prvog priznaje da nema iskustva???????? A za reprezentaciju ima??????? Mislim, stvarno sam svakavih razloga i opravdanja cuo zasto Susic ko fol nije dobar i da ima boljih, ali ovo je sa Barbarezom je najbizarnije i najgluplje.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 13 feb 2011, 19:54

Saban je napisao/la:
T-Mac, u tome grmi lezi zec? E yebiga...stvarno sam mislio da si malo realniji. Cuj, bio za Barbareza, pa sada drvlje i kamenje na Susica. Mozda ti nije poznato da je Susic svaki klub koji je vodio ostavio na boljoj poziciji nego sto ga je zatekao kada je dolazio...Mozda ti nije poznato da je Barbarez izjavio kako bi volio biti drugi ILI TRECI trener u Hamburgu jer za prvog priznaje da nema iskustva???????? A za reprezentaciju ima??????? Mislim, stvarno sam svakavih razloga i opravdanja cuo zasto Susic ko fol nije dobar i da ima boljih, ali ovo je sa Barbarezom je najbizarnije i najgluplje.
Cannes,Istanbulspor, Konyaspor, Ankaraguču,Rizespor...nemoj molim te :roll:

i sta,,,drvlje i kamenje na susica..
nigdje ja njega nisam popljuvao kao neki..samo sam pisao ono sto sam do sada vidio na terenu..i zadnje dvije tekme lice na nesto..ali to presporo kod papeta ide...mi nismo repka u stvaranju..svi su vec afirmisani igraci..i samo treba jos dodat gasa da narod se opet digne..i eto...bingo..

a ja ti kazem...barbarez bi imao vecu podrsku i igraca i najbitinije navijaca...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 13 feb 2011, 19:56

Ma nije ni Barba budala da dođe. Kad ovako plujemo po jednom o najboljih igrača BiH u historiji, kako bi tek pljuvali po Barbi.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 feb 2011, 20:09

Saban je napisao/la:Iskreno receno, mislim da ti fudbal nije jaca strana, blago receno. Da ne kazem da pojma nemas, odnosno da pricas ciste nebuloze. Samom izjavom da bi trebalo traziti selektora za SAMO DVIJE UTAKMICE si sam sebe eliminisao iz svake ozbiljne diskusije, ali hajde - cika Saban ima malo vremena a i strpljenje je danas dobro. Ne znam koliko dugo pratis reprezentaciju, niti da li se sjecas zapomaganja da se legende vrate, da preuzmu funkcije, da nam krene nabolje...A sada i ti budalakas - sto je dosao. Dalje, ne znam koliko dugo pratis reprezentaciju (namjerno po drugi put), niti da li se sjecas izbora selektora posle Cirinog odlaska...da li se sjecasa mogucih kandidata, sve krs do krsha sa izuzetkom donekle Sergeja Barbareza, za kojeg je opet Sajo sto se trenerskog posla i iskustva u istom tice Djovani Trapotoni i Helmut Shen. Znaci nije bilo izbora, niko drugi NIJE HTIO da vode reprezentaciju, halo ba je li problem to razumjeti. I sada bi ti ko fol smjenio Papeta usred kvalifikacija pred odlucujuce utakmice jer se eto necemo plasirati (a sa tim nekim imaginarnim drugim ko hocemo). Ko je taj drugi, oca mu ocinjeg, daj ga imenuj vec jednom pa da pricamo dalje... Rezultati reprezentacije su u domenu ocekivanog, igra napreduje i samo kompletan idiot bi sada nesto mjenjao.
Iskreno receno ti ko da si Jovan, a ne Saban pa zelis da ova reprezentacija ponovo potone sa trenerskim antitalentom na celu. Rumuni se moraju uzeti na bilo koji nacin, a Safet prema do sada prikazanom nek moli Boga za 1 bod iz dvije utakmice. I onda sta cemo poslije, propadose jos jedne kvalifikacije, CEKAJ NAREDNE, smjeni Papeta, dovedi nekog novog Papeta koji ce ponovo uigravati tim, opet pop.usimo kvalifikacije i sve tako, pa DOKLE vise...
Ja kazem bolje sprijeciti nego lijeciti, mora se vise jednom povuci crta i reci dosta vise anti-selektora. Smjena trenera uvjek dodje kao pozitivan sok i u vecini slucajeva ekipa se trgne iz uspavanosti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 20:10

Monolog je napisao/la:Izgleda da je samo @Šabanu i njegovim istomišljenicima fudbal jača strana. Ostalima nije. :lol:

Imaš li ti dokaze da drugi nisu željeli preuzeti reprezentaciju? Ne, imaš samo izjave čelnika saveza koji su sinonim za istinu, vjerodostojnost i oličenje poštenja. :lol: Taj isti savez je dogovorio saradnju sa Safetom PRIJE razgovora sa Barbarezom(nebitno što ovaj nema ni dana trenerskog iskustva, bitno je što su se oni ponijeli krajnje neprofesionalno(gle čuda)). Taj isti savez je navodio neka imena kroz medije u našoj zemlji, da bi ti isti ljudi izjavljivali kako NISU KONTAKTIRANI. Eh, takav ti je naš savez, moj @Šabane(ne tepam ti, da se razumijemo). Stoga, nemoj sa tom pričom "niko nije htio". Koliko se sjećam, Baždarević je bio voljan preuzeti reprezentaciju(ako Sergej nema iskustva, onda ga barem Meša ima onoliko koliko ga ima i Safet).
Saban je napisao/la:Rezultati reprezentacije su u domenu ocekivanog
Ma da. Nemoj samo početi sa onom pričom:"Nismo se nikad plasirali na veliko takmičenje, pa ne moramo ni sada". Kako su to rezultati u domenu očekivanog? Ja sam očekiv'o 6 bodova iz prve 3 utakmice, a osvojili smo 4(i to je puna kapa s obzirom na igru). Dakle, možeš samo reći da si ti očekiv'o pišljiva 4 boda, a ne da je to u skladu sa očekivanjima javnosti ili realnog domena naše reprezentacije, jer to nije slučaj. Da, igra se popravlja, to svako primjećuje; konačno smo pod komandnom palicom Safeta Sušića spojili 3-4 pasa u jednoj akciji(počelo je protiv Slovačke, a i protiv Meksika smo imali par takvih akcija). No, taj napredak mora biti brži, a ne da propadnu još jedne kvalifikacije da bi naša repka konačno mogla stvoriti šansu. :lol:
Stvarno nemam volje vise sa tobom naglabati, bez veze pises, i uopste nije poenta u tome sto naznacavas. Kakve dokaze? Pa zar Hadzibegic ne ode da bude trener nekom drugoligasu, uz opasku da se povlaci iz utrke za selektora jer zna da je sve vec sredjeno sa Zlatkom Kranjcarem? Zar sam Mesa ne izjavi da je u kontaktu sa savezom, ali da ima obaveze u klubu, zar Halilhodzic vise puta ne rece da nema sanse da vodi BiH, zar Osim ne izjava "nikada ni jedna selekcija sa prostor bivse YU". Yebo savez, nemoj me jos i da se sa njima zamaram, ali ovo su cinjenice i ti si bas totalna neznalica ako me pitas za ovo, Mada, sada kada vidim kako se razni sabani :mrgreen: :mrgreen: odnose prema Susicu, i ne mogu da puno krivim ove ljude. Haj razguli sad, pa se javi kada ti dodje onaj Nikad_Izvini :lol: :lol: :lol:

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 20:13

T-MAC je napisao/la:

a ja ti kazem...barbarez bi imao vecu podrsku i igraca i najbitinije navijaca...
Bi, dok prvi put ne bi izostavio nekoga iz njihovgo tima...A sto se tice igraca vec su se i izjasnili....u vidu da je Barbarezu bolje da nadje posao nego da se petlja gdje mu nije mjesto (izjava jednog od glavnih igraca). Ti Boga mi ko da si s'marsa pao pa ne znas nasu raju.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 feb 2011, 20:19

vOluMme je napisao/la:Ma nije ni Barba budala da dođe. Kad ovako plujemo po jednom o najboljih igrača BiH u historiji, kako bi tek pljuvali po Barbi.

Koji ce klinac Barba BH repki kao prvi trener?! Neka uzme neki klub u PL-u, ili neki u drugoj-trecoj BL, ili neka malo stazira kod nekog trenera, neka izuci zanat pa moze i selektor biti.
Dosta je taraba BH tim trpio, tipa: Susic, Sliskovic, Muzurovic, Hadzija, Smajlagic... Bosni treba renomirani trener, ne svetska klasa, ali ne i neki dundjeri koji ce se kaliti na tako odgovornom mestu.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 20:19

Reprezentativci o Susicu:
Sejad Salihovic:
Bosnia have a new coach in Safet Susic. What’s he like?
He was a great player himself. He knows all there is to know about football and he’s calm and collected when he deals with his players. I have a lot of respect for the coach. He’s looking to make a few changes, and I think he’ll help us make progress. I hope he stays with us for a good, long time, because he’s an important figure in the future of Bosnian football.
Zadnja izmjena: Saban, dana/u 13 feb 2011, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 feb 2011, 20:20

:lol:
Šabane, postoji tema "Vicevi", ako nisi znao. Bitno je da ti ne pišeš bez veze :roll: , a da ja i ostali koji imaju bilo kakav argument kontra Sušića, pišemo. U pravu si što se tiče onog natezanja; pomislih da je ipak moguće s tobom ući u diskusiju, no prevarih se(po četvrti put :lol: ). Osim je imao moždani udar, pobogu, a tu izjavu ti možeš svaki put tjerati na svoj mlin; njegova se odnosila na klupski fudbal iliti nogomet(dakle, bila je riječ o klubu sa prostora Ex-Yu, a ne o reprezentaciji). No, svakako i da ne želi voditi našu izabranu vrstu, to mu se ne može uzeti za zlo(jer, ako njemu uzmeš, moraćeš i svom mezimcu Sušiću koji je 3x odbio da bude selektor naše reprezentacije. TRIPUT(prestig'o je i Asmira Begovića kada je odbijanje repke u pitanju :lol: ).

Nego, rekoh ti već da ti ovaj nick u potpunosti pristaje(znaš i sam zašto). Jbg, najlakše je ljude nazvat' pljuvačima(ti isti ti jasno predoče dokaz da to nije istina), a onda ih tjerat' sa teme. U pravu si. Apsolutno si u pravu. Ja sam neznalica, a karakterna osobina(Šaban) je sveznalica. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 13 feb 2011, 20:20

Mislim da je rezultat iz Atlante ne-objektivan,s obzirom da je sudio mexikanac.
Sacekajmo Rumune..podrska papetu..

PS.Sabane lud si.. ;)
F.K.SARAJEVO

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 feb 2011, 20:33

Ima par propusta u igri koju Pape forsira, ali ipak se vidi i veeeeeliki napredak u svakoj novoj utakmici. Nadam se da ce Pape ispraviti te neke greskice vec u narednoj utakmici i da cemo izboriti nastup na EP..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 feb 2011, 20:43

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ima par propusta u igri koju Pape forsira, ali ipak se vidi i veeeeeliki napredak u svakoj novoj utakmici. Nadam se da ce Pape ispraviti te neke greskice vec u narednoj utakmici i da cemo izboriti nastup na EP..
Kako ne vidi. Umjesto 4 sad samo primamo po 2 komada :lol:
Ipak je to napredak.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 13 feb 2011, 20:54

neko_iz_mase je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ima par propusta u igri koju Pape forsira, ali ipak se vidi i veeeeeliki napredak u svakoj novoj utakmici. Nadam se da ce Pape ispraviti te neke greskice vec u narednoj utakmici i da cemo izboriti nastup na EP..
Kako ne vidi. Umjesto 4 sad samo primamo po 2 komada :lol:
Ipak je to napredak.
Da, a kada saberemo sve to dole u tvome potpisu, ispada da bi jos i trebali biti zadovoljni sa primljenin.
U sustini se slazem sa ovim sto ne zna ko je - jos malo se to treba dotjerati (taman dok se Salihaga vrati) i ima da bude ko pishca (nije nikakva aluzija na fudbalera Zelje sa slicnim imenom).
Hasagic - Mujdza Nadarevic Spahic Subasic - Rahimic, Medunjanin, Lulic (Ibisevic), Pjanic, Salihovic - Dzeko

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 13 feb 2011, 21:19

A sta ako ne odemo?!Onda cemo tebi i sabanu da seremo u stau samo tako.Ti Bogami gori od sabana :shock: .
Na pitanje postavljeno sabanu : sta mi imamo od toga sto je Safet bio igracina...isti odgovara: pa bude mi toplo oko srca :lol: :mrgreen:
Papeljubci nemoj te vise zivota vam!
1921-2011

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas i 6 gostiju.