Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ja Sinana giganta 

SInan je "svom# Realu ovom partijom osigurao prednost domaceg terena kroz playoff
jel ga to Tomic cuvao

jel ga to Tomic cuvao

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Tomic i Jawai , a ovog drugog je vise punioRaul_64 je napisao/la:SInan je "svom# Realu ovom partijom osigurao prednost domaceg terena kroz playoff![]()
jel ga to Tomic cuvao

ZELJEZNICAR 1921!
I onda dođu neki s pametovanjem kako nam Nedžad ne treba, izostavljaju ga sa spiska za Sloveniju.
- raul-zakon
- Kontakt:
Koliko god mi ti idu na živce, takvi kao ti me živciraju 3 puta više.voltron30 je napisao/la:I onda dođu neki s pametovanjem kako nam Nedžad ne treba, izostavljaju ga sa spiska za Sloveniju.
Ja vas volim zvati "generali poslije bitke".

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Bravo Nedzade dokazi nevjernim tomama da pojma nemaju. 

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
za neupucene koji se sada cude sinanovic je jednom bio MVP kola EL
a ja sam ljepo covjeka cjelo vrijeme branio, dovoljno je otici stranicu unazad, samo nemojte ocekivati ovakve njegove partijepod acom, ali to nije radi manjka kvalitete nego radi drugacije koncepcije igre gdje teski centri mogu tesko doci do izrazaja
a treba pomenuti da je i kuzmic imao debi u endesa ligi (znaci 1 ne drugoj ligi) sa solidnih 12 minuta za pocetnika i 4 kosa i indeksom 3
a ja sam ljepo covjeka cjelo vrijeme branio, dovoljno je otici stranicu unazad, samo nemojte ocekivati ovakve njegove partijepod acom, ali to nije radi manjka kvalitete nego radi drugacije koncepcije igre gdje teski centri mogu tesko doci do izrazaja
a treba pomenuti da je i kuzmic imao debi u endesa ligi (znaci 1 ne drugoj ligi) sa solidnih 12 minuta za pocetnika i 4 kosa i indeksom 3
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
E vala voltron i ti ga sada uprska. Vecina misli da moramo naci zamjenu za Nedzada ukljucujuci mene. A covjek napravi valorizaciju +31. Samo treba biti posten i priznati a ne praviti se pametnim. Osim ako ti nisi profesionalni skaut u Spaniji pa si ovo sve znao unaprijedraul-zakon je napisao/la:Koliko god mi ti idu na živce, takvi kao ti me živciraju 3 puta više.voltron30 je napisao/la:I onda dođu neki s pametovanjem kako nam Nedžad ne treba, izostavljaju ga sa spiska za Sloveniju.

Samo neka nastavi da nas ovako demantuje, svaka mu cast.
Upravo se to kontam a sada vidim da je Nermin spomenuo, njemu izgleda ne odgovara nasa prebza igra ali zato mu to pomaze u klubu.
kengur gore sam napisao da je covjek prije 2-3 godine bio MVP jednog kola Eurolige tako ocekivao sam barem jednu izvrsnu partiju, ali iskreno ni ja nisam ocekivao ovakvu partiju, ali i jawai i ante su rupetine u odbranikengur je napisao/la:E vala voltron i ti ga sada uprska. Vecina misli da moramo naci zamjenu za Nedzada ukljucujuci mene. A covjek napravi valorizaciju +31. Samo treba biti posten i priznati a ne praviti se pametnim. Osim ako ti nisi profesionalni skaut u Spaniji pa si ovo sve znao unaprijedraul-zakon je napisao/la:Koliko god mi ti idu na živce, takvi kao ti me živciraju 3 puta više.voltron30 je napisao/la:I onda dođu neki s pametovanjem kako nam Nedžad ne treba, izostavljaju ga sa spiska za Sloveniju.
Samo neka nastavi da nas ovako demantuje, svaka mu cast.
Upravo se to kontam a sada vidim da je Nermin spomenuo, njemu izgleda ne odgovara nasa prebza igra ali zato mu to pomaze u klubu.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Znam Nermine, ti s ga uvijek podosta branio i spominjao si za MVP ali rasturiti Barcu je za mene sok u najpozitivnijem smislu. Mozda mu Acin stil ne lezi najvise ali mu pomaze da u klubu postaje sve bolji. Do Slovenije moze on jos dosta napraviti.
sinan je najbolji u postavljenim napadima gdje dobiva loptu u reket da igra jedan na jedan ili nastupa iz drugog plana tj.dje moze koristiti svoju prednost u visinikengur je napisao/la:Znam Nermine, ti s ga uvijek podosta branio i spominjao si za MVP ali rasturiti Barcu je za mene sok u najpozitivnijem smislu. Mozda mu Acin stil ne lezi najvise ali mu pomaze da u klubu postaje sve bolji. Do Slovenije moze on jos dosta napraviti.
aco igra brzu kosarku sa brzim protocima lopte i na nepostavljene odbrane a covjeku od 222 cm veoma se je tesko kretati brzo za takav nacin kosarke tako da nemoze koristiti svoju visinu zato je kikanovic kao brz igrac korisniji, ali zato moze odraditi dobru rolu u odbrani protiv ekipa koji igraju gore nevedenu kosarku kao sto je radila gruzija za razliku upravo od kikana
Mislim da nije sporan Sinanov put u Sloveniju..
toliko pozeljan igrac u rotaciji za razne matchupe , prije svega u odbrani...a sigurno da moze odraditi i kvalitetnu rolu u napadu , ovisno od protivnika..
vidjet cemo kako ce nastavit u Valjadolidu , al 30 minuta je ozbiljna minutaza koju na ovakvom nivou jos nije imao..
toliko pozeljan igrac u rotaciji za razne matchupe , prije svega u odbrani...a sigurno da moze odraditi i kvalitetnu rolu u napadu , ovisno od protivnika..
vidjet cemo kako ce nastavit u Valjadolidu , al 30 minuta je ozbiljna minutaza koju na ovakvom nivou jos nije imao..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo da se sjetim nekoliko likova i njihovih kritika na racun Sinanovica,a jedan od njih ga je nazvao i 'olupinom od centra'!Dakle:@L'avvocato,@NoName,@savatihotece,@Kuko...A mnogi su postavljali i pitanje njegovog vodjenja na EP!Njihovi komentari se mogu pogledati na temi Gruzija-BiH.Danasanja partija Sinanovica je pokazatelj da covjek zna i moze,ali mu treba kontinuiteta(minuta na parketu) kojeg,cesto,nije imao u timovima u kojima je bio....Svaka cast Sinane!
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 30 sep 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Aco mjenjaj koncepciju igre 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
onda bi izgubio kvalitete mirze, nihada, kikanovica i zekelegenda reala je napisao/la:Aco mjenjaj koncepciju igre

Znaš kol'ko me tangira što živciram tebe i tebi slične. Nisam ja nikakav general poslije bitke, ali nisam ni pljuvao ovog momka i sada mi je normalno drago što Nedžad pokazuje da ima kvalitetu. I još normalnije je da ću naglašavati to zbog lokalnih pljuvača.raul-zakon je napisao/la:Koliko god mi ti idu na živce, takvi kao ti me živciraju 3 puta više.voltron30 je napisao/la:I onda dođu neki s pametovanjem kako nam Nedžad ne treba, izostavljaju ga sa spiska za Sloveniju.
opis sinanovicove igre od danas od nekoga ko je gledao>
Tomićeva obrana u prvom poluvremenu je bila korektna, pokupio je sve odbijance i Nedžad mu nije pravio probleme pod košem. U drugom dijelu krenuo je Sinanović show gdje se izvlačio izvan reketa i licem prema košu trpao sve što je puknuo, a poslije je uhvatio i dva-tri odbijanca i lagano ih položio. Pasqual odgovara sa Jawaijem na što se Nedžo izvlači na visoki pick sa Renfroem, pretrčava Jawaija i kuca kao na treningu. Kad bi se Jawai malo odmakao, onda bi Sinanović odvlačio na lijevu stranu stvarajući prostor prvo Renfroeu, a kad je ovaj isključen onda i Davidu Navarru za lagana polaganja. Tu je ponajviše zakazao Lorbek slabim zatvaranjem, a CJ Wallace je otpočetka bio totalno beskoristan
Izgleda i Gordicu ide fino, drugi put 14 boba.
napokon dobio slobodno ljeto iscjelio sve povrede i krenuo svjez u sezonu, neka itekako ce nam valjati kada se vrati u repku poslje solidne sezonekengur je napisao/la:Izgleda i Gordicu ide fino, drugi put 14 boba.
a zaboravio si reci da je imao 6 asistencija
-
- Kontakt:
Samo tanak onaj Savovic jucer protiv Splita...
Trenutno korisnika/ca: kardanodfapa, NEZALAGANJE i 19 gostiju.