10. februar - njemački Saarbrucken
13. februar - danski Nordsjaellandom
16. februar kineski prvak Guangzhou
19. februar - ukrajinska Zorya

http://sportsport.ba/bh_fudbal/poznati- ... koj/178852
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Hahahaa al ga prepozna.Mortus je napisao/la:solinas je napisao/la:Znaci jasno je rekao Jasmin,200 000 za sminkanje zapada i sjevera,Ali naglasio je da je to prva faza rekonstrukcije,tako da vjerujemChinaglia je napisao/la: znači, Kada će se taslačit' ispod sjeveraZNAČI ovaj dio prepiske kao da je KRPIĆ recenziraoDoeTz je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Prostorije za "guzonje"JU Stadion bit će premještene ispod sjeverne tribine Tušnja.KADA SE ISELE TU ĆE BITI PROSTORIJE KOJE SU NEOPHODNE ZA LICENCU.DoeTz je napisao/la:Znaci nema vise pisanjaBeduin je napisao/la:Znaci Jasmin je rekao od 15. krece tribina, samo metaforicki, jer od 15. se odobravaju sredstva neophodna za pocetak izgradnje, tako da i nije slagao (u neku ruku).![]()
![]()
![]()
Ma rijesit će azmir ha jaDoeTz je napisao/la:Ljudi jeste off al tice se naseg grada, jel moguce da niko ne poduzima nista u vezi ovog zraka? Pa mi cemo se svi potrovat ...
sloboda72 je napisao/la:Ej, zvončići, zvončići, zvone cijelu noć,harry_90 je napisao/la:@Slobodatuzla1919
Na ku.rac nabijam tuzlanska zvona jaaaa![]()
rimuje se jbg
i ostaju u sjećanju što nikad neće proć',
zvončići, zvončići, zvone na sav glas,
kroz tihu noć i čitav kraj zvone za sve nas.
Na narednoj sjednici ce Jasmin predloziti da se izglasa transa za nove oblake sa filterima i AC dodatkom iznad Tuzle.DoeTz je napisao/la:Ljudi jeste off al tice se naseg grada, jel moguce da niko ne poduzima nista u vezi ovog zraka? Pa mi cemo se svi potrovat ...
Uzet će ga azmir na foru, kao ako se to ne riješi ja odo.. Onda će nas 10000 ustat za azmira i tutankamon pravi novo, bolje tuzlansko vrijeme, bez gasova i samo će sunce da nam sijaa haaaBeduin je napisao/la:Na narednoj sjednici ce Jasmin predloziti da se izglasa transa za nove oblake sa filterima i AC dodatkom iznad Tuzle.DoeTz je napisao/la:Ljudi jeste off al tice se naseg grada, jel moguce da niko ne poduzima nista u vezi ovog zraka? Pa mi cemo se svi potrovat ...
sloboda72 je napisao/la:Ej, zvončići, zvončići, zvone cijelu noć,harry_90 je napisao/la:@Slobodatuzla1919
Na ku.rac nabijam tuzlanska zvona jaaaa![]()
rimuje se jbg
i ostaju u sjećanju što nikad neće proć',
zvončići, zvončići, zvone na sav glas,
kroz tihu noć i čitav kraj zvone za sve nas.
Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Koja bomba, igrali grupnu fazu Lige prvaka!!!fukara87 je napisao/la:Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Pa igrali suBiki je napisao/la:Koja bomba, igrali grupnu fazu Lige prvaka!!!fukara87 je napisao/la:Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Joj frajera, al se prima, pa znam ja dobro koja je to ekipa, nisam sigurno ozbiljno mislio, ali mislim da ih mozemo pobijeditfukara87 je napisao/la:Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Bomba ti u kuću uletilaBiki je napisao/la:Koja bomba, igrali grupnu fazu Lige prvaka!!!fukara87 je napisao/la:Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Zeza se momak, sta vam je bolan.. Sta ste nervozni...sve ove ekipe sa tih priprema u Turskoj su po svemu svemirski brod za nas i odigrat koju neriješeno bi bio ogroman uspjeh...uživajtefukara87 je napisao/la:Ne seri bgt, Danski fudbal vec odavno je ispred nas, ta ekipa je igrala grupnu fazu lige prvaka i cini mi se pobijedila neku veliku ekipu mislim Juventus al nije vazno uglavnom nemoj da se provaljujete bezveze.TzXHc je napisao/la:Evo u antaliji sa nortsjeladnom, taman jedna lakša utakmica da ih ubijemo. Za njih smo atletiko madrid sto posto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.