ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zeljo92 je napisao/la:Sve je do vaseg kluba, bzvze se lozite haha, izgleda da vasoj upravi nije stalo do vas navijaca. Uvijek se znalo ko je gospoda u gradu pozz![]()
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
Bas si papak, dodjes ovdje da se svadjas a j,edes qovna. Idi pred klub i zali se, ovdje nista neces postic a znas samo suplju prosipat.Evander je napisao/la:Ne zelim pricati o broju karata, mozemo pricati samo o broju stolica.
U opste se ne svadjam, diskutujem, iznosim svoje argumente i stavove na normalan i kulturan nacin.Zeljo92 je napisao/la:Bas si papak, dodjes ovdje da se svadjas a j,edes qovna. Idi pred klub i zali se, ovdje nista neces postic a znas samo suplju prosipat.Evander je napisao/la:Ne zelim pricati o broju karata, mozemo pricati samo o broju stolica.
To ti niko ne može garantovati, toga si svjestan i sam.Evander je napisao/la: Mozes li mi ti garantovati da mi nece od vasih niko nista uraditi na istoku, ako skocim ako Sarajevo da gol, ili ako ustanem da psujem na sudiju radi neceg sa cim se ne slazem?
Citiraj mi te svoje argumente, ja ih nisam procitao.Evander je napisao/la:U opste se ne svadjam, diskutujem, iznosim svoje argumente i stavove na normalan i kulturan nacin.Zeljo92 je napisao/la:Bas si papak, dodjes ovdje da se svadjas a j,edes qovna. Idi pred klub i zali se, ovdje nista neces postic a znas samo suplju prosipat.Evander je napisao/la:Ne zelim pricati o broju karata, mozemo pricati samo o broju stolica.
Slažem se. Neka idu glupani na sjever lavora, daju po tri km, nazivaju Željovce ciganima i lome stolice.Lakoste je napisao/la:Oni su gamad, stoka koja svjesno unistava gradski derbi. Ne treba s njima ulaziti ni u kakve pregovore.
Na Kosevu, stolice su bile lomljene samo na jugu i to sa vase strane. O ogradama, kontejnerima i ostalim unistenim stvarim, necu pricati ovom prilikom.Neandertalac je napisao/la:Slažem se. Neka idu glupani na sjever lavora, daju po tri km, nazivaju Željovce ciganima i lome stolice.Lakoste je napisao/la:Oni su gamad, stoka koja svjesno unistava gradski derbi. Ne treba s njima ulaziti ni u kakve pregovore.
Svaka čast za objektivan komentar.
Hahaha. Neznas jel se smijati ili plakati ali sve je tako. Logika im inace nije jaca strana sto jest jest.Kompromis je napisao/la:Kaze doktor sta fali da nam daju od slova Ž do slova O.... znaci 3 slova i plus slovo o da bude tampon zona.... kao i ono malo sjevera sa lijeve strane... pa sta ce zeljinim navijacima ostati od sjevera?... zdenka.... a Bog ti jadan kakvi ograniceni ljudi navijaju za sarajevo...
Ako su retardirani u upravi Sarajeva i ne misle na navijace, ne znači da su u Zelji takvi...
Pa sta ako se "uplati" , to opet ne mjenja cinjenicu da ste sad prosirili kapacitet i morate objezbjedit vise stolica gostujucim navijacima.Zeljo92 je napisao/la:Pusti ih ba, ne vrijedi ulazit u raspravu sa njima oko ovog "problema". Ovdje ja vidim samo jedan problem, uplatite pare i dobit ce te isti broj mjesta kao na proslom derbiju i KRAJ PRICE.
stolice nisu i nikad nece biti placene. razlog za to je njihova pohlepna uprava. na tim stolicama je ratni profiter iz zeljine kase ukrao tacno 20 000km..Evander je napisao/la:Na Kosevu, stolice su bile lomljene samo na jugu i to sa vase strane. O ogradama, kontejnerima i ostalim unistenim stvarim, necu pricati ovom prilikom.Neandertalac je napisao/la:Slažem se. Neka idu glupani na sjever lavora, daju po tri km, nazivaju Željovce ciganima i lome stolice.Lakoste je napisao/la:Oni su gamad, stoka koja svjesno unistava gradski derbi. Ne treba s njima ulaziti ni u kakve pregovore.
Svaka čast za objektivan komentar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.