Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Pa ovo nema ni na FM 

Nebi trebalo bit nista ozbiljno,sto se Rafe tice.
Sto se Fejla tice,zao mi je samo sto je James takodje odsutan,bila bi to prava prilika (ukoliko ovaj bude odsustovao nesto duze) da se uspostavi dominacija.
Evo izadje i Ramos,nadam se samo preventivno.
Btw opet nam sudije pomazu
Penaldo
Tesko bi mi ovdje do 3 boda da sudija nije izmislio penal.
Edit:
jos jedan

Sto se Fejla tice,zao mi je samo sto je James takodje odsutan,bila bi to prava prilika (ukoliko ovaj bude odsustovao nesto duze) da se uspostavi dominacija.
Evo izadje i Ramos,nadam se samo preventivno.
Btw opet nam sudije pomazu

Penaldo

Tesko bi mi ovdje do 3 boda da sudija nije izmislio penal.
Edit:
jos jedan

I opet penal 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Al' isp'o je supak s trazenjem onog prvog penala.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zasto?Clutch je napisao/la:Al' isp'o je supak s trazenjem onog prvog penala.
Fer plej je izumro jos krajem devedesetih,svi koriste svaku priliku da iznudi na bilo koji nacin korist za sebe i svoj klub.
Al mi ide na nerve ovaj komentator sa Arene,i jesam li ja jedini koji cuje kako klikce misem?
8 golova u tri dana.....

Igra nista posebno al eto opet 4:0 i jos se Karim napromasivao
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Ramosom i Varaneom a prema Baleu sam ravnodusan
Nadam se da nije nista ozbiljno sa Ramosom i Varaneom a prema Baleu sam ravnodusan
-
- Kontakt:
Samo da povrede nisu ozbiljnije prirode.Uz Danila i Jamesa ovo bi bilo totalni krah.
Bez Jamesa (da ne govorim bez i njega i Balea) Real nema igraca na klupi koji moze unjeti preokret.Imas dobre izmjene ali sve klasici backupovi, nijedno krilo/off vezni koji moze zapravo promjenit nešto.
Bez Jamesa (da ne govorim bez i njega i Balea) Real nema igraca na klupi koji moze unjeti preokret.Imas dobre izmjene ali sve klasici backupovi, nijedno krilo/off vezni koji moze zapravo promjenit nešto.
- Gabon
- Kontakt:
CRISTIANO, A UN GOL DEL RÉCORD HISTÓRICO DE RAÚL
De récord: El portugués está a sólo un gol del récord histórico de Raúl de 323 goles

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
- Gabon
- Kontakt:

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Svaka cast za potez! 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
S razlogom, kraljevski klub. Svaka cast!! Velicina!!
https://www.facebook.com/itele/videos/10153395457216977

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Gabon
- Kontakt:
Male stvari za nekoga....FrancescoTotti je napisao/la:S razlogom, kraljevski klub. Svaka cast!! Velicina!!![]()
![]()

Real je prije mjesec dana donirao 1mill e.. posle je PSG.

Kraljevski klub

http://www.marca.com/2015/09/19/futbol/ ... =731232117
Zamisljam kako Rajaz sjedi napeto ispred kompa vrebajuci ponovljeni snimak kako bi opalio screenshot i postavio ovdje.
btw oPsajd cist ko suza

btw oPsajd cist ko suza

Marcelo konstantno ispada,Isco nije dobio ni jedan duel stalno gubi lopte,Kroos isto letargican na sredini terena jos kada vidim L.Vasqueza na desnoj strani placem za Baleom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A šta'š jbg ipak smo mi kraljevski klub.Rajaz je napisao/la:I kao i obično griješišDzoni je napisao/la:Zamisljam kako Rajaz sjedi napeto ispred kompa vrebajuci ponovljeni snimak kako bi opalio screenshot i postavio ovdje.![]()
btw oPsajd cist ko suzapostoji copy-paste.
Moraju vas i protiv mrtve Granade gurat ibogami
A i sudija je slab na izbjeglice.
previse forsiraju ronalda, kao da mora danas oborit te rekorde cc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Navasova tri boda, napokon imamo 11-tog igraca. Granada odlicna, utakmica generalno goli qurac. Bez primljenog gola opet, vidjet cemo u srijedu na cemu smo.
Penal na Iscu čist ko suza
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Jese 55 minuta ove sezone. Ocigledno je nesto puklo izmedju njega i Rafe odmah nakon predsezone jer je u istoj imao finu minutazu i izgledao ok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.