FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

xaviesta
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la xaviesta » 06 jul 2015, 03:14

Barto je na početku bio pravi knjiški moljac ali se kasnije pokazao kao jako sposoban. Čovjek za razliku od ostalih nije zadrt i tvrdoglav te je u stanju naučit iz greški. Čak je pokušavao izgladiti odnose sa Cruyffom a ovaj ga ignorisao jer mu je naravno haver Laporta bitniji od kluba.

Da su se izbori održali u januaru opet bi uzeo Laportu lopatom. Trubio sam o Laportinoj 'popularnosti' i sam sebi postao dosadan, evo sad vidimo realan odnos snaga.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jul 2015, 11:21

Laporta: “Luis Enrique će biti trener naredne sezone.U dobrim sam odnosima sa Guardiolom. Ukoliko bi bio zainteresiran za mogući povratak na Camp Nou, popričali bismo o tome.“
“Moramo stvoriti momčad u kojoj će Messi osjećati olakšanje, da igra bez pritiska. Kada govorimo o njemu, govorimo o najboljem igraču u povijesti nogometa.“
“Nadam se da će Messi nastaviti pružati dobre utakmice i priređivati predstavu navijačima Barçe. On nikada ne bi zatražio od uprave otkaz za trenera.“
stvarno mi ovaj laporta ide na q u zadnje vrijeeme,toliko nekih debilnih izjava
imas trenera koji ti je osvojio najdominantniju tripletu u istoriji fudbala i on naso pricat o guardioli ko fol popricat cemo da se vrati
koje nepostovanje prema luchu.i kako da on bude predsjednik .**** mu pep sve ,pep je proslost
sad kad bi pep htio da se vrati nema sanse da bi ja bio za to.
on je tvrdoglav previse i ne vidi da je tika taka procitana ,to se vidi na primjeru bayerna,nazor nesto pokusaje a ne konta da nema od toga nista ,
pep kad bi se vratio unazadio bi barcu
luchova barca je sad buducnost ,pep je proslost i tako treba i da ostane .

a ovaj samo kupi neke jeftine poene ,mrs :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jul 2015, 11:50

zajebi Barta i Ardu evo Toni Freixa moze Verrattija dofurat :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 06 jul 2015, 11:54

arda ubica :mrgreen:
koje ce to biti pojacanje za vezni red :salut:
samo da ovi ne zaseru danas
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 13:17

Znaci Barto je za, Laporta, Benedito i Freixa su protiv transfera. Sto bih volio da na izborima kombinovano dobiju glasova ko Barto pa nek se malo zapitaju sto je to tako.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 jul 2015, 13:29

messilla je napisao/la:Znaci Barto je za, Laporta, Benedito i Freixa su protiv transfera. Sto bih volio da na izborima kombinovano dobiju glasova ko Barto pa nek se malo zapitaju sto je to tako.
Freixa je svojom kandidaturom sigurno ''ukrao'' značajan broj glasova Barti. Ali nema veze, uskoro ćemo se radovati mi ovdje :kava

slika

Ima šansu da ih osvoji ukupno 7 do kraja godine, jedino je Alvesu to pošlo za rukom 2009.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 13:54

President of managing committee could resign as he's against signing Turan deal before elections while majority members is in favour. [md]
Ajmo, potpišite Turana samo zbog ovih jajara, koji samo na svoje guzice misle. :salut:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 jul 2015, 13:56

barca_87 je napisao/la:slika
Mene malo vise zanima ova gore vijest u cosku vezano za Pedra. Da li bi mozda dolazak Arde znacio da ce Pedrito put pod noge. Jel ima kakvih vijesti slucajno po tim vasim izvorima?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 13:58

bega_afc je napisao/la:Mene malo vise zanima ova gore vijest u cosku vezano za Pedra. Da li bi mozda dolazak Arde znacio da ce Pedrito put pod noge. Jel ima kakvih vijesti slucajno po tim vasim izvorima?
Ostaje sigurno ovu sezonu. Dok naredne postoje velike šanse za odlazak. Ostao je prvenstveno zbog transfer bana.
Barcelona winger Pedro (27), who has several offers from other teams, has told the club that he will stay next season. [sport]

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 06 jul 2015, 14:03

sad je pravi trenutak da se proda Perdro i unovci,
i onako dobija samo 15-ak min zbog MSN-a, za tu minutazu isti posao moze odradjivati i Sandro
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 jul 2015, 14:05

messilla je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:Mene malo vise zanima ova gore vijest u cosku vezano za Pedra. Da li bi mozda dolazak Arde znacio da ce Pedrito put pod noge. Jel ima kakvih vijesti slucajno po tim vasim izvorima?
Ostaje sigurno ovu sezonu. Dok naredne postoje velike šanse za odlazak. Ostao je prvenstveno zbog transfer bana.
Barcelona winger Pedro (27), who has several offers from other teams, has told the club that he will stay next season. [sport]
Maloprije bas citam da je potpiso taj neki novi ugovor, il nesto tako slicno i kao dodatak tome, moguca ponuda Arsenala. Nadam se onda da dolazi taj Arda, ne bil covjek skonto da je visak. :mrgreen:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jul 2015, 14:08

miki_92 je napisao/la:sad je pravi trenutak da se proda Perdro i unovci,
i onako dobija samo 15-ak min zbog MSN-a, za tu minutazu isti posao moze odradjivati i Sandro
pedro je 10 puta bolji igrač od sandra.

sad je najgori trenutak da ga se proda, pa makar i dobili ponudu od 30+ miliona.

šanse da sva trojica u napadu ostanu zdravi cijelu sezonu su veoma male.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 jul 2015, 14:10

Ja mislim da se Pedro moze slobodno prodati I dati puna minutaza Adami i Sandru , Sandro napadacki moze hladno nadoknaditi izostanak Pedra , dok je Adama samo bonus koji se moze ispostaviti samo kao veliki dobitak za klub u iducim sezonama ( naravno ako ne bude kakva dobra ponuda za posudbu , sto bi ja radije prihvatio nego da grije klupu i odigra 5-10 utakmica u sezoni za prvi tim u nekim kup utakmica , nece ni 180min skupit ) .
Sto se tice Brava , nemam rijeci , definitivno top 5 golman , Neuer , De Gea i mozda Courtois su bolji od njega , iako mi je Courtois smrdio ove sezone u dosta utakmica :D
Sto se njega i Stegena tice , treba se odati priznanje Zubiju .

Evo malo Adame , zvijercina .
[youtube][/youtube]

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 14:10

miki_92 je napisao/la:sad je pravi trenutak da se proda Perdro i unovci,
Slažem se (glede zarade, jer ove sezone bi dobili najviše za njega), ali neće ići da zarade na Pedru. Ipak je to legenda kluba, pustiće ga da ode gdje želi (neće besplatno otići, naravno :mrgreen: ).
bega_afc je napisao/la:Maloprije bas citam da je potpiso taj neki novi ugovor, il nesto tako slicno i kao dodatak tome, moguca ponuda Arsenala. Nadam se onda da dolazi taj Arda, ne bil covjek skonto da je visak. :mrgreen:
Da, potpisao do 2019. :mrgreen:

Ma zna on da je višak, ali ga je Lucho zamolio da zbog transfer bana ostane još jednu sezonu ili barem do zime. Njegova želja je EPL, iako ga i Atletico želi. Pa eto, ako bude obostrane želje, naša uprava neće praviti probleme. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 jul 2015, 16:02

Šta će im Arda, nema mjesta i za njega i za Pogbu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 jul 2015, 16:10

je li zasjedalo ono vijece mudraca koje treba da odluci o Ardi :?:

@Donnie, nisam ni ja neki pobornik ovog transfera- ALI ako ga Lucho želi, ima da ga kidnapuju iz Madrida

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 16:46

U 17h bi trebao početi sastanak.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 jul 2015, 16:49

barca_87 je napisao/la:
Laporta: “Luis Enrique će biti trener naredne sezone.U dobrim sam odnosima sa Guardiolom. Ukoliko bi bio zainteresiran za mogući povratak na Camp Nou, popričali bismo o tome.“
“Moramo stvoriti momčad u kojoj će Messi osjećati olakšanje, da igra bez pritiska. Kada govorimo o njemu, govorimo o najboljem igraču u povijesti nogometa.“
“Nadam se da će Messi nastaviti pružati dobre utakmice i priređivati predstavu navijačima Barçe. On nikada ne bi zatražio od uprave otkaz za trenera.“
stvarno mi ovaj laporta ide na q u zadnje vrijeeme,toliko nekih debilnih izjava
imas trenera koji ti je osvojio najdominantniju tripletu u istoriji fudbala i on naso pricat o guardioli ko fol popricat cemo da se vrati
koje nepostovanje prema luchu.i kako da on bude predsjednik .**** mu pep sve ,pep je proslost
sad kad bi pep htio da se vrati nema sanse da bi ja bio za to.
on je tvrdoglav previse i ne vidi da je tika taka procitana ,to se vidi na primjeru bayerna,nazor nesto pokusaje a ne konta da nema od toga nista ,
pep kad bi se vratio unazadio bi barcu
luchova barca je sad buducnost ,pep je proslost i tako treba i da ostane .

a ovaj samo kupi neke jeftine poene ,mrs :puke:
A sta je trebao rec kad su ga upitali za Pepa i moguci povratak?
Daj nemoj svega ti...

Bartomeu odradio solidna 3 mjeseca, a svi zaboravili prethodni mandat njega i Rossella.

#Bartoout
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 jul 2015, 16:54

Ne solidna, nego odlična. I ne tri, nego šest.

Inače olako se zaboravljaju one dvije sezone sa drvenom kitom pod Lapinim vodstvom, pasillo u El Clasicu i tako to. To je meni veća sramota bila, nego što nas sada vucaraju po sudovima i ne mogu ništa da dokažu. :kafa:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 06 jul 2015, 16:56

Meni se Laporta zgadio zbog negodovanja u vezi transfera Arde.Vidjećemo večeras hoće li uporopastiti botovi sve...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.