Kome na kraju pripada plavi zamakNeandertalac je napisao/la:Stavite anketu na temu, neka glasa raja za stadion. Pa pošaljite Tanu i Djeda Mrazu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kome na kraju pripada plavi zamakNeandertalac je napisao/la:Stavite anketu na temu, neka glasa raja za stadion. Pa pošaljite Tanu i Djeda Mrazu
Prvi je nekako navijacki i meni je ljepsi puno.TobeYarabi je napisao/la:znam da ste na aparatima, ali moram vas pitati za misljenje..sta mislite jel bolje da nabrzinu napravimo ovo (bilo bi gotovo do ljeta 2018)
ili da radimo polako pa da na ljeto 2019 imamo ovo:
![]()
![]()
![]()
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHANeandertalac je napisao/la:Tobe operiso hemoroide, našli mu komad Samirovog nosa u šupku.
za vase uslove jesu, ali za nas je ovo sitnica. kolko imamo para- ne moze ih krava pojestZenzo je napisao/la:Tobe ti stadioni su naucna fantastika za nase uslove i drzavu u kojoj zivimo, na zalost.
Krava?TobeYarabi je napisao/la:za vase uslove jesu, ali za nas je ovo sitnica. kolko imamo para- ne moze ih krava pojestZenzo je napisao/la:Tobe ti stadioni su naucna fantastika za nase uslove i drzavu u kojoj zivimo, na zalost.
HahahahahaTobeYarabi je napisao/la:za vase uslove jesu, ali za nas je ovo sitnica. kolko imamo para- ne moze ih krava pojestZenzo je napisao/la:Tobe ti stadioni su naucna fantastika za nase uslove i drzavu u kojoj zivimo, na zalost.
Ti uhljupe lazovski nemas pravo nikome nista reci.escobarpablo je napisao/la:Ako Virto osvoji drugo mjesto u glasanju za kantu godine, da li to znači da dobija zoger ? U potpisu: zabrinuti čitalac.
E cuj konibara ono sve zna.....Neandertalac je napisao/la:Gdje su paLe?
Oko 700.000 ste dobili da platite dug dobavljačima i plate. Toliko o famoznoj inekciji.
Neka me isprave vaši "insajderi" ako nisam u pravu.
Jasno iskazali zainteresovanostPo njegovim riječima, na današnjem sastanku predstavnici FK Sarajevo su JASNO iskazali zainteresovanost da grade vlastiti stadion koji bi bio kapaciteta do 15.000 mjesta, odnosno jednu savremenu “Bordo arenu” na novoj lokaciji.
Momčino smiješ li u havatar i potpis ponovo?PticaSelica1921 je napisao/la:Ti uhljupe lazovski nemas pravo nikome nista reci.escobarpablo je napisao/la:Ako Virto osvoji drugo mjesto u glasanju za kantu godine, da li to znači da dobija zoger ? U potpisu: zabrinuti čitalac.
Prije ce im izmisljeni Dedo napraviti stadion, nego skrti AmidzaNeandertalac je napisao/la:Stavite anketu na temu, neka glasa raja za stadion. Pa pošaljite Tanu i Djeda Mrazu
Oficijelni naziv pokreta.Virtu4l je napisao/la:Hoćemo i mi stadion
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.