Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la meepo » 03 apr 2021, 23:17

Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:14
Sto se tice Intera cestitke najvecem klubu iz Milana.
Ostalo necu da komentarisem jer je hrpa gluposti ali ovo je vrhunac trolovanja :rol: Cuj najveci klub iz Milana po kojem parametru ? :rol:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 03 apr 2021, 23:17

dinoo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:08
Mago je napisao/la:
03 apr 2021, 23:05
dinoo je napisao/la:
03 apr 2021, 22:54
Hocemol vaditi postove gdje je conte najlosiji trener intera u istoriji?

Nego, proslavite titulu i conteu spomenik negdje izgradite i to je to.
Izvadi. Sta imas od toga? I vi ste mozda i najboljeg trenera u historiju Juventusa pljuvali. Sve je to normalno.

Conte kad ovako proslavi pobjedu,sve mu se halali. :thumbup:
Naravno da nema niko nista od tih postova, nego malo ofirno citati neke stvari.

Titula intera, koja je sada i evidentna ove sezone, je, po mom misljenju, iskljucivi rezultat conteovog rada.
Ali to je samo moje misljenje ;)
Naravno da je Conte jedan od najzasluznijih. To samo budala ne vidi.

Cak je i tvrdoglavost ostavio po strani u nekim stvarima.

P.S. nije jos zavrseno. Polako.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 03 apr 2021, 23:19

meepo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:17
Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:14
Sto se tice Intera cestitke najvecem klubu iz Milana.
Ostalo necu da komentarisem jer je hrpa gluposti ali ovo je vrhunac trolovanja :rol: Cuj najveci klub iz Milana po kojem parametru ? :rol:
Pa evo jedini koji mogu nesto uraditi Juventusu i koji ce prekinuti njihovu dominaciju. To je nebitno kad se poredi s tim sto godinama Inter predstavlja grad Milan u Evropskim natjecanjima. Zadnja titula iz Italije uopste je ona Interova. Skoro svake godine clan LP. To je valjda dovoljno, Milan AC je proslost.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 apr 2021, 23:26

Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:19
Pa evo jedini koji mogu nesto uraditi Juventusu i koji ce prekinuti njihovu dominaciju. To je nebitno kad se poredi s tim sto godinama Inter predstavlja grad Milan u Evropskim natjecanjima. Zadnja titula iz Italije uopste je ona Interova. Skoro svake godine clan LP. To je valjda dovoljno, Milan AC je proslost.
Znaci toliko glupi argumenti da bog sacuva. Inter je zadnje 3 sezone igrao u LP i ispadao u grupnoj fazi. Prije toga zadnji put igrali u sezoni 2010-2011. Nisi svjestan koliko se brukas. Svaka cast njima na tituli ali da su najveci klub u Milanu nista od toga.

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 03 apr 2021, 23:34

meepo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:26
Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:19
Znaci toliko glupi argumenti da bog sacuva. Inter je zadnje 3 sezone igrao u LP i ispadao u grupnoj fazi. Prije toga zadnji put igrali u sezoni 2010-2011. Nisi svjestan koliko se brukas. Svaka cast njima na tituli ali da su najveci klub u Milanu nista od toga.
Sto cu se brukati ja samo cujem u LP da se spominju Juve Inter Roma i evo sad Atalanta. Milana niko ne spominje vise jer se nisu plasirali sto godina. Posljednja titula je bas iz te 2010 godine kojom se ponosi citava Italija jer od tada niko nije uspio podici uhasti trofej.

Da stvar bude jos gora AC Milan ni u EL nista ne moze napraviti cak i kada se smatraju da su u prvih 5-6 favorita. Nikad tanji United nije bio nego zadnjih par godina i rijesise ih u sred Milana. Trebat ce njima jos neko vrijeme da nadodju i da vrate staru slavu. Ovako su na levelu Arsenala, Marseillea, Valencie itd.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 apr 2021, 23:38

Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:34
Sto cu se brukati ja samo cujem u LP da se spominju Juve Inter Roma i evo sad Atalanta. Milana niko ne spominje vise jer se nisu plasirali sto godina. Posljednja titula je bas iz te 2010 godine kojom se ponosi citava Italija jer od tada niko nije uspio podici uhasti trofej.

Da stvar bude jos gora AC Milan ni u EL nista ne moze napraviti cak i kada se smatraju da su u prvih 5-6 favorita. Nikad tanji United nije bio nego zadnjih par godina i rijesise ih u sred Milana. Trebat ce njima jos neko vrijeme da nadodju i da vrate staru slavu. Ovako su na levelu Arsenala, Marseillea, Valencie itd.
Hajde ja shvatam da ti roditelji nisu davali dovoljno paznje pa si dosao ovdje na forum da provociras i trolujes normalan svijet.Svaki ti je komentar za samara ali realno. Ides od podforuma do podforuma i provociras kao kakav paćenik. Ne brini kantu godine si debelo i posteno zaradio taman da ne napises nijedan komentar do kraja godine. ;)

Goretzka
Kontakt:

Post Postao/la Goretzka » 03 apr 2021, 23:50

meepo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:38
Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:34

Hajde ja shvatam da ti roditelji nisu davali dovoljno paznje pa si dosao ovdje na forum da provociras i trolujes normalan svijet.Svaki ti je komentar za samara ali realno. Ides od podforuma do podforuma i provociras kao kakav paćenik. Ne brini kantu godine si debelo i posteno zaradio taman da ne napises nijedan komentar do kraja godine. ;)
Najlakse je vrijedjati u nedostatku argumenata i cinjenica. Ja sam ti vec davno rekao kako stvari stoje i kako ce se odvijati ali me nisi slusao. Ovo je realnost sto se desava. Vjerujem da si razocaran kao i svi ostali ali trebat ce jos neko vrijeme da se Milan stabilizuje. Nije lose ni 4 mjesto ove sezone. Titula je ipao bila samo san.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 03 apr 2021, 23:53

Mago je napisao/la:
03 apr 2021, 23:17
dinoo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:08
Mago je napisao/la:
03 apr 2021, 23:05

Izvadi. Sta imas od toga? I vi ste mozda i najboljeg trenera u historiju Juventusa pljuvali. Sve je to normalno.

Conte kad ovako proslavi pobjedu,sve mu se halali. :thumbup:
Naravno da nema niko nista od tih postova, nego malo ofirno citati neke stvari.

Titula intera, koja je sada i evidentna ove sezone, je, po mom misljenju, iskljucivi rezultat conteovog rada.
Ali to je samo moje misljenje ;)
Naravno da je Conte jedan od najzasluznijih. To samo budala ne vidi.

Cak je i tvrdoglavost ostavio po strani u nekim stvarima.

P.S. nije jos zavrseno. Polako.
Gotovo, jasta je. Ne bi bi bilo gotovo da neko zari i pali iza ledja, ali kako se milan i juventus utrkuju ko ce vise bodova prosuti, nema tu vise nista.
Atalanta i napoli su dokazani chokeri kada je liga u pitanju.
Milan i juventus nece ici preko 75 bodova i to je to.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 03 apr 2021, 23:55

Goretzka je napisao/la:
03 apr 2021, 23:50
meepo je napisao/la:
03 apr 2021, 23:38
Najlakse je vrijedjati u nedostatku argumenata i cinjenica. Ja sam ti vec davno rekao kako stvari stoje i kako ce se odvijati ali me nisi slusao. Ovo je realnost sto se desava. Vjerujem da si razocaran kao i svi ostali ali trebat ce jos neko vrijeme da se Milan stabilizuje. Nije lose ni 4 mjesto ove sezone. Titula je ipao bila samo san.
Druže tebi je riječ argument nepoznat pojam , a koristis je u ovakvim situacijama. Ja tebe nisam vrijeđao vec napisao cinjenicno stanje , a cinjenicno stanje je da nisi dobio dovoljno paznje kuci , "a kao paćenik" nije isto kao "ti si paćenik". Ja fkt ne vidim gdje te vrijeđam. Trolujes , provociras i ja sam napisao onako kako jest.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 04 apr 2021, 11:31

Rekoh li ja vec jednom da Ronaldo ni sa jednom svojom dosadašnjom ekipom nije zavrsio na cetvrtom mjestu?!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 04 apr 2021, 13:07

Pa čak ni najokorjeli Interovci ne vjeruju da je Inter veći klub od Milana.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 apr 2021, 01:50

Nedjelja def. nije ista bez Calcia, kakav god on bio

Bilo koja druga liga petice da se ne igra nedjeljom ne bi ovako bilo neobicno
Don't believe the hype.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 apr 2021, 19:48

Naleti na Bein Sportu na ovaj faul Sandra na Zielinskim čini mi se u zadnjoj minuti prvog pol? Penalčina na kvadrat, ne vjerujem da VAR nisu gledali? :crazy:
#SuningOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 07 apr 2021, 20:08

Bila je slična situacija ranije u kaznenom prostoru Napolija al nijednu nije svirao tako da je ok
Il Club più titolato al mondo!

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 07 apr 2021, 20:12

Smijurija i kakav penal ne svirnu za Sassuolo... Čemu uopće ovaj VAR služi?
#SuningOUT

adointer10
Kontakt:

Post Postao/la adointer10 » 07 apr 2021, 20:14

Jericho je napisao/la:
07 apr 2021, 20:12
Smijurija i kakav penal ne svirnu za Sassuolo... Čemu uopće ovaj VAR služi?
jbg realno bio je penal, ali sta se moze.. idemo dalje.. lauuu igracinaaa :zviz:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 apr 2021, 20:46

Jericho je napisao/la:
07 apr 2021, 19:48
Naleti na Bein Sportu na ovaj faul Sandra na Zielinskim čini mi se u zadnjoj minuti prvog pol? Penalčina na kvadrat, ne vjerujem da VAR nisu gledali? :crazy:
Dive
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Javier4
Kontakt:

Post Postao/la Javier4 » 07 apr 2021, 20:49

Roma sedma na tabeli a neki je ovdje stavljali na drugo mjesto :rol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 apr 2021, 10:59

Drugi gol intera neregularan ,cist penal za Sassuolo ne dosudjen
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 apr 2021, 12:13

Andrej je napisao/la:
08 apr 2021, 10:59
Drugi gol intera neregularan ,cist penal za Sassuolo ne dosudjen
Sreca prati hrabre.
Kako drugacije objasniti.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.