Ali definitivno bi Arsenal s Brunom bio dimenzija više. Bruno je suha klasa od igrača.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
S njim u timu Arsenal bi uzeo sigurno jednu titulu u ove tri sezone,lik je klasa iako je prgavac teski ,ali ima loptu u malom prstu.
Realnost je da ni jedan ni drugi nisu dovoljno dobri ni za kapitena Arsenala/Uniteda ni da nose timove do titulaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 22:38da imamo brunu umjesto odegarda zadnje 3 sezone uzeli bi barem jednu titulu![]()
Dobar je Odegaard, ima los ovaj drugi dio sezone kako se vratio sa bolovanja ali zadnje 2 godine bio vam kljucni igrac u napadu, na malom prostoru oko 16 i u 16 otkljucao sve odbrane sa svojim dodavanjimaBrokula je napisao/la: ↑17 mar 2025, 04:16Realnost je da ni jedan ni drugi nisu dovoljno dobri ni za kapitena Arsenala/Uniteda ni da nose timove do titulaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 22:38da imamo brunu umjesto odegarda zadnje 3 sezone uzeli bi barem jednu titulu![]()
A zna često i odbojkom odbranit gol.nerkolfc je napisao/la: ↑17 mar 2025, 04:49Dobar je Odegaard, ima los ovaj drugi dio sezone kako se vratio sa bolovanja ali zadnje 2 godine bio vam kljucni igrac u napadu, na malom prostoru oko 16 i u 16 otkljucao sve odbrane sa svojim dodavanjimaBrokula je napisao/la: ↑17 mar 2025, 04:16Realnost je da ni jedan ni drugi nisu dovoljno dobri ni za kapitena Arsenala/Uniteda ni da nose timove do titulaQUARTERBACK je napisao/la: ↑16 mar 2025, 22:38
da imamo brunu umjesto odegarda zadnje 3 sezone uzeli bi barem jednu titulu![]()
Ma dobro Arsenal je prosle sezone imao sudije u svom dzepu samo nisu znali osvojitigaston je napisao/la: ↑17 mar 2025, 05:45A zna često i odbojkom odbranit gol.![]()
Ja gledam i ne vjerujem svega mi, rijetko retardirana persona. Covjek izmislja neke izjave koje mu pašu valjda za narativFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑17 mar 2025, 12:01Najvecem retadru epl podforuma se pridruzio najveci retard spanskog podforuma i dopunjuju se![]()
Ukucaj mu username na Instagramu i pročitaj samo opis profila. Sve će ti biti jasno. Treba momku pomoći.
Mogao si me i zapratiti onda pissdune!baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 12:56Ukucaj mu username na Instagramu i pročitaj samo opis profila. Sve će ti biti jasno. Treba momku pomoći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.