tek smo poceli otplacivat dugove.. evo vec ima problema na relaciji amar zujo... moglo bi se opasno zakuhat...diego_TM je napisao/la:neznam zasto tebi ne izgleda dobro i mislim da si ipak ti u zabludi. otplaceni su dugovi zeljo je u plusu osvajamo trofeje igramo po europi, i tako ce biti sve dok amar i zujo surađuju kada jedan od njih ode zeljo ce se ponovo raspasti sto pojedinim ovdje i jeste cilj. a ovo za marketing i sponzore ocito nisi pratio zadnjih pola godine visoki ugovori sa asa-om bh telecom-om mepas-om i macron-om. tu su i **** i sportsport.ba te sportin s kojim surađujemo.jug-onostalgicar je napisao/la:amar je osrednji trener koji ce moci da dominira samo u nasoj ligi i jbga tako je
ja jos uvijek smatram da je amar najbolje rjesenje za želju, al dokad ce amar biti tu....
dok je amar tu stvari su koliko toliko sredjene al ne moze meni marketing vodit degen i da mi u upravi bude zujo koji samo gleda ko ce njega zakitit
pa tuga me uhvatila kad sam gledao tekmu sirokog brijega i kad sam im vidio sponzore pa 60 vise sponzora od nas imaju
sramota!!!!
mancester united ne bi bio to da nema marketing, barca ne bi bila to da nema marketing
a mi se oslanjamo samo na amara
amar treba da bude samo jedan tocak u masineriji koja se zove ŽELJEZNIČAR i tek tada mi cemo imat klub koji ce prekucat ovu bijednu ligu
a dotad... ove sezone mi cemo se borit od 3 do 1 mjesta a ne samo za 1 mjesto ima jakih ekipa, borac ce na gostovanjima da uzme boga coa bodova
kup mislim da ce maznut pitari da ce se oni na to fokusirat
vec vidim da se pocelo talit u želji samo molim boga da ne bude to ko KK Bosna- u jednom trenutku najaci u drzavi ides u inostranstva a u sljedecem moljakas drzavu da te spasi...
ovo ne izgleda dobro i ko god od vas kaze da izgleda zivi u zabludi
samo sabura bice sve dobro![]()
ovo je moje misljenje i nemora biti tacno ali ja stvari ovako vidim ili ovako zelim da ih vidim
sponzori? mepas ne asa i telecom da i fds al opet je to malo koliko se moze privuci sponzora i sem toga marketing nije samo privuc sponzora marketing ima dosta segmenata a to ti govorim jer sam ga diplomirao i kad gledam degene kako rade tesko mi bude