FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug-onostalgicar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug-onostalgicar » 09 avg 2011, 12:18

diego_TM je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:amar je osrednji trener koji ce moci da dominira samo u nasoj ligi i jbga tako je
ja jos uvijek smatram da je amar najbolje rjesenje za želju, al dokad ce amar biti tu....
dok je amar tu stvari su koliko toliko sredjene al ne moze meni marketing vodit degen i da mi u upravi bude zujo koji samo gleda ko ce njega zakitit
pa tuga me uhvatila kad sam gledao tekmu sirokog brijega i kad sam im vidio sponzore pa 60 vise sponzora od nas imaju
sramota!!!!
mancester united ne bi bio to da nema marketing, barca ne bi bila to da nema marketing
a mi se oslanjamo samo na amara
amar treba da bude samo jedan tocak u masineriji koja se zove ŽELJEZNIČAR i tek tada mi cemo imat klub koji ce prekucat ovu bijednu ligu
a dotad... ove sezone mi cemo se borit od 3 do 1 mjesta a ne samo za 1 mjesto ima jakih ekipa, borac ce na gostovanjima da uzme boga coa bodova
kup mislim da ce maznut pitari da ce se oni na to fokusirat
vec vidim da se pocelo talit u želji samo molim boga da ne bude to ko KK Bosna- u jednom trenutku najaci u drzavi ides u inostranstva a u sljedecem moljakas drzavu da te spasi...
ovo ne izgleda dobro i ko god od vas kaze da izgleda zivi u zabludi
neznam zasto tebi ne izgleda dobro i mislim da si ipak ti u zabludi. otplaceni su dugovi zeljo je u plusu osvajamo trofeje igramo po europi, i tako ce biti sve dok amar i zujo surađuju kada jedan od njih ode zeljo ce se ponovo raspasti sto pojedinim ovdje i jeste cilj. a ovo za marketing i sponzore ocito nisi pratio zadnjih pola godine visoki ugovori sa asa-om bh telecom-om mepas-om i macron-om. tu su i **** i sportsport.ba te sportin s kojim surađujemo.
samo sabura bice sve dobro :) ;) ovo je moje misljenje i nemora biti tacno ali ja stvari ovako vidim ili ovako zelim da ih vidim ;)
tek smo poceli otplacivat dugove.. evo vec ima problema na relaciji amar zujo... moglo bi se opasno zakuhat...
sponzori? mepas ne asa i telecom da i fds al opet je to malo koliko se moze privuci sponzora i sem toga marketing nije samo privuc sponzora marketing ima dosta segmenata a to ti govorim jer sam ga diplomirao i kad gledam degene kako rade tesko mi bude

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 12:19

DRHAUSE je napisao/la:1921 ti si očigledno vrlo frustriran lik . Primjetio sam da se ti i tebi slični navijači javljete samo poslije poraza ne bi li dodali sol na ranu , poslije pobijeda vas nigdje nema.Drugo Amar je najtrofejniji trener u historiji Želje kao takav ne da treba nego i mora imati određeni kult ličnosti. Kakav bi tretman najtofejniji trener jednog kluba imao u bilo kojem drugom klubu. Treće Željezničar je postao ovisan o Amaru kao o heroinu , njegova karizma i autoritet drže razne menađere , sitne i krupne kriminalce, plaćene novinare i druge strvinare podalje od kluba.To može samo on u Želji i niko drugi .Da nije Amara u Želji bi tim sastavljali menađeri tipa Ređepagić , Husarić ili njihovi novinari poput Z.Ćorovića(ne bi me čudilo da si ti on) . Možda ima i boljih trenera od Amara , ali onih koji će držati navedene dalje od kluba sigurno nema . I na kraju neznam zašto sam tebi uopšte replicirao kad ti očigledno ne navijaš za želju jer da navijaš znao bi cijeniti istinsku legendu kakva je AMAR OSIM.Sigurno među pet najvećih Željinih legendi. :!:
SVAKA CAST ZA POST
p.s
da li je neko blizu grbavice da vidi da li se sta radi na jugu
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 12:21

jug-onostalgicar je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:amar je osrednji trener koji ce moci da dominira samo u nasoj ligi i jbga tako je
ja jos uvijek smatram da je amar najbolje rjesenje za želju, al dokad ce amar biti tu....
dok je amar tu stvari su koliko toliko sredjene al ne moze meni marketing vodit degen i da mi u upravi bude zujo koji samo gleda ko ce njega zakitit
pa tuga me uhvatila kad sam gledao tekmu sirokog brijega i kad sam im vidio sponzore pa 60 vise sponzora od nas imaju
sramota!!!!
mancester united ne bi bio to da nema marketing, barca ne bi bila to da nema marketing
amar treba da bude samo jedan tocak u masineriji koja se zove ŽELJEZNIČAR i tek tada mi cemo imat klub koji ce prekucat ovu bijednu ligu
a dotad... ove sezone mi cemo se borit od 3 do 1 mjesta a ne samo za 1 mjesto ima jakih ekipa, borac ce na gostovanjima da uzme boga coa bodova
vec vidim da se pocelo talit u želji samo molim boga da ne bude to ko KK Bosna- u jednom trenutku najaci u drzavi ides u inostranstva a u sljedecem moljakas drzavu da te spasi...
neznam zasto tebi ne izgleda dobro i mislim da si ipak ti u zabludi. otplaceni su dugovi zeljo je u plusu osvajamo trofeje igramo po europi, i tako ce biti sve dok amar i zujo surađuju kada jedan od njih ode zeljo ce se ponovo raspasti sto pojedinim ovdje i jeste cilj. a ovo za marketing i sponzore ocito nisi pratio zadnjih pola godine visoki ugovori sa asa-om bh telecom-om mepas-om i macron-om. tu su i **** i sportsport.ba te sportin s kojim surađujemo.
samo sabura bice sve dobro :) ;) ovo je moje misljenje i nemora biti tacno ali ja stvari ovako vidim ili ovako zelim da ih vidim ;)
tek smo poceli otplacivat dugove.. evo vec ima problema na relaciji amar zujo... moglo bi se opasno zakuhat...
sponzori? mepas ne asa i telecom da i fds al opet je to malo koliko se moze privuci sponzora i sem toga marketing nije samo privuc sponzora marketing ima dosta segmenata a to ti govorim jer sam ga diplomirao i kad gledam degene kako rade tesko mi bude
Pa brate odes u upravu u kezes momci ja sam diplomirao marketing i zelim da pomognek lubu na neki nacin, nesvidja mi se kako se to radi kod nas pa ja nudim rijesenje, a ne na ovom forumu supljirati

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 09 avg 2011, 12:26

diego_TM je napisao/la:
sramota!!!!
Ako Žujo ode klubu neće biti ništa gore, on je čovjek od velikih riječi, a ništa konkretno nije napravio, samo obećava svemirske brodove, velike timove za proslavu godišnjice, čuda, a nigdje ništa. Da je svoj trud umjesto o maštanju kako da se ugradi u svemirski brod usmjerio na neke tekuće probleme kao što je marketing, bilo bi klubu puno bolje. Ovdje ljudi dolaze ogorčeni jer danima ne mogu da kupe godišnju. Zašto? Pa zato što ih niko ne prodaje, tj. prodaje ih u nekom nedefinisanom periodu kad se nekom ćefne. A trebalo bi valjda da svi znaju za godišnje, trebalo bi valjda da se ljudi namamljuju nekakvim promotivnim spotovima makar na sarajevskim televizijama, nekim plakatima, obećanjima. Eto im zvanični sajt nek se ugledaju na te momke kako se pomaže svom klubu. Pusti priču o svemirskim brodovima...

Zaključak, da nema Amara sve bi se raspalo, Žujo je talašika ko i Telibećirević i ko i svi ostali...

@Dejan, BL Te ublehe prodaji nekom drugom, ajd zdra'o...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 09 avg 2011, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 09 avg 2011, 12:28

Dejan, BL je napisao/la:Ma Amar samo maglu prodaje onakvu blamažu u Evropi da doživite i to ove godine još veću nego prošle, užas.
**** u skokovima ne interesuje nas tvoje misljenje
@aleksandar_veliki molim te izbrisi postove ovih ublehasa
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 09 avg 2011, 12:29

sramota!!!!
pa haj kupi klub pomocemo ti svi,trazicemo sponzore,al imaš li ti kapital neki? nemos doć s markom-dvije u klub

najbolje bi bilo da mi nađemo kakvih arapa ;)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 09 avg 2011, 12:31

tm87gigo je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:1921 ti si očigledno vrlo frustriran lik . Primjetio sam da se ti i tebi slični navijači javljete samo poslije poraza ne bi li dodali sol na ranu , poslije pobijeda vas nigdje nema.Drugo Amar je najtrofejniji trener u historiji Želje kao takav ne da treba nego i mora imati određeni kult ličnosti. Kakav bi tretman najtofejniji trener jednog kluba imao u bilo kojem drugom klubu. Treće Željezničar je postao ovisan o Amaru kao o heroinu , njegova karizma i autoritet drže razne menađere , sitne i krupne kriminalce, plaćene novinare i druge strvinare podalje od kluba.To može samo on u Želji i niko drugi .Da nije Amara u Želji bi tim sastavljali menađeri tipa Ređepagić , Husarić ili njihovi novinari poput Z.Ćorovića(ne bi me čudilo da si ti on) . Možda ima i boljih trenera od Amara , ali onih koji će držati navedene dalje od kluba sigurno nema . I na kraju neznam zašto sam tebi uopšte replicirao kad ti očigledno ne navijaš za želju jer da navijaš znao bi cijeniti istinsku legendu kakva je AMAR OSIM.Sigurno među pet najvećih Željinih legendi. :!:
SVAKA CAST ZA POST
p.s
ja s terase nevidim zive duse mada mi malo ova dvorana smeta :D
1. Željo
2. Liverpool

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 avg 2011, 12:36

Pa zato i nema nikoga, idi i pomozi jbte, uradi nesto.. :D :D
Prestanite tu pricu o Osimu vise, bolje kritikujte Zuju i ostale nek' rade svoj posao, a Amar to radi odlicno..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 09 avg 2011, 12:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa zato i nema nikoga, idi i pomozi jbte, uradi nesto.. :D :D
Prestanite tu pricu o Osimu vise, bolje kritikujte Zuju i ostale nek' rade svoj posao, a Amar to radi odlicno..
potpis,

okanite se Amara, čovjek je institucija
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 12:38

diego_TM je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:
SVAKA CAST ZA POST
p.s
HAjde otidji vidi, ja na poslu pa nemogu, ako si bliuz to ti je 5 minuta ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 avg 2011, 12:46

Otjerat zuju i postaviti Amara za predsjednika i ja bi mogao biti predsjednik ko zujo

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 avg 2011, 12:57

Ko bi migao biti predsjednik kluba,ali sada realno ko bi mogao biti.GRADIMIR GOJER :?: Meni je on normala lik.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 09 avg 2011, 12:59

Hamo je napisao/la:Ko bi migao biti predsjednik kluba,ali sada realno ko bi mogao biti.GRADIMIR GOJER :?: Meni je on normala lik.
Postujem Gradimira ali nije on za predsjedina, treba nama neki dobar biznismen sa kesom, da bude predsjednik.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 avg 2011, 13:03

tm87gigo je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Ko bi migao biti predsjednik kluba,ali sada realno ko bi mogao biti.GRADIMIR GOJER :?: Meni je on normala lik.
Postujem Gradimira ali nije on za predsjedina, treba nama neki dobar biznismen sa kesom, da bude predsjednik.
Da imaš pravo Gojer ima ljubav,ali nema keš.Treba nam neko tipa Mamić koji ima i LjUBAV i PARE.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 09 avg 2011, 13:03

tm87gigo je napisao/la:
haj da pišemo arapima? :D nemaš ovdje biznismena koji nece lovit u mutnom previše :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 09 avg 2011, 13:03

amar je statisticki gledano najuspjesniji trener u istoriji kluba. sad mi nije jasno kako neko moze da pljuje po covjeku koji je za nas kao ferguson za manu... jesmo cudan narod... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 09 avg 2011, 13:05

jaooo umovaaa :? :? nezahvalniih ..fuuj ..
AMAR AMAR OSIM OSIM :!: :!:
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 09 avg 2011, 13:08

Malo ste pretjerali sa svim.Neko je bezveze napisao o sukobu Amar Žujo i vi odmah bi smjenili predsjednika.Žujo i Amar su uvijek imali odnos kao predsjednik i trener,bez obzira na to sto je Amar ulozio pare u klub.Žujo radi posao u klubo koliko moze,obzirom da je direktor u Farmaviti,a i vecina predsjednika radi malo ili nimalo,oni su tu da "nadgledaju" i naravno unose pare u klub.Nemojte vi bezveze na forumu zakuhavati,jer sve u klubu funkcionise jako dobro izuzev marketinga...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 09 avg 2011, 13:10

da se ovako postupalo prije rata onda i osim i ribar bi ostali krace na klupi zelje nego sto su bili...

da podsjetim...

kad je ribar preuzeo zelju pocetkom 1968. godine zeljo je bio drugi na tabeli i igrao SEK.

ribar, pomalo neiskusan usere se, zeljo padne na kraju sezone na peto mjesto i ispadne odmah na pocetku 1968. u SEK-u, zakljucak, trebalo ga je odmah otjerati sa klupe...

primjer ivice,

nakon dvije prve sezone, ivica tovari po sredini jugoslavenske lige, deveto mjesto, katastrofa, mrs ivice iz kluba...

jel tako trebalo postupati sa njima kako pojedinci postupaju sa amarom sada?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 09 avg 2011, 13:15

tm87gigo je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:SVAKA CAST ZA POST
p.s
HAjde otidji vidi, ja na poslu pa nemogu, ako si bliuz to ti je 5 minuta ;)
drug ja lezim u krevetu i buljim u ovaj laptop vec tri dana jedva do wc-a odem, bolestan sam u pm. :( da sam zdrav nebi visio za laptopom vec bi pomag'o tamo momcima (ako rade uopste) ;)
1. Željo
2. Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac, Taree, voltron30 i 33 gosta.