FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Zato van Gaal
oj kad bi nekog spuco glavom odmah bi organizovali sjedenje na klupi a ne neke treninge.

Ne vjerujem da je istina ovo za Enriquea. A ukoliko se kojim slucajem ostvari, to ce biti najsmjesniji potez ovog tima u posljednjih nekoliko godina.
Oko Tuchela se ovo razvuklo, moglo bi izvisiti. Vjerovatno im ne odgovara njegov karakter.
Ne znam, ali ne bih ja Nagelsmanna. Suvise je zelen za ovakvih situacija. Iako nije najbolje poredjenje, AVB je imao i vece uspjehe pa je izvisio u Chelsea (mislim da je tu, izmedju ostalog, bio problem zbog njegovih godina i autoriteta kojeg nije mogao nametnuti). Mislim da je i za Juliana bolje da se kloni ovakve sredine jos nekoliko godina. Nek se lagano razvija i dokazuje, a ako je zaista kvalitet dobit ce ponudu uz Bavarije.
Nakon reprezentativne pauze nadam se da ce nam biti poznato ime novog trenera.
Oko Tuchela se ovo razvuklo, moglo bi izvisiti. Vjerovatno im ne odgovara njegov karakter.
Ne znam, ali ne bih ja Nagelsmanna. Suvise je zelen za ovakvih situacija. Iako nije najbolje poredjenje, AVB je imao i vece uspjehe pa je izvisio u Chelsea (mislim da je tu, izmedju ostalog, bio problem zbog njegovih godina i autoriteta kojeg nije mogao nametnuti). Mislim da je i za Juliana bolje da se kloni ovakve sredine jos nekoliko godina. Nek se lagano razvija i dokazuje, a ako je zaista kvalitet dobit ce ponudu uz Bavarije.
Nakon reprezentativne pauze nadam se da ce nam biti poznato ime novog trenera.
Spamm

Danas. Uli i Pepun.

Možda se vraća Pep 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ne smijem ni da zamislim na sta bi vam licila temaharden je napisao/la:Možda se vraća Pep

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sad i Simeone ulazi u priču (koji je navodno odbio). Mislim da neke špekulacije nemaju veze sa vezom jer tražiti ovako dijametralno različite trenere nema smisla ili su se ona dva totalno pogubili.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako su ovi bivsi flopali onda je logično da se traže dijametralno suprotna rješenja.
Uli i Kale će otvorit' četvere i dobro razmislit, jer bi još jedan eventualni neuspjeh skup'o košt'o Bayern.
Uli i Kale će otvorit' četvere i dobro razmislit, jer bi još jedan eventualni neuspjeh skup'o košt'o Bayern.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Da oni ćelu ne ispituju u vezi enrikea 
Ko god da dođe, moramo shvatiti da neće pokazati sav potencijal. Jednostavno, uprava se previše miješa i nameće odluke.
Da ne idemo u daleku prošlost, krenut ćemo od van gaala. Čovjek je tražio pojačanja i dobio pranjića
Da je recimo gvardiola dobio ono što je tražio, bayern ne bi imo problema sa smjenom generacija.
Što se tiče špekulacija u vezi van gaala, nažalost taj više nikad neće doći.
Čojk je ubjedljivo najbolji kad treba napraviti smjenu generacija. Ima slonovska damu.
A brijem da bi do marta roben izgledo ko momak.
Igrači nikada nisu bili spremni kao u njegov vakat.
Tekma protiv šalketa u gelzenkirhenu...
Magatove ekipe su poznate po fizičkoj spremi, ali su ih naši nadtrcali. Sam muler je prizno da nikad nije bio spremniji a da su samo par puta bili na trčanju.
Kondiciju su nabijali na terenu.
Drugi najbolji kandidat je tuhel a treći favre.
Ove ostale špekulacije su samo pritisak na jednog trenera kojeg su pikirali kako bi pristao na njihove uvjete

Ko god da dođe, moramo shvatiti da neće pokazati sav potencijal. Jednostavno, uprava se previše miješa i nameće odluke.
Da ne idemo u daleku prošlost, krenut ćemo od van gaala. Čovjek je tražio pojačanja i dobio pranjića

Da je recimo gvardiola dobio ono što je tražio, bayern ne bi imo problema sa smjenom generacija.
Što se tiče špekulacija u vezi van gaala, nažalost taj više nikad neće doći.
Čojk je ubjedljivo najbolji kad treba napraviti smjenu generacija. Ima slonovska damu.
A brijem da bi do marta roben izgledo ko momak.
Igrači nikada nisu bili spremni kao u njegov vakat.
Tekma protiv šalketa u gelzenkirhenu...
Magatove ekipe su poznate po fizičkoj spremi, ali su ih naši nadtrcali. Sam muler je prizno da nikad nije bio spremniji a da su samo par puta bili na trčanju.
Kondiciju su nabijali na terenu.
Drugi najbolji kandidat je tuhel a treći favre.
Ove ostale špekulacije su samo pritisak na jednog trenera kojeg su pikirali kako bi pristao na njihove uvjete
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
-
- Kontakt:
E nek dovedu Enriquea pa da prestanem pratiti utakmice uopšte. To bi bila glupost stoljeća.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mislim da smo samo Tuhela kontaktirali, i mislim da je zapelo oko detalja ugovora jer kako se špekuliše Tuhelu bi se dalo godinu i pol a kasnije pozicija trenera Nagelsmanu koji je Ulijeva velika želja (ukoliko Tuhel ne bude razvalio sa Bayernom) a što Tuhel odbija jer želi dalji ugovor.
Upravu si, potpisujem.sekerbay je napisao/la:
LvG je arhitekt tima koji je treble osvojio, a da zna smjenu generacije izvrsit, o tome ne treba pricati. Rad s mladima i "oko za talenat ima", ali kao sto kazes tesko da ce se vratiti.
Vec sam i ja pisao, ako se insistira na kontra napadima, onda Favrea dovest. Covjek zna znanje, a defanziva mu je beton.
Spamm

U međuvremenu Kalle radi na sudijama, dosta je Pero ove izvodio na janjetinu.

- Nerminovic
- Kontakt:
Kalle raus, samo zna pricati i popiti 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Je li to ozbiljno prizivate Van Gala ? 

Kako samo lik laze i izmislha,baca bombe lupa gluposti,prvo robenu fale pepovi treninzi kao jace treninge ima njegov sin,ko fol radili dodatne treninge,sad kao lvg pa nagelsman ,pa odjednom enriqe,jaooo naivnosti i podlosti.
Zadnja izmjena: isakovich, dana/u 03 okt 2017, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM BAYERN
Ako je ovo tačno, onda u upravi sjede glupani kakve svijet nije vidio.sljivo je napisao/la:Mislim da smo samo Tuhela kontaktirali, i mislim da je zapelo oko detalja ugovora jer kako se špekuliše Tuhelu bi se dalo godinu i pol a kasnije pozicija trenera Nagelsmanu koji je Ulijeva velika želja (ukoliko Tuhel ne bude razvalio sa Bayernom) a što Tuhel odbija jer želi dalji ugovor.
Daš mu ugovor na dvije il tri godine, uradiš par tačkica i onda, ako ne zadovolji, otjeraš ga nakon godinu i pol.
Mislim da je to ipak novinarska patka.
Ovo je ono što se traži. Ako ga već ne žele kao trenera, onda mu dati vrhunsku platu da bude skaut.FCBAYERN je napisao/la:Rad s mladima i "oko za talenat ima"
Bolje i to nego izdvajati 100 miliona za nekog osrednjeg igrača.
Ko?isakovich je napisao/la:Kako samo lik laze i izmislha,baca bimbe lupa gluposti
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- muhamedhulk
- Kontakt:
LvG otac, babo, tata
Samo nece on vise, ne da mu zena 
Enrique

Enrique

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa Van Gaal je i stavio temelje ovom sad Junajtedu koji gledaš, koji se konačno digo iz mrtvih, doveo: Shawa, Blinda, Herreru, Roja, Romera, Martiala, Rashforda, Darmiana, malo je teško priznat, al on vam je digo ekipu iz mrtvih.Belmin6 je napisao/la:Je li to ozbiljno prizivate Van Gala ?
Naravno da bi zeljeli covjeka koji je revolucionizirao minhenski klub. Novo doba je pocelo s njim, novi stil igre i nova filozofija koja je postepeno nadogradjivana. Cak je i Jupp gradio na njegovim temeljima. Ne treba ga ocjenjivati samo na osnovu posljednjih godina, jer je LvG odlican trener. Ono sto se desilo u Engleskoj nije razlog da ga se sad ismijava, a niti je ta epizoda bila katastrofalna.
Spamm
Pa šta ako ih je doveo?
Kad ni jednog nije znao ni koristiti, niti napraviti ekipu od tih igraca koje je doveo.
Jedino za što mu skidam kapu je Rashford i Martial.
Kad ni jednog nije znao ni koristiti, niti napraviti ekipu od tih igraca koje je doveo.
Jedino za što mu skidam kapu je Rashford i Martial.