Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bila dojava od lika da ce na dvije tekme (njemacka druga i italijanska seria a) biti vise zuti i crveni , nista nije proslo xD ni zuti ni crveni kartonizgmiky je napisao/la:šta bi sa onom dojavom jel odigrao netko ? sve se nešto šuti![]()
Meni je zicer.moj uzor-S.G je napisao/la:Miami-Toronto ? Mozel Miami do pobjede da ih igram ?
Ja ne bi kontrirao, cekao bi i to je to..sto se utakmice tice ili X ili 2 nema sanse za keca, bar ja tako mislim..mancity je napisao/la: Meni najvise mirise na X !
Sugestije?
ne znam baš, NEVERkuzen 13 ili 14 utakmica u nizu nije dobio utakmicu u gostima u LP a ukrajina nije baš mjesto gdje se ekipe oslade bodovimaInatSilanBosanski je napisao/la:Ja ne bi kontrirao, cekao bi i to je to..sto se utakmice tice ili X ili 2 nema sanse za keca, bar ja tako mislim..mancity je napisao/la: Meni najvise mirise na X !
Sugestije?
Pocetak meca, rezultat 3 - 3 i sevira Pavic i ja pratim na bet365 mec i kvote i omjer je sljedeci pobjeda Pavica 1.4 a pobjeda Phau 2.8. Kakve to veze s mozgom ima ako je prije pocetka meca favorit bio Phau. Ocigledno da oni znaju vise nego mi.masteRofPoker je napisao/la:Evo jedan brzi teniski par u Bratislavi :
Phau - A.Pavic pobjeda Phau @1.7
Ne znam zasto je kvota u padu na pobjedu Pavica, ali on uopste nema ozbiljnih meceva na ovoj podlozi ove godine. S druge strane, Phau takoder nije u nekoj formi ali brani finale od prosle godine i mislim da je bar klasu ispred Pavica, mada treba biti oprezan s ovim challenger turnirima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.