FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
97
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
42
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
25
9%
Samo stranac
70
25%

Ukupno glasova: 275

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 05 jan 2023, 15:48

Burberry46 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:46
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 jan 2023, 15:12
Koristila se hemijska u klubu maloprije :kafa:
Ilija Martinovic :D
Super :thumbup:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 jan 2023, 15:48

Ma nemoras praviti bojkot, dobili su ga sami, nacinom upravljanjem kluba, igrom jadom od direktorice i isto tako jadnim trenerom, netreba ti zvanicni bojkot, nece imati ni 1000 ljudi po utakmici. Tuga na sta su ans doveli !
U novi boj ...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 jan 2023, 15:50

fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:18
Shategabri je napisao/la:
05 jan 2023, 15:11
fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:03

I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Nije tačno, Feđa je imao podršku cijelo vrijeme.
Eh sad ti pričaš stvari i izvlačiš iz konteksta, toga kao sa Suljićem je uvijek bilo.
Pojedinci su takvi i ne možeš im zabraniti da ne budu takvi.

Da te pitam, kao navijač Sarajeva navijača Sarajeva, jel tebi Mirza kao trener dobro riješenje? Dugoročno riješenje? Riješenje koje će napraviti neki pomak? Recimo, izboriti Evropu možda? Ili iduće sezone titulu?
Nije mi Mirza nikada bio izbor isto kao i mnogi drugi ali su svi do jednoga imali moju podršku i tako će biti i dalje. Možda jednostavno niko dobar nije htio doći, zbog stalnih promjena. A što je htio Prosinečki i on nije bolji od Mirze. Ovo kako su predstavili da im je cilj, meni se sviđa. Neće biti preveliki troškovi a prostor za igru će dobiti naša djeca.
Znači, cilj nam je...borba za Evropu? Ili Evropa? Ove sezone.
Primjećujem da se nije još uvijek ništa konkretno uradilo.
Jedino su se raskinuli ugovori sa nekim igračima, ali to je bilo prije Mirze.
Zvanično, roster je pun rupa.
S ovom ekipom se ni Capelo ne bi mogao boriti nizašta.
Ta priča sa djecom mi postaje pomalo bajata.
I dosad smo više puta gurali taj projekat, u realnosti su tu mogli biti pojedinci uz iskusnije igrače.
Nikako neka full priča o omladinskom pogonu, iskreno sumnjam da će to ikad i zaživjeti potpuno.
S Feđom nisam imao dobar osjećaj, al sam se nadao da će me demantovati i nažalost nije.
Sa Mirzom nemam tu nadu uopšte.
Koševo Zapad

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2023, 15:50

Hajdeee je napisao/la:
05 jan 2023, 15:35
fks74 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:03

I Feđa je imao podršku nekoliko kola dok se pobjeđivalo a poslije qrko. Niko nije uzeo u obzir razna dešavanja koja nam nisu išla na ruku, odmah se počelo psovati. Utakmica protiv Tuzle u Zenici možda je bio 2-3 minut, Suljiću lopta prolazi ispod noge, počinju salve psovki od majke, žene,sestre i čak djeteta i meni tada nije bilo do utakmice a kamoli njemu. Ja da sam bio na njegovom mjestu, ja bi odmah izašao. I sada bi ti isti ljudi da upravljaju klubom i određuju ko će raditi i kako.Sada tu tribinu čine djeca koja nemaju pojma o životu i sami ne znaju šta je Sarajevo.
Kakva laz jbt.

Niko, ali niko nije imao podrsku kao Fedja.
Niko nije dozivio da ide iz poraza u poraz, i pokoji X, i da od 90% ljudi na stadionima na kojima smo igrali te utakmice, dobije podrsku. Izuzetak je Doboj Kakanj, gdje grupa nije organizovano dosla na tribine, i gdje sam Fedja napravio kiks, jer je doveo poslije utakmice, i tog poraza, igrace pred tribinu, na kojoj je ostalo 20-30 isfrustriranih likova, i koji su iskalili svoj bijes zbog poraza od Igmana. Sve druge utakmice, i poslije poraza ispracani su pjesmom podrske, i hrabrenjem!

Kakva laz jbt. I neka neko onda ovog lika uzme za ozbiljno.
Niko na pripremama nije dobio po 4-5 hiljada gledalaca u obje tekme, nijedna garnitura ljudi do sad nije dobila 7000 clanova, u yebenu Zenicu isle 2-3 milje redovno i to u ovakvoj krizi i finansijskoj situaciji, nikad skuplji dresovi nisu bili i nikad ih se vise nije prodalo, nikad skuplje sezonske nisu bile i nikad ih se vise nije prodalo itd itd. Ovi spin majstori su mi najjaci, kao "nama niko ne valja, mi smo toksicni navijaci, mi tjeramo, mi bojkotujemo, problem je u nama". Neko pita, sto.drugi ne bojkotuju. Zato sto NIKO nema situaciju kao mi. Niko se ne rasipa milionima a da dozivljava ponizenja. Ti ultravjerni Manijaci u one 3-4 godine kad su imali Misimovica i pare su skontali sta znaci imat lovu i potencijal, a nesposobne ljude, pa ih na finale kupa doslo jedva 3-4 stoje. Sad dolaze jer su u banani, jer su jedina slamka spasa za klub. Ostale grupe nisu ni vrijedne spomena, politicki finansirane ili beznacajno male. Eto, kad vec pitate, Fukare su mislim i dalje u bojkotu. Robijasi su bili u bojkotu dugo vremena.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 15:52

Burberry46 je napisao/la:
05 jan 2023, 15:46
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
Koristila se hemijska u klubu maloprije :kafa:
Ilija Martinovic :D
:thumbup:
Koliko znam Renan i Kyeremeh trebaju zajedno potpisati, ne znam stvarno otkud odjednom priča da je to propalo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 jan 2023, 15:53

Haram je para koja se da klubu u ovom trenutku!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 jan 2023, 15:53

Nije niko ni reako da je propalo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 jan 2023, 15:55

Zukanovic je napisao/la:
05 jan 2023, 15:53
Nije niko ni reako da je propalo.
Pa vidim digla se hajka da smo amateri i debili zbog toga što se Mirvić slikao sa Renanom, a kao nema od tog ništa.
Isto djeca, kad je nešto negativno oko kluba, mora sve negativno biti. Nonsens.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jan 2023, 15:55

guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 14:29
Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 05 jan 2023, 16:00

MortemHz je napisao/la:
05 jan 2023, 15:55
guadalupe je napisao/la:
Pa klix koji je isto fkzeljeznicar.ba stranica, satro iz pouzdanih izvora pise da ce biti bojkot, mozda i bude za sta niko nije ali po djepu im je najgori udarac, ova glupaca odgovara za marketing i da privuce raju da kupuje u fan shopu i dolazi na utakmice. Na nama je da dodjemo u nedjelju i svi se ukljucimo da vidimo sta i kako dalje sa ovim debilima.
Nećemo mi nikoga puno oštetiti ako bude bojkot. Novac od ulaznica ti služi da pokriješ troškove utakmice mimo derbija i nekih jačih ali to opet na kraju nije jaka cifra. Za fan shop se možemo svi složiti da ne kupujemo mada opet to nije toliko veliki iznos jer nisi bio u europi, sezona prolazi i nemaš neke rezultate, loša je atmosfera i sl. svakako raja ne kupuje. Mislim da to nema smisla kad imaš investitora i našu prosječnu posjetu sa ovim rezultatima, nema nekog značaja.
Ma mislim da je @Cora u pravu, bolje bojkot nego 1-2 hiljade ljudi na stadionu, taman svi psovali i tjerali 90 minuta. Samo ce se steci dojam da nemas kriticnu masu da napravis pritisak na bilo.koga. A bio bojkot ili ne, ogroman broj navijaca nece htjeti da ide na utakmice u ovim okolnostima.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 05 jan 2023, 16:02

MortemHz je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
Dobro bi se iznenadio da znas koliko fan shop donosi para, najveci prihodi su im od toga. Samo na clanskim od nas su uzeli preko 150 k , tako da se ne bi slozio da nema nekog znacaja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jan 2023, 16:13

guadalupe je napisao/la:
05 jan 2023, 16:02
MortemHz je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
Dobro bi se iznenadio da znas koliko fan shop donosi para, najveci prihodi su im od toga. Samo na clanskim od nas su uzeli preko 150 k , tako da se ne bi slozio da nema nekog znacaja.
Ma uzme brate nego više mislim kako investitor to može nadomjestiti ili bi samo smanjili budžet za tu cifru što bi nam samo naštetilo. Evo realno, prihod od članskih ove godine bi svakako drastično pao, ako ne i tri puta. Isto važi i za fan shop, nemaš rezultate i ne igraš europu pa samim tim i interes drastično pada. Ja nisam ništa kupio/naručio pola godine ako ne i više a prije sam makar jednu stvar svaki mjesec, vjerujem da nisam jedini. Ne kažem da ne znači nikako ali nije nešto što bi im predstavljalo problem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 05 jan 2023, 16:15

Ovde su svi zaboravni.. LJUDI SU REKLI PRIJE POCETKA SEZONE CILJ JE EVROPA SVE IZNAD TOGA EXTRA SVE ISPOD TOGA PODBACAJ..

Nemogu vise da slusam gluposti lizbejka alkoholicarka sabrina sad Ayla..

Nevalja kako Mirvic vodi klub..

Prije nego je dosao bili smo duzni oko 2 m km, otisli svi igraci koji su ista valjali

Vratio citav dug (nijedna tuzba prema nama nema) dobili sve licence.

Rekonstruisali klub od temelja a dug i dalje 0 km

Imamo 2-3 igraca koje mozemo prodat za 300 do 500 k€

Napravili travnjak na stadionu koji nas jeste kostao gubljenjem dosta bodova al ako smo ikad trebali to uradit to je ove godine jer smo 80% tim izmjenili i samo najveca budala je mogla ocekivat titulu

Fedji se nije dala podrska svih 15 utakmica, laze ko god kaze. Uglavnom branjenje hordi to nije stav grupe 30 tak kaze drogerasa psovalo posle igmana.. Definitivno onda mozemo uvjek reci da nijedno bojkotovanje parola ili bilo sta u tom kontekstu nije stav grupe.. sto u stvarnisti jeste..

Takodje sto se tice CICKA, Ayla je rekla nebudel evropa mi odlazimo, e sad tu dokaze do izrazaja HZ dali oni zeke da Atla ode nema veze nek ne izborimo evropu ili je u interesu da se izbori evropa da Ayla ostane, koja je cak rekla da je cilj ove gidine evropa a skedece sezone titula..

Pomozi uradi ono sto mozes da pomognes klubu navijaj bodri kypi ulaznicu idi u gostivanje ako se evropa ne izbori ljudi ce otic..

Ovo sto rade HZ ce dovest da Tan i Mirvic dignu ruke pa cemo da vidimo onda kako to ide i kake cemo investitore imat u roku 6 mjeseci dozivicemo velez a u roku 1 godinu slobodu mozda cak i celik..

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 05 jan 2023, 16:22

ma ljudi nece biti nikakav bojkot,kakav bojkot kad nas ionako bude 2-3 hiljade.
nego ce biti vise fazon ako se ne ispuni obecano svi noga i nesto slicno.
nismo bojkotovali kad su nas ispred ociju krali i otimali titule i slicno...

jes ovaj forum dobar haah svi misle nesto se pitaju a qurko,mozemo samo nagadjati a bitni smo kao i dzaferovic u predsjednistvu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 05 jan 2023, 16:27

fks74 je napisao/la:
Bojim se da iz ovoga ne izađe nešto najgore, što se jednom klubu može desiti. Sami sebi skačemo u stomak.
Ovo je maligno, netko namjerno kvari atmosferu i ozbiljno želi da poremeti odnose izmedju kluba i navijača. Isto kao da je nekome u cilju da se ne plasiramo u Evropu, sa mogućnosti da se investitori povuku. Pravi se atmosfera da, i kada se nešto uradi dobro, nista ne valja i da treba tjerati. Iskreno, ja ću ići na utakmice kao što sam išao, samo sad sa istoka idem na zapad. Rudejmo se malom broju clanski, propalim transferima i sta sve ne, a predstavljamo se kao navijači kluba.
Uglavnom, ko želi bojkotovati bujrum, a ko želi gledati utakmice, isto tako, bujrum... U svakom slučaju uživajte. Da se zna, nisam za Mirzu, kao što nisam bio za Hadžića, Sabrinu i sad Ajlu. Ali da želim neuspjeh klubu zbog imenovani, ne pada mi na pamet. Da dragi Bog da da Mirza se plasira u Evropu i napravi i tamo rwlezultaz pa da se javno izvinim....
Evo i oni tebe selame!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 05 jan 2023, 16:31

Treba fino sada napravit dogovor. dati Mirzi i igracima 100% podrsku. ako ne bude evropa onda nek idu svi.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 jan 2023, 16:39

Ja na derbi dolazim sa ženom i sinom iz Gradačca pa makar sam na stadionu bio sa redarima i stumfovima. Previše se s.e.r.e oko svega. Ismir daje svoje pare i normalno je da će on određivati ko će biti trener i ko će biti direktor. Ko što Zukanovic kaže a i ja sam to već pisao, sjesti svi za stol i riješiti nesuglasice, ako ne daj Bože ne bude Evrope neko mora ići.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 05 jan 2023, 16:40

Evo Martinović novi igrač zvanično.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 jan 2023, 16:40

Dobro je da su poceli sa dovodjenjem igraca, sa stoperima smo deficitarni.

Sretno Martinovicu

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 05 jan 2023, 16:41

Zukanovic je napisao/la:
05 jan 2023, 16:31
Treba fino sada napravit dogovor. dati Mirzi i igracima 100% podrsku. ako ne bude evropa onda nek idu svi.
U ovom trenutku moram se sloziti da je to jedina solucija. Ostaviti po strani sve animozitete, razgovarati i pokusati izvuci nesto od ove sezone.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lavcina i 153 gosta.