Unofficialpage je napisao/la:Prvo da čestitam Juki na double-double učinku. Prava žvijer, naš Dwight Howard.
Drugo, da se osvrnem na ono od jučer. Juka je ovdje jedna velika marioneta Enesa, Enes mu je vjerovatno sve izdiktirao a ovaj samo potpisao. Baš će njega ovo sve zanimat sa 20 godina, u glavi je još dijete. Previše vjeruje Enesu a Enes preko njega vodi rat sa Savezom. Jer mu je s njim najlakše manipulisat, mlad, ne razmišlja tj. ne radi mozgom već srcem pojedine stvari... Baš kao što kaže jedan forumaš ovdje sve dok je Mirza uz Savez i ja sam.
Buraz, poštujem tvoje mišljenje - ali moram reci jednu stvar:
Imali smo i ja i ti nekad 20 godina, pa nismo bili imbecili i dozvoljavali da sa nama neko manipuliše ko sa ovcama...Mislim, hajmo malo realno

a ne da ga branimo o njegovog sopstvenog bezobraluka.
Halo, Juka se otvoreno piša po KSBiH

izvadio kitu i urinira po njima

pa najvecoj krvonoj orgaizaciji u našoj košarci, kakva god da je ona.... vec drugi put ih javno proziva i naziva lopovima...to ne rade ni Teletović, ni Đedović, ni selektor Duško Ivanović, niti bilo ko drugi....a to su ljudi koji imaju nekog kredita i zasluga od ranije.....svima njima KSBiH ne smeta, samo Juki smeta....on se naš'o pametan da otvorenim pismom upozorava USAID oko lopovluka u režiji KSBiH
pa cekaj malo momcino, ko so jbt kralj

hu iz ju