Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Unofficialpage » 21 feb 2015, 11:39

Prvo da čestitam Juki na double-double učinku. Prava žvijer, naš Dwight Howard. :D

Drugo, da se osvrnem na ono od jučer. Juka je ovdje jedna velika marioneta Enesa, Enes mu je vjerovatno sve izdiktirao a ovaj samo potpisao. Baš će njega ovo sve zanimat sa 20 godina, u glavi je još dijete. Previše vjeruje Enesu a Enes preko njega vodi rat sa Savezom. Jer mu je s njim najlakše manipulisat, mlad, ne razmišlja tj. ne radi mozgom već srcem pojedine stvari... Baš kao što kaže jedan forumaš ovdje sve dok je Mirza uz Savez i ja sam.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 feb 2015, 11:48

Unofficialpage je napisao/la:Prvo da čestitam Juki na double-double učinku. Prava žvijer, naš Dwight Howard. :D

Drugo, da se osvrnem na ono od jučer. Juka je ovdje jedna velika marioneta Enesa, Enes mu je vjerovatno sve izdiktirao a ovaj samo potpisao. Baš će njega ovo sve zanimat sa 20 godina, u glavi je još dijete. Previše vjeruje Enesu a Enes preko njega vodi rat sa Savezom. Jer mu je s njim najlakše manipulisat, mlad, ne razmišlja tj. ne radi mozgom već srcem pojedine stvari... Baš kao što kaže jedan forumaš ovdje sve dok je Mirza uz Savez i ja sam.
Buraz, poštujem tvoje mišljenje - ali moram reci jednu stvar:

Imali smo i ja i ti nekad 20 godina, pa nismo bili imbecili i dozvoljavali da sa nama neko manipuliše ko sa ovcama...Mislim, hajmo malo realno ;) a ne da ga branimo o njegovog sopstvenog bezobraluka.

Halo, Juka se otvoreno piša po KSBiH :!: izvadio kitu i urinira po njima :!: pa najvecoj krvonoj orgaizaciji u našoj košarci, kakva god da je ona.... vec drugi put ih javno proziva i naziva lopovima...to ne rade ni Teletović, ni Đedović, ni selektor Duško Ivanović, niti bilo ko drugi....a to su ljudi koji imaju nekog kredita i zasluga od ranije.....svima njima KSBiH ne smeta, samo Juki smeta....on se naš'o pametan da otvorenim pismom upozorava USAID oko lopovluka u režiji KSBiH :urnebes: :facepalm:

pa cekaj malo momcino, ko so jbt kralj :shock: :o hu iz ju
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 feb 2015, 11:55, ukupno mijenjano 4 puta.

SanboKAN
Kontakt:

Post Postao/la SanboKAN » 21 feb 2015, 11:53

Sram te bilo Jusufe, otkud ti pravo da prozivaš lopove iz košarkaškog saveza za lopovluk.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 feb 2015, 11:54

SanboKAN je napisao/la:Sram te bilo Jusufe, otkud ti pravo da prozivaš lopove iz košarkaškog saveza za lopovluk.
a je li ikad icim argumentirao te svoje optužbe ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 feb 2015, 11:55

let3 je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Prvo da čestitam Juki na double-double učinku. Prava žvijer, naš Dwight Howard. :D

Buraz, poštujem tvoje mišljenje - ali moram reci jednu stvar:

Imali smo i ja i ti nekad 20 godina, pa nismo bili imbecili i dozvoljavali da sa nama neko manipuliše ko sa ovcama...Mislim, hajmo malo realno ;) a ne da ga branimo o njegovog sopstvenog bezobraluka.

Halo, Juka se otvoreno piša po KSBiH :!: izvadio kitu i urinira po njima :!: pa najvecoj krvonoj orgaizaciji u našoj košarci, kakva god da je ona.... vec drugi put ih javno proziva i naziva lopovima...to ne rade ni Teletović, ni Đedović, ni selektor Duško Ivanović, niti bilo ko drugi....a to su ljudi koji imaju nekog kredita i zasluga od ranije.....svima njima KSBiH ne smeta, samo Juki smeta....on se naš'o pametan da otvorenim upozorava USAID oko lopovluka u režiji KSBiH :urnebes: :facepalm:

pa cekaj malo momcino, ko so jbt kralj :shock: :o hu iz ju
Bgm ja nisam još imao 20 godina, ja imam tek 19. :mrgreen:

Damir Dzumhur!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 feb 2015, 11:57

Nisam ni ja puno stariji, od Juke, par godina....ali smiješna je prica Kao on mlad, nezreo, ne zna jadnik da ovi sa njim manipulišu....pa jbg, s tom pricom pravite od njega debila

SanboKAN
Kontakt:

Post Postao/la SanboKAN » 21 feb 2015, 11:58

let3 je napisao/la:
SanboKAN je napisao/la:Sram te bilo Jusufe, otkud ti pravo da prozivaš lopove iz košarkaškog saveza za lopovluk.
a je li ikad icim argumentirao te svoje optužbe ;)
U pravu si, bezobrazni dečko je samo upr'o prstom. Treba da provede kompletnu istragu, i tek kada sakupi sve potrebne dokaze, ima pravo da proziva lopove.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 feb 2015, 11:59

let3 je napisao/la:Nisam ni ja puno stariji, od Juke, par godina....ali smiješna je prica Kao on mlad, nezreo, ne zna jadnik da ovi sa njim manipulišu....pa jbg, s tom pricom pravite od njega debila
Nije da ne zna, ali sa osobom koja ima 20 godina je puno lakše manipulisat nego sa nekim od 25+. A plus ni on nije baš nešto inteligentan pa to dopušta. :D

Damir Dzumhur!!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 feb 2015, 12:00

Unofficialpage je napisao/la:
let3 je napisao/la:Nisam ni ja puno stariji, od Juke, par godina....ali smiješna je prica Kao on mlad, nezreo, ne zna jadnik da ovi sa njim manipulišu....pa jbg, s tom pricom pravite od njega debila
Nije da ne zna, ali sa osobom koja ima 20 godina je puno lakše manipulisat nego sa nekim od 25+. A plus ni on nije baš nešto inteligentan pa to dopušta. :D
:rol: :rol: :urnebes: e fakinu jedan

:lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 feb 2015, 12:00

Ovdje nije u pitanju nikakav novac, nego Jusuf neće da igra, pa opet potpaljuje vatru da ga ovi ne bi zvali za Eurobasket, da može opet svaliti na njih krivicu kao nisu ga zvali on bi došo da su ga zvali, a u međuvremenu se on i Enes služe svim i svačim da ga ne bi pozvali :thumbdown:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SanboKAN
Kontakt:

Post Postao/la SanboKAN » 21 feb 2015, 12:02

legenda reala je napisao/la:Ovdje nije u pitanju nikakav novac, nego Jusuf neće da igra, pa opet potpaljuje vatru da ga ovi ne bi zvali za Eurobasket, da može opet svaliti na njih krivicu kao nisu ga zvali on bi došo da su ga zvali, a u međuvremenu se on i Enes služe svim i svačim da ga ne bi pozvali :thumbdown:
Kaže da neće da igra i šta se dogodi?

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 feb 2015, 12:10

On mozda i zeli da igra, jer bez sumnje Juka je odan ovoj zemlji... Al to definitivno Enes ne zeli.... Valjda da se sveti Savezu, sto ce u buducnosti ostati bez velikih provizija, jer nema vise odvodjenja djece, a sve zbog Haruna... :tralala:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 feb 2015, 12:45

slika
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 13:05

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA KS KLUB BUDUCNOST iz Bijeljine dao podrsku a onda mora da je sve cisto HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHH svi su oni spremni jedno drugog da brane al ajd barem priznaju da jest ostecen klub ovog Seleskovica...Kako nema KS BiH sa tim veze a imaju veze za svaki uspjeh ja ne mogu da skontam...

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 21 feb 2015, 18:47

zaista ne mogu da vjerujem, pratim juku, svaki njegov meč, ali sam do sada uvijek mislio da je ovo sve do njeg, njegove "zrelosti"..
izgleda da sam pogriješio.
#Ynwa

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 19:17

ljudi brkate babe i zabe Juka je vrhunski igrac vec sada tu nema rasprave . ali nije njegovo da komentarise rad saveza ,selektora itd jednostavno igrac s 20 godina ne treba da se bavi tim stvarima .uopste nije bitno koje u savezu samo nije njegovo da se bavi tim stvarima .

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 21 feb 2015, 19:22

Sta je misevi sta kazete sad na ovo??????

Naša najbolja košarkašica iznosi teške optužbe na račun čelnika državnog saveza, odnosno generalnog sekretara Haruna Mahmutovića - tvrdi da joj je traženo 100 hiljada maraka za funkciju.

Jesu li opet zlatni ovi nasi u savezu? eeee moje naivci ili placenici sta ste vec....

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Ethel » 21 feb 2015, 19:29

Mirza1990 je napisao/la:Sta je misevi sta kazete sad na ovo??????

Naša najbolja košarkašica iznosi teške optužbe na račun čelnika državnog saveza, odnosno generalnog sekretara Haruna Mahmutovića - tvrdi da joj je traženo 100 hiljada maraka za funkciju.

Jesu li opet zlatni ovi nasi u savezu? eeee moje naivci ili placenici sta ste vec....
Kazem da Raziji Mujanovic i njezinim sukobima sa Harunom Mahmutovicem nije mjesto na temi Jusufa Nurkica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 21 feb 2015, 19:32

Juka gura nos gdje mu nije mjesto, a mjesto mu je na kosarkaskom terenu.
Ovo je ocigledno rezirano od strane njegovog menadzera.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 feb 2015, 19:34

ali po meni je nejasno sta Juka zeli da Harun i Konakovic napuste savez pa bi on igrao :?: zbog cega da odu :?: koga Juka zeli na celu saveza ,zeli li on novog selektora :?: mozda bi zelio biti kapiten :?: ne kontam ga nikako

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, invincible1921, kupus army, L-Train, Maverick i 45 gostiju.