Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
M Vrancic dao go za Paderborn vode 2-1
buric od prve minute protiv rucha brani. lech mu vec vodi 1-0.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Imali Arslanagica u sastavu danas
za pola sata cemo vidjetitulln je napisao/la:Imali Arslanagica u sastavu danas
SEAD protiv Fortune, samo za vas od BigSoccerBosnia ekipe 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ako bude kakav link tekme bacite mi.makar i na PP.unaprijed hvalaSakuragi je napisao/la:za pola sata cemo vidjetitulln je napisao/la:Imali Arslanagica u sastavu danas
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hebiga ko ima CS moze gledati na SportKlub Poland HB-13E i Astra 23.5E **** LiveHD u paketu CanalDigital(Ned)...TMovac je napisao/la:ako bude kakav link tekme bacite mi.makar i na PP.unaprijed hvalaSakuragi je napisao/la:za pola sata cemo vidjetitulln je napisao/la:Imali Arslanagica u sastavu danas
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
za pola sata cemo vidjeti
[/quote]
ako bude kakav link tekme bacite mi.makar i na PP.unaprijed hvala[/quote]
Hebiga ko ima CS moze gledati na SportKlub Poland HB-13E i Astra 23.5 **** LiveHD u paketu CanalDigital(Ned)...[/quote]
Hebiga kod mene wirelles internet.Iz tehnickih razloga nisam u stanju da se prebacim na ADSL ili kablovski.Samim tim ne mogu ni imati CS jer je ova konekcija prespora za CS.Al eto valjda ce neko odgledati pa ce nam prenijeti utiske
ako bude kakav link tekme bacite mi.makar i na PP.unaprijed hvala[/quote]
Hebiga ko ima CS moze gledati na SportKlub Poland HB-13E i Astra 23.5 **** LiveHD u paketu CanalDigital(Ned)...[/quote]
Hebiga kod mene wirelles internet.Iz tehnickih razloga nisam u stanju da se prebacim na ADSL ili kablovski.Samim tim ne mogu ni imati CS jer je ova konekcija prespora za CS.Al eto valjda ce neko odgledati pa ce nam prenijeti utiske
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Tekma je pocela,Arslanagic rezerva danas
buric imao par solidni intervencija pocetkom meca. na kraju lech dobio 4-0 i buric skoro bez posla u drugom poluvremenu.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Daniel Pavlović danas odigrao svih 90 minuta za Grasshoppers protiv Basela. Momak je lijevi bek, ima 23 godine i rodom je iz Kaknja
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
E ovo ja ne kontam, što se ovakvi igrači ne prate
igra momče za Grashoppers, u idealnim godinama, šta fali da se popriča sa njim, mislim, mogu da izađu sa nekim obavještenjem u javnost ako ništa da su pokušali, ako jesu pokušali sa ovakvim i sličnim igračima.
Zadnja izmjena: zizu1991, dana/u 24 feb 2013, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne spominjite tog Pavlovica javno odma ce biti pozvan u rep Svice psttt tajno samo
Izmet ce ga nagovoriti,nema brigetulln je napisao/la:Ne spominjite tog Pavlovica javno odma ce biti pozvan u rep Svice psttt tajno samo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Covjek ima hrvatski i svicarski pasos, uz to bio i U21 igrac Svicarske, samo jos i sa njim trebamo da se sekamo. Uz to ima dobrog mentora u ekipiharishp je napisao/la:Izmet ce ga nagovoriti,nema brigetulln je napisao/la:Ne spominjite tog Pavlovica javno odma ce biti pozvan u rep Svice psttt tajno samo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nama nije potreban lijevi bocni.Kod nas to moze odigrati i veznjak,pa ne vidim razloga sto ce nam Kolasinac i Pavlovic
Valjda Pape najbolje zna.On zna i da nam nije potreban Emir Dilaver,iako je jucer odigrao sjajno za Austriju Bec jer na desnom boku po potrebi imamo Avdiju Vrsajevica 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jesi duhovit ,nema staAdi_Zepce je napisao/la:Nama nije potreban lijevi bocni.Kod nas to moze odigrati i veznjak,pa ne vidim razloga sto ce nam Kolasinac i PavlovicValjda Pape najbolje zna.On zna i da nam nije potreban Emir Dilaver,iako je jucer odigrao sjajno za Austriju Bec jer na desnom boku po potrebi imamo Avdiju Vrsajevica
Avdija je svakako standardni reprezentativac.
Znam i zato se grohotom smijememir79 je napisao/la:Jesi duhovit ,nema staAdi_Zepce je napisao/la:Nama nije potreban lijevi bocni.Kod nas to moze odigrati i veznjak,pa ne vidim razloga sto ce nam Kolasinac i PavlovicValjda Pape najbolje zna.On zna i da nam nije potreban Emir Dilaver,iako je jucer odigrao sjajno za Austriju Bec jer na desnom boku po potrebi imamo Avdiju Vrsajevica
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Super nastavi tako, smijanje je dobro za zdravlje.Adi_Zepce je napisao/la:Znam i zato se grohotom smijememir79 je napisao/la:Jesi duhovit ,nema staAdi_Zepce je napisao/la:Nama nije potreban lijevi bocni.Kod nas to moze odigrati i veznjak,pa ne vidim razloga sto ce nam Kolasinac i PavlovicValjda Pape najbolje zna.On zna i da nam nije potreban Emir Dilaver,iako je jucer odigrao sjajno za Austriju Bec jer na desnom boku po potrebi imamo Avdiju Vrsajevica
Dilaver ti je austrijski U21 reprezentativac, nema veze sa lijevim bekom, nego je desnjak i desni je bek.
Ko je Pavlovic ? Gdje ste njega otkopali ?