Majicu si uzeo na pijaci za 8 KM .donCorleone1892 je napisao/la: i ovaku sličnu majicu samo što je bijela i ne piše anfield

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Majicu si uzeo na pijaci za 8 KM .donCorleone1892 je napisao/la: i ovaku sličnu majicu samo što je bijela i ne piše anfield
Valjda shvatas da moras imati fin oblik glave za ovu frizuru.Kolege, ako moze mala pomoc.
Znaci ako imate kakvih slika ove frizurice, da nabacite, kako izgleda sa strane, od pozadi.![]()
Krenuo prema Zeničanci do "sestara" i skratim kroz pijacu i ugledam tu majicu i nisam mogao da je ne kupim. Uostalom šta fali majici sa pijace ?AgresivnoDjubre je napisao/la:Majicu si uzeo na pijaci za 8 KM .donCorleone1892 je napisao/la: i ovaku sličnu majicu samo što je bijela i ne piše anfield![]()
Harisa Harisamiki_92 je napisao/la:kod Bale-a je "seljacka" verzija undercut-a![]()
dok je kod Ermina jedna classy verzija
I ja sam istu gledao kad sam pokusao doci do neke informacije.donCorleone1892 je napisao/la: Krenuo prema Zeničanci do "sestara" i skratim kroz pijacu i ugledam tu majicu i nisam mogao da je ne kupim. Uostalom šta fali majici sa pijace ?
a vidi fkt sam napisao ErminaBosniacum Lilium je napisao/la:Harisa Harisamiki_92 je napisao/la:kod Bale-a je "seljacka" verzija undercut-a![]()
dok je kod Ermina jedna classy verzija
Joj kad vidim likove po gradu sa tim frizurama, a na nogama air-max. Beograd 90'e.Dex je napisao/la:Dobro je sve dok nisu frizure tipa Neymar, Hamšik, Aubameyang
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.