Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Ne bi bilo loše Kurt Thomasa navaliti na kosti Boshu.
- Titova-Juga
- Kontakt:
grof je napisao/la:Ne bi bilo loše Kurt Thomasa navaliti na kosti Boshu.
Slazem se! Definitivno bi ovo probao. Big sexy je iskusni macak koji bi ga bolje zaustavio od prethodne dvojice.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Big Sexy! Vrijeme je da malo pokaze tetkici Boshu kako se igra. Uvedi ga Thibs, ajde. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Boozer is alive.
Doslo mu malo u glavu i sjetio se proigrat. Hajd valjda nece stati.

Doslo mu malo u glavu i sjetio se proigrat. Hajd valjda nece stati.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sramota je sta im sviraju...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Samo da Rose napada direktno na ovog bekana Bibbya ili Chalmersa, svejedno...svaki put ga probije.
- Giallorossi
- Kontakt:
Ako ovako nastavimo opet cemo sami sebe pobjedit pogotovo u napadu i u odbrani smo dobili par smjesnih koseva kad smo loptu imali bukvalno u rukama 
I ove sudije navlace za Miami seke im se nahebem

I ove sudije navlace za Miami seke im se nahebem

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Presmjesno , znate da je bolje da se sklonite kada u tranziciji idu Lebron i Wade , jer ce sudije 100% svirati faul , a jos 2x Korver u zadnjoj liniji odbrane
Izgubljena lopta protiv Miami-a = kontranpad i kos , ako zelite pobjediti morate svesti na minimum , kao u prvoj utakmici .
btw. pravite glupe faulove 3x za redom , i ako su to bili sve diskutabilni faulovi ali jednostavno ili fauliraj kao musko sastavi ga sa zemljom ili nemoj niakako ga ni pipat

Izgubljena lopta protiv Miami-a = kontranpad i kos , ako zelite pobjediti morate svesti na minimum , kao u prvoj utakmici .
btw. pravite glupe faulove 3x za redom , i ako su to bili sve diskutabilni faulovi ali jednostavno ili fauliraj kao musko sastavi ga sa zemljom ili nemoj niakako ga ni pipat

Da je Noah ubacio svojih 10-ak poena bila bi pobjeda ovako nista,fale i njegovi skokovi,ne znam sto ne koristi Thomasa,sad se mora dobit utakmica ili je gotovo,puno je propusteno u 2 utakmici.Ako je sudjenje bilo lose,a vidim bar ovo sto sam gledao,da im sve sviraju i najmanji kontakt,onda se nadam ce u sljedecoj utakmici sve bit ok.Veceras skok dobar i ako i sljedecu bude ovako dobar onda imaju sansu za dobit.Nece bit lako bit ce pod velikim pritiskom,opet 4/4 primili u njoj 28 poena.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pozzz tu sam
...ebiga dobro je igrali smo dosta dobro do cetvrtog perioda, bas kao i u prosloj utkamici imali smo dosta dobar rezultat...pokazali smo da mozemo, ali ebiga to je ipak nedovoljno da dodjemo do pobjede...zaista ne treba nam mnogo i treba slijedece sezone uciniti sve, kako bi napravili ekipu za titulu, jer zaista imamo dobru ekipu

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad gledam pregled i vidim da je Noah sa klupe nekom navijacu psovao i nazvao ga **** tako da ce dobiti neku kaznu najvjerovatnije ko Koby prije par sedmica za istu stvar 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobit ce novcanu kaznu i to je to nekih 10.000$..Papilon20 je napisao/la:Sad gledam pregled i vidim da je Noah sa klupe nekom navijacu psovao i nazvao ga **** tako da ce dobiti neku kaznu najvjerovatnije ko Koby prije par sedmica za istu stvar

Sto se tice slijedece utkamice, mislim da mozemo uzeti u slijedecoj ovo...ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme i naravno da Noah bude na nivou moglo bi se ..sinoc u prvom poluvremenu dosta dobro.. Jamesa u vecem dijelu susreta Deng je odlicno cuvao, jer znam da negdje u cetvrtom periodu James je imao nekih 12p i Deng se nije odvajao od njega, odnosno nije mu dao mnogo da suta,ali je zato mogao da asistira za Bosha skoro uvjek, jer Boozer nije ni igrao odbranu na Boshu...Kako nam fali ovaj Korver u pm pa nigdje ga nema

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tom nam je bio spremio zamku.Igrali su dosta agresivnije na Jamesa i Wadea vjerovatno se nadajuci da ostali nece moci toliko pogadjati no zaboravio je ponovo na Bosha 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Meni nije jasno samo kako imate glupe igrače hajd što Bron i Wade presijecaju lopte,ali kakve faule prave.Nemojte reć da nije faul jeste faul,ali onaj najgluplji pa uhvati ga za ruke Wade i Bron fizički dvojica najjačih košarkaša i oni rade one gluposti ili se skloni ili ga udari fino
Jučer sam fino napisao da ako Bullsi žele dalje Rose mora biti superman što su i potvrdile kolege sa nbatv

Jučer sam fino napisao da ako Bullsi žele dalje Rose mora biti superman što su i potvrdile kolege sa nbatv

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dobro odigrana odbrana na Jamesu i Wadeu, ali nas zato Bosh, pored Boozera iskasapirao. Tako da onih Boozerovih 26, kao da ih nije ni dao. **** ti igraca na max. ugovoru koji igra samo pola kosarke.
Idemo dalje. Nije sramota izgubiti od boljeg protivnika u tom trenutku.
pozzzzzzz narode
Idemo dalje. Nije sramota izgubiti od boljeg protivnika u tom trenutku.
pozzzzzzz narode

Postovanje treba zaraditi.
Uopsteno Bullsi igraju losu odbranu u ovoj seriji,i to su rekli i Thibs i Rose,kazu mi se oslanjamo na odbranu a Heat sutira u ove 3 tekme oko 50% iz igre,to sve govori,nezadovoljni su odbranom i morat ce to poravit i da bi dobili Heat moraju svi skupa imat dobru noc ,a ne da uvijek neko podbaci ko sinoc Chupo.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
U ovom PO, samo smo odigrali 3 utakmice, u kojoj su svi kolektivno odigrali dobro. Vecinom je kod nas da ce jedan igrac imati dobru noc, a ostali ce se patiti.dema je napisao/la: da bi dobili Heat moraju svi skupa imat dobru noc ,a ne da uvijek neko podbaci ko sinoc Chupo.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odigrali smo 4 utkamice kolektivno..ona zadnja protiv Indiane, dvije protiv Atlante i jedna protiv Miamia
.... sta ja znam igrali smo dobru odbranu i ne mozemo reci da nismo...pa vidjeli ste sinoc da James nije mogao doci u situaciju da suta...sinoc u drugom poluvremenu nije bila dobra odbrana to stoji, ali u prosloj utkamici kuci smo igrali dobru odbranu...drugo je to sto ljudi su pogadjali, ali treba spomenuti da u vecini slucajeva nisu ni imali sansu da se izbore za sut, jer je deng uzimao lopte, Rose, Noah, pa se blokirali sutevi i td...ma treba nam ba malo napada i to je to

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako Thibs kaze losa odbrana onda je losa,Heat je uradio ono sto se ocekivalo od Bullsa u ove zadnje 2 Bullsi su sutali 34% i 41%,to je odbrana a Bullsi su tako postigli 85 i 75 poena,znaci limitirani na 80 poena u ove 2 i na ovako los sut.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jarane pa sutali 34% u prosloj, zato sto je Boozer profulao 5 zicera, Gibson jedno 2 zicera,Brewer sa 2 metra jedno 3 piuta fula otvoren sut, Bogansa da i ne spominjem, a svi su bili sami otvoreni... pa nije ono bio plod odbrane, vec jer imamo igrace koji ne mogu pogoditi ono sto moras, jer ako to ne uradis budes kaznjen, a mi smo bili kaznjeni u onoj drugoj utkamici..Iz to je razlog zasto mi imamo toliko los postotka suta, za razliku od Miamia....pa ebote u dugoj utakmici nisu haman u nijednoj cetvrtini postigli preko 20p... ustvari jesu, ali nista to... sinoc isto u prvoj i drugoj cetvrtini odlicna odbrana
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.