dobar je on, samo ste ga trebali ranije dovestNimla_RZ je napisao/la:Jackson je bio ubica, kakav je sad

dobar je on, samo ste ga trebali ranije dovestNimla_RZ je napisao/la:Jackson je bio ubica, kakav je sad
nije da branim ove male plave, ali ako ti mozes napisati da je Zrinjski klub sa tradicijom, e onda su validne i sve osvojene titule u prvenstvu koje je organizovao Fudbalski Savez BiH.napravljenje je napisao/la:Ne zanima me Europa, zanima me činjenica da niste na cijelom području BiH bili prvaci...od ujedinjenja lige se računa...pusa
Zrinjski ga je doveo, ne MI. :ugeek:slogauskoplje je napisao/la:dobar je on, samo ste ga trebali ranije dovestNimla_RZ je napisao/la:Jackson je bio ubica, kakav je sad
tema je od zrinjskog, nisam ni gledo ko pita:Nimla_RZ je napisao/la:Zrinjski ga je doveo, ne MI. :ugeek:slogauskoplje je napisao/la:dobar je on, samo ste ga trebali ranije dovestNimla_RZ je napisao/la:Jackson je bio ubica, kakav je sad
Jeli on za vas igrao prošlu sezonu ?slogauskoplje je napisao/la:
Onda, Zrinjski ga je trebao ranije dovesz
napravljenje je napisao/la:Jeli on za vas igrao prošlu sezonu ?slogauskoplje je napisao/la:
Onda, Zrinjski ga je trebao ranije dovesz
to je glupost. On je jedino im problema jer nije dobio lovu od čelika, obečali a ništa nisu daliF.G.R je napisao/la:Jackson je cini se dobar igrac, ali problematican. Kako sam mogao upratiti
moguce, a ono sto sam gledao sigurno dobar igracslogauskoplje je napisao/la:to je glupost. On je jedino im problema jer nije dobio lovu od čelika, obečali a ništa nisu daliF.G.R je napisao/la:Jackson je cini se dobar igrac, ali problematican. Kako sam mogao upratiti
je, je igro bi za barcumali_veliki je napisao/la:da je dobar nebi u zrinjski došao...![]()
onda je siroki jedan od najtrofenijih klubovaF.G.R je napisao/la:nije da branim ove male plave, ali ako ti mozes napisati da je Zrinjski klub sa tradicijom, e onda su validne i sve osvojene titule u prvenstvu koje je organizovao Fudbalski Savez BiH.napravljenje je napisao/la:Ne zanima me Europa, zanima me činjenica da niste na cijelom području BiH bili prvaci...od ujedinjenja lige se računa...pusa
Da li je ova prvenstva organizovao legitimni Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, clanica FIFA-e i UEFA-E?mostarac1420 je napisao/la:onda je siroki jedan od najtrofenijih klubovaF.G.R je napisao/la:nije da branim ove male plave, ali ako ti mozes napisati da je Zrinjski klub sa tradicijom, e onda su validne i sve osvojene titule u prvenstvu koje je organizovao Fudbalski Savez BiH.napravljenje je napisao/la:Ne zanima me Europa, zanima me činjenica da niste na cijelom području BiH bili prvaci...od ujedinjenja lige se računa...pusa
1997./98. NK Široki Brijeg
1996./97. NK Široki Brijeg
1995./96. Mladost Široki Brijeg
1994./95. Mladost-Dubint Široki Brijeg
1993./94. Mladost-Dubint Široki Brijeg
vidi koliko je puta prvak bio
Da li ti znaš koja utakmica se uzima kao prva službena utakmica FS BiH ?F.G.R je napisao/la:
Da li je ova prvenstva organizovao legitimni Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, clanica FIFA-e i UEFA-E?
Ako jeste, onda je Siroki jedan od najtrofejnijih, da
napravljenje je napisao/la:Da li ti znaš koja utakmica se uzima kao prva službena utakmica FS BiH ?F.G.R je napisao/la:
Da li je ova prvenstva organizovao legitimni Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, clanica FIFA-e i UEFA-E?
Ako jeste, onda je Siroki jedan od najtrofejnijih, da
Utakmica Paragvaj - Herceg-Bosna 3:0 igrana u Paragvaju u pod kraj rata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.