Blam za blamom, odjavi se i zaboravi sifruHatuna je napisao/la:Mislim da ne bi imao mjesta ni u reprezentaciji Luksemburga. Vazno je da je selektor mladoj reprezentaciji prepustio Hodzica a proba 6-7 levatina
Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Milan Đurić
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Srbenda iz Tuzle 

Jučer Milan odličan, dobio je svaki skok duel što i jeste njegov primarni cilj, zna malo i povući loptu al' opet to nije neka zavidna tehnika, što ne znači da je ne bi mogao popraviti ako pređe u neki malo jači klub.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I zabi mu ako je juce bio odlican on, onda su Besic, Sunjic i Vranjes rasturali...Cuj zna MALO povuci loptu, i to protiv Luksemburga. Nema sta, zasluzuje startnih 11Raonffa je napisao/la:Jučer Milan odličan, dobio je svaki skok duel što i jeste njegov primarni cilj, zna malo i povući loptu al' opet to nije neka zavidna tehnika, što ne znači da je ne bi mogao popraviti ako pređe u neki malo jači klub.

Jesam ja negdje rekao da Đurić zaslužuje prvih 11?Hatuna je napisao/la:I zabi mu ako je juce bio odlican on, onda su Besic, Sunjic i Vranjes rasturali...Cuj zna MALO povuci loptu, i to protiv Luksemburga. Nema sta, zasluzuje startnih 11Raonffa je napisao/la:Jučer Milan odličan, dobio je svaki skok duel što i jeste njegov primarni cilj, zna malo i povući loptu al' opet to nije neka zavidna tehnika, što ne znači da je ne bi mogao popraviti ako pređe u neki malo jači klub.Ovaj momak mi je neobicno drag, ali brate nije za viseg levela, grehota je harciti talente tipa Hodzica pa i Bajica zbog njega. Treba vidjeti da li oni mogu sta kad smo vec ubacivali i alu i vranu protiv Luksa...Najsmjesnija je stvar da Curan kaze kako je Hodzica i Bajica prepustio mladoj reprezentaciji, a onaj bilmez jednog od njih ostavi na klupic (da u MLADOJ) cijelu utakmicu. Sigurno ga cuvao za A reprezentaciju
Jesam li rekao da je bolji od Hodžića i Bajića i da više očekujem od njega nego od njih?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Statistika Milana za U21:
8 nastupa - 12 golova i 4 asistencije. 502min je odigrao, dakle postigao je pogodak svaku 41min., a ucestvovao je u golu (gol ili asist) svakih 30min.
Za A reprezentaciju:
7 nastupa - 3 gola i 1 asistencija. Odigrao 233min, dakle postize pogodak svakih 77min.
Impresivna statistika, bravo Milane
8 nastupa - 12 golova i 4 asistencije. 502min je odigrao, dakle postigao je pogodak svaku 41min., a ucestvovao je u golu (gol ili asist) svakih 30min.
Za A reprezentaciju:
7 nastupa - 3 gola i 1 asistencija. Odigrao 233min, dakle postize pogodak svakih 77min.
Impresivna statistika, bravo Milane

Nad tobom sunce najljepše sja
Kako se ovdje precjenjuju Hodzic i Bajic.
Djuric ima impresivnu statistiku i opet se sere po momku. Pa i u mladoj reprezentaciji je pokazao 10 puta vise od Hodzica i Bajica.
Momak je tu da udje kada zagusti, da skoci, spusti loptu, zabije kao sto je radio i do sada.
Djuric ima impresivnu statistiku i opet se sere po momku. Pa i u mladoj reprezentaciji je pokazao 10 puta vise od Hodzica i Bajica.
Momak je tu da udje kada zagusti, da skoci, spusti loptu, zabije kao sto je radio i do sada.
Bravojasmin10 je napisao/la:Kako se ovdje precjenjuju Hodzic i Bajic.
Milan je ok igrač i treba nam, mučio se je malo protiv Luxa ali imao je veliku želju, mozda i preveliku! Stvarno je čudno da bilo kako lopta ide prema njemu on će doći do nje i napravit ce faul na njemu

Da se ne lazemo za prvi 11 nije ali za rotacije da

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
A zasto jedan mora nuzno da iskljucuje drugog igraca, valjda trebamo biti sretni sto napokon imamo koliko-toliku sirinu klupe.Sto se napada tice zna se ko je na vrhu i hijerarhijski slijed, ostalo sve ce ulaziti i dobijati prilike i minutazu shodno protivniku i formaciji.Valjda smo do sada naviknuti da se pozivaju dva napadaca (bez obzira na formu i zdravstveni bilten) pa nam sad cudno kad odjenom imamo na spisku njih 5-6 pa nam ova trojica "bodu" oci i po nasem dobrom ,starom adetu ih omalovazavamo odnosno uzdizemo jednog na uštrb drugog.
Nije ni cudo sto smo tu gdje smo u svakom segmentu.
Nije ni cudo sto smo tu gdje smo u svakom segmentu.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Ma Milan je svoje šanse iskoristio na najbolji mogući način, neka ga i ne sumnjam da će tako biti i u budućnosti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ma dobro, nisam htio da te uvredim, halali ako sam to nehotice uradio. Malo me isprovocirala ocjana da je bio ODLICAN a nije se vidio, nigdje vise u svijetu nema igraca kojeg ce neko drzati u timu samo da spusta lopte. Mozda bi se i slozio sa ocjenama da se moze ubaciti kao zadnja nada kada se gubi i kada nema nikakve igre pa da se nesto pokusa visokom loptama. Ali nikako na ustrb igraca koji mogu mnogo vise u karijeri napraviti nego Djuric. Ako je ok pozvati 4-5 napadaca onda dobro, ali ako ce biti Djuric ili Hodzic onda za mene dileme nema i to na prvoj narednoj utakmici.Raonffa je napisao/la:Jesam ja negdje rekao da Đurić zaslužuje prvih 11?Hatuna je napisao/la:I zabi mu ako je juce bio odlican on, onda su Besic, Sunjic i Vranjes rasturali...Cuj zna MALO povuci loptu, i to protiv Luksemburga. Nema sta, zasluzuje startnih 11Raonffa je napisao/la:Jučer Milan odličan, dobio je svaki skok duel što i jeste njegov primarni cilj, zna malo i povući loptu al' opet to nije neka zavidna tehnika, što ne znači da je ne bi mogao popraviti ako pređe u neki malo jači klub.Ovaj momak mi je neobicno drag, ali brate nije za viseg levela, grehota je harciti talente tipa Hodzica pa i Bajica zbog njega. Treba vidjeti da li oni mogu sta kad smo vec ubacivali i alu i vranu protiv Luksa...Najsmjesnija je stvar da Curan kaze kako je Hodzica i Bajica prepustio mladoj reprezentaciji, a onaj bilmez jednog od njih ostavi na klupic (da u MLADOJ) cijelu utakmicu. Sigurno ga cuvao za A reprezentaciju
Jesam li rekao da je bolji od Hodžića i Bajića i da više očekujem od njega nego od njih?
A sta je to Hodzic napravio u zadnje vrijeme pa je zasluzio da bude ispred Djurica ? Je li to necim zaduzio reprezentaciju igrama u mladoj reprezentaciji ? Bio je i povrijedjen i ne ida ga u zadnje vrijeme, ali opet od njega pravite igracinu koja je ispred i Vede i Milana.
sada ce doci Mr Muscle da ti elaborira 
ne da je zasluzio biti ispred Djurica, nego ispred Vedada

ne da je zasluzio biti ispred Djurica, nego ispred Vedada
Pa logicno da Ara treba igrati sa Dzekom ako ce se forsirati 2 napadaca jer se nadopunjuju i apsolutno bi bili kompatibilni, ali Curanvicius to ne konta i zato ce nam upropastiti kvalifikacije.... a ako ce jedan onda logicno Dzeko.... opet smo na djelu vidjeli ''titane'' Ibisevica i Djurica (mada ja nikad nisam sporio da ovaj moze biti ponekad koristan kad se ganja rezultat).... ne mogu sebi sanse stvoriti, odbijaju se lopte od njih, loptu kontrolisu kao da je kamen, i to sve protiv ebenog Luksemburga,.... ali polako uvidjaju vec mnogi da sam bio upravu za Ibisevica kojem je drugo ime martinela.... da je u ovom sistemu beskoristan igrac... a nije bas neko toliko kvalitetan da se njemu kolektiv i sistem podredjuju....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zasto je Djuric treci napadac...
Zasto je Djuric treci napadac...
Ara ispred Vede
Lik koji nicim nije zasluzio da bude ispred Vede, ni trenutnim igrama a da ne govorim o nekim zaslugama se gura ispred napadaca treceplasirane ekipe Bundeslige.

Lik koji nicim nije zasluzio da bude ispred Vede, ni trenutnim igrama a da ne govorim o nekim zaslugama se gura ispred napadaca treceplasirane ekipe Bundeslige.
Peace priča o nekom sistemu u prijateljskoj utakmici protiv Lux-a. Hajd nek' sam i to pročit'o. Čuj yebeni sistem.
Nikako nećemo igrat' s 2 napadača kvalifikacije jer smo defanzivno nesposobni i igrač manje u veznom redu je samoubistvo. Igrat' će Džeko, a Ibiš i Milan će ulazit' ako se gonja rezultat'.
Nikako nećemo igrat' s 2 napadača kvalifikacije jer smo defanzivno nesposobni i igrač manje u veznom redu je samoubistvo. Igrat' će Džeko, a Ibiš i Milan će ulazit' ako se gonja rezultat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma yebes mladje igrace.Vedo ce igrati jos 10 godinajasmin10 je napisao/la:Ara ispred Vede![]()

Vedo kad igra za repku je najveća klocina na zemaljskoj kugli, ne zna primiti loptu, startan k'o Yugo na -20, ne može ništa zabiti, što smo vidjeli nebrojeno puta, a zadnji put protiv Luksemburga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Kritican protiv LuxaHankMoody je napisao/la:Vedo kad igra za repku je najveća klocina na zemaljskoj kugli, ne zna primiti loptu, startan k'o Yugo na -20, ne može ništa zabiti, što smo vidjeli nebrojeno puta, a zadnji put protiv Luksemburga.

Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 23 gosta.