Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Mislim da poslije ovoga niko ne očekuje 6 pobjeda zaredom... To nije ni realno, teletina nas je unazadila 5 godina, trebaće novom treneru dugo vremena do posloži kockice, euro vise nije realan cilj...
Sent from my iPad using Tapatalk
- samo_lijevo
- Kontakt:
Varas se da sam kompleksas,posebno ne prema Amaru.flwz je napisao/la:Smijesno? Pitarskom mozgu da.samo_lijevo je napisao/la:Amawa za predsjednika iz sva tri naroda!!!
Amawe spasi nas!
Inace sam te bas postovao kao dobrog forumasa, a aj sto si lijevicar nego vidim i papak, kompleksas.
nisam pitar.Ja sam svoje razloge naveo,dajte vi meni vase za Amara.Samo bez cuvenih naslov prvaka BIH.
Ja zelim samo najbolje a za to nam treba dobar selektor.Mozda je Amar bas taj,ali nemamo vremena da ga cekamo da se dokazuje.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 17 nov 2014, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Treba nam naš trener, neko ko razumije sve ovo naše. Treba nam neki patriota koji će da ih digne skroz. Koji će ih natjerati da ginu za dres. A ne neki stranac kojeg boli k.
-
- Kontakt:
Nesto sto meni zapinje za oko,s cim meni bar Osim se razlikuje od ostalih je taj neki smek za izvuci igraca ni iz cega. Vi koji ne pratite Želju,vjerovatno nemate pojma i ovo vam je smjesno,ali,evo samo u posljednjih par godina,da ne idem dalje. Ni iz cega je izvukao Višću,Bekrića,pa i Yani Urdinova,kad su najvise trebali.

vidimo po trenutnoj ekipi kako ih je nafato, bas ih je probro svaka mu cast, iz nicega

Daj ba covjek ima govornu manu niko ziv ga ne razumije kada prica, kanto ga i kunto i panto po Evropi, nema apsolutno nikakvog iskustva u vodjenju ekipa gdje bar jedan igrac kosta vise od 50 milja maraka, znaci iskustvo vodjenja ekipa gdje se fajtaju ovi zahebani nula bodova

da je valjo vec bi mu neko ponudio nekakav posao vani, samo da ne bude spika kako mu je Real nudio da im bude trener, a on jadan odbio jer se ushro ko grlica

-
- Kontakt:
Trazio sam po internetu i nasao najvecu referencu Amara Osima, njega je u par navrata spomenuo Mamić
Još u studenom 2010. godine, Zadravko Mamić je kazao:.
- Razmišljao sam postaviti Amara Osima za trenera Dinama. Međutim, nismo ga dobro poznavali, ali to ne znači da on neće u budućnosti dobiti šansu na Maksimiru - kazao je nakon dodjele ‘Oskara popularnosti’ Mamić u Sarajevu.

Još u studenom 2010. godine, Zadravko Mamić je kazao:.
- Razmišljao sam postaviti Amara Osima za trenera Dinama. Međutim, nismo ga dobro poznavali, ali to ne znači da on neće u budućnosti dobiti šansu na Maksimiru - kazao je nakon dodjele ‘Oskara popularnosti’ Mamić u Sarajevu.
Ma ljudi dragi pričamo o pobjedama kući protiv Izraela, Velsa, dvije pobjede protiv Andore i pobjeda protiv Kipra u gostima. Nije u pitanju nemoguća misija. Sumnjam da bi mu neko zavidio zbog poraza u Belgiji.

Ma tu sam mislio i na nekog Srbina ili Hrvata. Recimo ja bih volio vidjeti Antića.Consigliere je napisao/la:Najgora opcija. Takve ljude nije briga za ekipe koje vode: lagan posao, utakmica svako 2 mjeseca a ugovori milionski. Pogledaj Advokata i brodoloma.messilla je napisao/la: Yebo te sarkazam. Barbarezu dati da trenira mladu reprezentaciju ako hoće i vidjeti kako će to da ide.
Dakle Bajević ili Halilhodžić ili neki stranac, sve ostale opcije bi bile korak unazad.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- fanatic1991
- Kontakt:
Od.mladjih mozda nije lose rjesenje dinko jelicic ... Vodio mladjebselekcije hrvatske....po meni perspektivan trener 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ako se ozbiljno bude razmišljalo u savezu onda neće biti cilj 6 pobjeda već dati selektoru šansu da to ostvari,vrati atmosferu oko repke i ako uspije doći do baraža dobro je,ako ne onda idemo u kvale za SP.Sa ozbiljnim selektorom to nije ne ostvarivo jer imamo igrače koji to mogu,ali im treba neko da im pomogne da savjet,kritiku da ih ohrabri ponekad,a ne kao ovaj papak da sve svaljije na igrače.Ozbiljan strčnjak+pobjede protiv Andore da se vrati malo poljuljani duh igračima i onda u "rat" svaku narednu utakmicu.Siguran sam da bi sa Vahom bili blizu baraža i ako nas je ovaj duboko ukopao,normalno trebalo bi malo sreće i da puste Vahu da radi svoj posao.Ne sumnjam da bi već nakon marta drugačije izgledali,jer Vaha je pedantan i snimio bi sve protivnike do najsitnijeg detalja.Batko je napisao/la:Mislim da poslije ovoga niko ne očekuje 6 pobjeda zaredom... To nije ni realno, teletina nas je unazadila 5 godina, trebaće novom treneru dugo vremena do posloži kockice, euro vise nije realan cilj...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
vjeruj mi pare vahi nisu problem kad je u pitanju reprezentacija i pristao bi da je preuzme za dosta manje para nego sto trenutno vrijedi na trenerskom trzistu, ista situacija je i sa dusanom bajevicem! samo ima drugi bubica koje koce vahu vec odavno da preuzme reprezentaciju a to je 100% sloboda u radu! broj jedan da pristane kao selektor prvi zahtjev je da bira sam svoje pomocnike a to je vec prvi problem i u nas u savezu jer nijedan selektor do sad nije mogao imat svoje pomocnike nego predstavnike sva 3 naroda u bih! i u papeta(bosnjak) je borce sredojevic(srbin) prvi pomocnik, trener golmana tomislav piplica(hrvat) i eto baljic(bosnjak) za kojeg i neznam koja mu je uloga u strucnom stabu! tako je bilo za svakog selektora do sad a to vaha sigurno nebi trpio nego bi birao svoje pomocnike sa jednim zahtjevom a to je strucnost.. onda sljedeci korak igraci, opet i tu se trazi da moras imat predstavnika svih naroda a i tu vahu nista nebrine, covjek hoce najkvalitetnije igrace pa bilo to 11 srba i hrvata na terenu ili 11 bosnjaka nije ga briga vazno je jedino da imaju igracke kvalitete. to je na kraju krajeva dokazao i sa alzirem jer do njegovog dolaska za alzir nisu nastupali igraci koji su igrali u inostranstu jer su na njih u alziru gledali kao neke vrste izdajica! vaha je to promjenuo, doveo te igrace pod alzirsku zastavu i ljudi su ginuli pod njegovim vodstvom i znamo svi sta je napravio od ekipe za koju su svi mislili da ce bit kanta za nabijanje na SP..nebeskasila je napisao/la:Halilhodžić bi bio najbolja opcija, ali ne vjerujem da će njega jer je skup, tražiće puno para, to je sigurno.
Barbarez ne može, nije nikog vodio, ne može odmah na A reprezentaciju. Nema veze kakav je igrač bio, sigurno da će za koju godinu biti dobar trener, ali neka vodi koga da se dokaže.
znaci zakljucak, vahi daj uslove za slobodan strucan rad i pare nece bit problem...
- Crni gavran
- Kontakt:
Joakima Leva
Malo sale, moj izbor ili Amar Osim ili Vahid Halilhodzic ili Faruk Hadzibegic, od stranaca Srecko Katanec
Sergej Barbarez niukom slucaju, prvo jer nema nikakvog trenerskog iskustva, dakle nije reprezentacija za igru a drugo i on sam u vise navrata je rekao da ne zeli biti selektor, dakle zasto covjeka prisiljavati, kad jednostavno nece.
Ciro Blazevic je najbolji, ali prestar je nazalost, a bas bi nam sad odgovarao da nas malo podigne, jer smo svi kolektivno grohnuli

Malo sale, moj izbor ili Amar Osim ili Vahid Halilhodzic ili Faruk Hadzibegic, od stranaca Srecko Katanec
Sergej Barbarez niukom slucaju, prvo jer nema nikakvog trenerskog iskustva, dakle nije reprezentacija za igru a drugo i on sam u vise navrata je rekao da ne zeli biti selektor, dakle zasto covjeka prisiljavati, kad jednostavno nece.
Ciro Blazevic je najbolji, ali prestar je nazalost, a bas bi nam sad odgovarao da nas malo podigne, jer smo svi kolektivno grohnuli

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Dao bi ja Vahi sve što zatraži jer je sigurno naš najbolji trener. Ali ovi onda ne mogu da kradu, vidi se da oni svi rade zajedno sa Sušićem. Tu je neka velika kradja. Nadat se je da će uraditi dobru stvar, ali pred nama je. Ja se ni ne nadam tome.
- SarajlijaTM
Pa naravno da ne moze,zato i kazem,nismo bas "pozeljni" za trenere.nisu toliko ni pare u pitanjulet3 je napisao/la:a to ne može ni Ferguson ,a da mu pomocnici budu Guardiola i MurinjoSarajlijaTM je napisao/la:Trener koji sjedne na selektorsku stolicu,mora napraviti seriju od 6 pobjeda,bez poraza i da se nada poklapanju ostalih rezultata. Inace ce biti popljuvan i otjeran,kao i safet (koji je btw lomacu zasluzio).
Pa skontajte,koliko smo pozeljni strucnjacima i ko nas sve zeli u svoj CV upisati?
Hajde ljudi malo logiku ukljucite i ne pisite gluposti...
ove kvalifikacije su nažalost izgubljene...a Safetovom nasljedniku neka je Bog na pomoci, jer nas je u ova prva 4 kola Pape uvalio u toliko duboka gov.na - DA NEMA VADIONE
Jbg,izvini jarane,sto nisam stavio posebno objasnjenje za vas sa posebnim potrebama.lafomamone je napisao/la:Nesto sto meni zapinje za oko,s cim meni bar Osim se razlikuje od ostalih je taj neki smek za izvuci igraca ni iz cega. Vi koji ne pratite Želju,vjerovatno nemate pojma i ovo vam je smjesno,ali,evo samo u posljednjih par godina,da ne idem dalje. Ni iz cega je izvukao Višću,Bekrića,pa i Yani Urdinova,kad su najvise trebali.![]()
![]()
![]()
vidimo po trenutnoj ekipi kako ih je nafato, bas ih je probro svaka mu cast, iz nicega![]()
![]()
Daj ba covjek ima govornu manu niko ziv ga ne razumije kada prica, kanto ga i kunto i panto po Evropi, nema apsolutno nikakvog iskustva u vodjenju ekipa gdje bar jedan igrac kosta vise od 50 milja maraka, znaci iskustvo vodjenja ekipa gdje se fajtaju ovi zahebani nula bodova![]()
da je valjo vec bi mu neko ponudio nekakav posao vani, samo da ne bude spika kako mu je Real nudio da im bude trener, a on jadan odbio jer se ushro ko grlica
Dobar si ti,vrati sad prst u usta
mikki21 je napisao/la:vjeruj mi pare vahi nisu problem kad je u pitanju reprezentacija i pristao bi da je preuzme za dosta manje para nego sto trenutno vrijedi na trenerskom trzistu, ista situacija je i sa dusanom bajevicem! samo ima drugi bubica koje koce vahu vec odavno da preuzme reprezentaciju a to je 100% sloboda u radu! broj jedan da pristane kao selektor prvi zahtjev je da bira sam svoje pomocnike a to je vec prvi problem i u nas u savezu jer nijedan selektor do sad nije mogao imat svoje pomocnike nego predstavnike sva 3 naroda u bih! i u papeta(bosnjak) je borce sredojevic(srbin) prvi pomocnik, trener golmana tomislav piplica(hrvat) i eto baljic(bosnjak) za kojeg i neznam koja mu je uloga u strucnom stabu! tako je bilo za svakog selektora do sad a to vaha sigurno nebi trpio nego bi birao svoje pomocnike sa jednim zahtjevom a to je strucnost.. onda sljedeci korak igraci, opet i tu se trazi da moras imat predstavnika svih naroda a i tu vahu nista nebrine, covjek hoce najkvalitetnije igrace pa bilo to 11 srba i hrvata na terenu ili 11 bosnjaka nije ga briga vazno je jedino da imaju igracke kvalitete. to je na kraju krajeva dokazao i sa alzirem jer do njegovog dolaska za alzir nisu nastupali igraci koji su igrali u inostranstu jer su na njih u alziru gledali kao neke vrste izdajica! vaha je to promjenuo, doveo te igrace pod alzirsku zastavu i ljudi su ginuli pod njegovim vodstvom i znamo svi sta je napravio od ekipe za koju su svi mislili da ce bit kanta za nabijanje na SP..nebeskasila je napisao/la:Halilhodžić bi bio najbolja opcija, ali ne vjerujem da će njega jer je skup, tražiće puno para, to je sigurno.
Barbarez ne može, nije nikog vodio, ne može odmah na A reprezentaciju. Nema veze kakav je igrač bio, sigurno da će za koju godinu biti dobar trener, ali neka vodi koga da se dokaže.
znaci zakljucak, vahi daj uslove za slobodan strucan rad i pare nece bit problem...

bio je vaha kod slicnih pa se je razocaroemil02in je napisao/la:mikki21 je napisao/la:nebeskasila je napisao/la:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
mikki21 je napisao/la:vjeruj mi pare vahi nisu problem kad je u pitanju reprezentacija i pristao bi da je preuzme za dosta manje para nego sto trenutno vrijedi na trenerskom trzistu, ista situacija je i sa dusanom bajevicem! samo ima drugi bubica koje koce vahu vec odavno da preuzme reprezentaciju a to je 100% sloboda u radu! broj jedan da pristane kao selektor prvi zahtjev je da bira sam svoje pomocnike a to je vec prvi problem i u nas u savezu jer nijedan selektor do sad nije mogao imat svoje pomocnike nego predstavnike sva 3 naroda u bih! i u papeta(bosnjak) je borce sredojevic(srbin) prvi pomocnik, trener golmana tomislav piplica(hrvat) i eto baljic(bosnjak) za kojeg i neznam koja mu je uloga u strucnom stabu! tako je bilo za svakog selektora do sad a to vaha sigurno nebi trpio nego bi birao svoje pomocnike sa jednim zahtjevom a to je strucnost.. onda sljedeci korak igraci, opet i tu se trazi da moras imat predstavnika svih naroda a i tu vahu nista nebrine, covjek hoce najkvalitetnije igrace pa bilo to 11 srba i hrvata na terenu ili 11 bosnjaka nije ga briga vazno je jedino da imaju igracke kvalitete. to je na kraju krajeva dokazao i sa alzirem jer do njegovog dolaska za alzir nisu nastupali igraci koji su igrali u inostranstu jer su na njih u alziru gledali kao neke vrste izdajica! vaha je to promjenuo, doveo te igrace pod alzirsku zastavu i ljudi su ginuli pod njegovim vodstvom i znamo svi sta je napravio od ekipe za koju su svi mislili da ce bit kanta za nabijanje na SP..nebeskasila je napisao/la:Halilhodžić bi bio najbolja opcija, ali ne vjerujem da će njega jer je skup, tražiće puno para, to je sigurno.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....
Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..
Nisu pare sigurno,to znam iz prve ruke tj. druge od njegovog brata.Batko je napisao/la:Ja ipak mislim da su njemu problem pare.... Neka on pristane na cifru garantujem da bi savez izašao u susret oko toga za pomoćnike ako je to zaista problem a ne paravan....
-
- Kontakt:
Ma novinarska posla, bubnu nekakvog delegata samo da skrenu paznju sa sustinskih problema. Umjesto da se pokusa rijesiti ovaj belaj od opsteg interesa, sad svi raspravljaju o nekakvom lokalnom ugostiteljuchily-rz je napisao/la:Da se razumijemo,i ja sam za Amara onog trenutka kad bude u konkurenciji za mjesto selektora zajedno sa Istukom i Karacicem,mora se priznat da je ipak rang vise u odnosu na ove a realno gledajuci to i jeste neko njegovo prirodno okruzenje i realna konkurencija..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.