BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nas jedino UEFA moze zaustaviti da ne odemo na SP niko drugi !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Cautinho
- Kontakt:
Vrijeme je da Avdija pokaze znanje.Na kraj zayebancija,ali moze napredovati u igri u reprezentaciji,evo dobija dosta prilika u zadnje vrijeme,i vrijeme je za jednu njegovu partiju za pamcenje.
Keep walking.
-
- Kontakt:
A ja bas mislim da ce nas oni pogurati ako malo zaskripi protiv LitvanijeElegant je napisao/la:Nas jedino UEFA moze zaustaviti da ne odemo na SP niko drugi !

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Njegov je vrh ono sto je pokazao u Zenici protiv Slovacke.Ne trebamo se zavaravati i ocekivati od limitiranog igraca da ce nesto posebno da pokaze.Cautinho je napisao/la:Vrijeme je da Avdija pokaze znanje.Na kraj zayebancija,ali moze napredovati u igri u reprezentaciji,evo dobija dosta prilika u zadnje vrijeme,i vrijeme je za jednu njegovu partiju za pamcenje.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
mozes li mi samo reci kakve veze ima UEFA sa SP-om? Takmicenjem koje je pod okriljem FIFA-e ? Da se radi o EP-u,pa hajd.Elegant je napisao/la:Nas jedino UEFA moze zaustaviti da ne odemo na SP niko drugi !
A sto se tice tog zaustavljanja,jedino mi mozemo zaustaviti i zeznuti sami sebe, nikakva FIFA nikakva UEFA
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
naš najveći neprijatelj smo mi sami .. nismo jednom sjebali sami sebe (u svim sportovima) .. naše selekcije su uvijek pratile dvije stvari, nesreća i naša glupostElegant je napisao/la:Nas jedino UEFA moze zaustaviti da ne odemo na SP niko drugi !
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nema se ovdje šta nit alanizirat,nit se bojat 'UEFE'(FIFE).Najjaci sastav,napast i jedne i druge i nek nam je sretno.
Nad tobom sunce najljepše sja
- inacefindecko
- Kontakt:
kad grci daju pare lihtenštajnu da ih razvale 40-0

Da dobiju milion razlike ne može im pomoći...gleda se međusobni omjerinacefindecko je napisao/la:kad grci daju pare lihtenštajnu da ih razvale 40-0![]()

- HazardEden
- Kontakt:
Felix Žvaljer sudi u Litvaniji, trebalo bi to rutinski odradit 

kvalitet je napisao/la:Da dobiju milion razlike ne može im pomoći...gleda se međusobni omjerinacefindecko je napisao/la:kad grci daju pare lihtenštajnu da ih razvale 40-0![]()
GLEDA SE GO RAZLIKA!!
GLEDA SE GO RAZLIKA!!
GLEDA SE GO RAZLIKA!!
GELDA SE GO RAZLIKA!!
do kad se više ovo treba ponavljat?
Nad tobom sunce najljepše sja
Nek oderu Lichtenstein kad ce izgubit protiv Slovacke.
kvalitet je napisao/la:Da dobiju milion razlike ne može im pomoći...gleda se međusobni omjerinacefindecko je napisao/la:kad grci daju pare lihtenštajnu da ih razvale 40-0![]()

Poludit cu.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
25. Stranica.
6. In league format, the ranking in each group is determined as follows:
a) greatest number of points obtained in all group matches;
b) goal difference in all group matches;
c) greatest number of goals scored in all group matches.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Taj Felix je naš . Rodjak Felix Sturma 

- Consigliere
- Kontakt:
Satnica? Yebiga, ako je bilo, mrsko mi citat zadnjih 10 stranica.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
niko još nije siguranConsigliere je napisao/la:Satnica? Yebiga, ako je bilo, mrsko mi citat zadnjih 10 stranica.

kad se sjetim haosa na ovoj temi pred Latviju,niko ne zna kad je tekma

E moj PApe koji ti mozak trebas bit pa da ne zoves mahmutag u,još mu svojim debilnim izjavama dajes. Doznanja da poziv može samo sanjati..pogledaj malo spisak drugih repki npr hrvatske ( jelavić,olić,mandzo,rebic,eduardo) pa razmisli trebal ti još napadača u Brazilu..ako već nema mjesta što zoves koji qrac viscu frajer igra u drugoj turskoj ligi,mog'o si i Adilovića hladno pozvat..cccc
-
- Kontakt:
http://www.lff.lt/lt/article/atrankos_r ... e_ir_kaune" onclick="window.open(this.href);return false;bazeni je napisao/la:niko još nije siguranConsigliere je napisao/la:Satnica? Yebiga, ako je bilo, mrsko mi citat zadnjih 10 stranica.![]()
Tekma se igra prema litvanskom vremenu u 20:00,to znaci u 19 sati kod nas.
TheSpecialOne je napisao/la:http://www.lff.lt/lt/article/atrankos_r ... e_ir_kaune" onclick="window.open(this.href);return false;bazeni je napisao/la:niko još nije siguranConsigliere je napisao/la:Satnica? Yebiga, ako je bilo, mrsko mi citat zadnjih 10 stranica.![]()
Tekma se igra prema litvanskom vremenu u 20:00,to znaci u 19 sati kod nas.
Druze ja sam napisao prije par stranica da se utakmica po nasem igra u 19:00 ali dzaba pises kad ljudi ne citaju

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- velez_mostar
- Kontakt:
Navescu kao primjer sastav Hrvatske, kao opcije u napadu pozivaju se Jelavic, Mandzukic, Eduardo, Olic, Kalinic, Rebic, i pretpoziv Benku...7 napadaca.
Nama su dovoljna dvojica
,nema potrebe da se poziva treci koji je u odlicnoj formi.
Uzasava me cinjenica da se nismo rijesili starog nacina vodjenja reprezentacije kad su kolo vodili kriminalci iz sarajevskih kafana, zao mi je svih nas istinskih, fanaticnih navijaca.
Susicu, Susicu...FUJ.
Nama su dovoljna dvojica

Uzasava me cinjenica da se nismo rijesili starog nacina vodjenja reprezentacije kad su kolo vodili kriminalci iz sarajevskih kafana, zao mi je svih nas istinskih, fanaticnih navijaca.
Susicu, Susicu...FUJ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.