Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2014
Bit ce dresovi dok ih jedan momak odradi, nadam se do kraja sedmice 

- BordoMahala
- Kontakt:
E dobro je, mislim da imam upravo taj. Ako nadjem sutra vremena kad dodjem kuci, probavam definitivno.JoseMourinho je napisao/la:14.3 zadnji onaj patch za FM 14

Re: Football Manager 2014
Svaka vam čast momci za trud, kad postavite i dresove pa ću i ja početi igrati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma kreni ko i ja sa prošlogodišnjim pa kad novi izadju samo zamjenis 

Joj što prije nisam ušo na forum, sad tek vidio ovo kad mi se spavaJoseMourinho je napisao/la:Ma kreni ko i ja sa prošlogodišnjim pa kad novi izadju samo zamjenis

Ništa onda sutra čim ustanem jbg

- fanatic1991
- Kontakt:
meni nema grbova :/ ali ostalo je ok.... cini mi se samo da ili su treneri losi ili su igraci odlicni xD (jbt u zelji vecina ima 5-6 zvjezdica na potencijal
)

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Grbove skini metalic nekoliko giga imaju i naši bar ka te koristim, a za taj potencijal bas cu kasnije vidjet i kod drugih ekipa 

- fanatic1991
- Kontakt:
link?JoseMourinho je napisao/la:Grbove skini metalic nekoliko giga imaju i naši bar ka te koristim, a za taj potencijal bas cu kasnije vidjet i kod drugih ekipa

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Moze pomoc? 
Igram sa Zeljom, treca sezona vec, i ima onaj limit ( 6 stranih igraca ) da li postoji neki patch da ukine taj limit ?

Igram sa Zeljom, treca sezona vec, i ima onaj limit ( 6 stranih igraca ) da li postoji neki patch da ukine taj limit ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nakon sto sam sa Sarajevom odradio 10-ak sezona, pocnem juce sa FC Salthill iz Irske, amaterski klub, budzet 0, igraci nemaju ugovore. Ludilo

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mora da imas konjske zivceSarajlijc@ je napisao/la:Nakon sto sam sa Sarajevom odradio 10-ak sezona, pocnem juce sa FC Salthill iz Irske, amaterski klub, budzet 0, igraci nemaju ugovore. Ludilo![]()
![]()

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos sam cini mi se jedan od cetiri kluba u drugoj ligi koji su amaterski 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ne treba ukidati,tako je realnije
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Hajde neka dobra dusa da mi posalje u pp link ovog patcha nase lige za novu sezonu i napise gdje da ga ubacim 

- BordoMahala
- Kontakt:
Postavio je @JoseMourinho stranicu prije link al' evo postavicu ti ja ovde direktan link: http://www.mediafire.com/download/9f5wo ... +14-15.dbc" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:Hajde neka dobra dusa da mi posalje u pp link ovog patcha nase lige za novu sezonu i napise gdje da ga ubacim
A fajl kad skines kopiras ga ovde: My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/editor data
A evo ti i link od teme od tamo, tu ti pisu jos neke instrukcije u prvom postu i sta jos dodatak donosi: http://www.fmbosnia.net/forum/index.php?topic=15989" onclick="window.open(this.href);return false;
PS Samo da pohvalim momke, dobro je ovo odradjeno, danas sam poceo karijeru... Sve u svemu svaka čast momci ko god ovo vodi

skinuo i sve ubacio i kad pokrenem new game izbaci mi da ima samo 15 ekipa u kupu a treba 16BordoMahala je napisao/la:Postavio je @JoseMourinho stranicu prije link al' evo postavicu ti ja ovde direktan link: http://www.mediafire.com/download/9f5wo ... +14-15.dbc" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:Hajde neka dobra dusa da mi posalje u pp link ovog patcha nase lige za novu sezonu i napise gdje da ga ubacim
A fajl kad skines kopiras ga ovde: My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2014/editor data
A evo ti i link od teme od tamo, tu ti pisu jos neke instrukcije u prvom postu i sta jos dodatak donosi: http://www.fmbosnia.net/forum/index.php?topic=15989" onclick="window.open(this.href);return false;
PS Samo da pohvalim momke, dobro je ovo odradjeno, danas sam poceo karijeru... Sve u svemu svaka čast momci ko god ovo vodi

Isti problem, možda je do update, nemam ovaj zadnji 14.3.0arelinho je napisao/la:skinuo i sve ubacio i kad pokrenem new game izbaci mi da ima samo 15 ekipa u kupu a treba 16BordoMahala je napisao/la:Postavio je @JoseMourinho stranicu prije link al' evo postavicu ti ja ovde direktan link: http://www.mediafire.com/download/9f5wo ... +14-15.dbc" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:Hajde neka dobra dusa da mi posalje u pp link ovog patcha nase lige za novu sezonu i napise gdje da ga ubacim

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Treba update šaljem večeras link kome bude trebalo 

sacu ja skinuti taj update pa cu vidjeti da li ce raditiForster je napisao/la:Isti problem, možda je do update, nemam ovaj zadnji 14.3.0arelinho je napisao/la:skinuo i sve ubacio i kad pokrenem new game izbaci mi da ima samo 15 ekipa u kupu a treba 16BordoMahala je napisao/la:
Postavio je @JoseMourinho stranicu prije link al' evo postavicu ti ja ovde direktan link: http://www.mediafire.com/download/9f5wo ... +14-15.dbc" onclick="window.open(this.href);return false;

BRAVO MOMCI SVAKA ČAST
u mene je update 14.3 i sve radi, samo su male plate u igraca,ali nema veze

u mene je update 14.3 i sve radi, samo su male plate u igraca,ali nema veze
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.