Krivo aaaa???Steph je napisao/la:![]()
Sve što je išlo prema golu je i ušlo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Krivo aaaa???Steph je napisao/la:![]()
hajNeutral je napisao/la:Koševo.Damian je napisao/la:bravo za zeljeznicar![]()
iako su izgubili, pruzili su odlican otpor za svaku pohvalu. ne vjerujem da mogu proci, ali treba napuniti grbavicu.
sretno!
Evo ne znam šta ću od sebe.scorpion je napisao/la:Krivo aaaa???Steph je napisao/la:![]()
Ulozili velike pare na X/2Armageddon2012 je napisao/la:dinamo protiv nekih majmuna 0-0HT
dr.van nostrand je napisao/la:Odjedanput nije sve tako crno u PLBiH
slave se data 3 gola dobroj ekipi,dobro takticki odigranu utakmicu,slavimo inat silan bosanski,slavimo to sto su jutro ssvi govorili 5:,6:0,7:0 itd ,a vidi izgubismo jedan razlike uz data tri gola koja znamo sta znace u gostima,slavimo sto ce bit puno kosevo...Signore je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Odjedanput nije sve tako crno u PLBiH
Kako nije? Slavimo poraze, zar moze crnje?
likusa je napisao/la:slave se data 3 gola dobroj ekipi,dobro takticki odigranu utakmicu,slavimo inat silan bosanski,slavimo to sto su jutro ssvi govorili 5:,6:0,7:0 itd ,a vidi izgubismo jedan razlike uz data tri gola koja znamo sta znace u gostima,slavimo sto ce bit puno kosevo...
razumi meNeutral je napisao/la:Likušo, do you need a sarcasm sign ?
likusa je napisao/la:
slave se data 3 gola dobroj ekipi,dobro takticki odigranu utakmicu,slavimo inat silan bosanski,slavimo to sto su jutro ssvi govorili 5:,6:0,7:0 itd ,a vidi izgubismo jedan razlike uz data tri gola koja znamo sta znace u gostima,slavimo sto ce bit puno kosevo...
Bujrum sto se u nas kazeSignore je napisao/la:likusa je napisao/la:
slave se data 3 gola dobroj ekipi,dobro takticki odigranu utakmicu,slavimo inat silan bosanski,slavimo to sto su jutro ssvi govorili 5:,6:0,7:0 itd ,a vidi izgubismo jedan razlike uz data tri gola koja znamo sta znace u gostima,slavimo sto ce bit puno kosevo...
Zezam se bona, nisam ti ja jedan od provokatora. Ako mi se poklope neki planovi vidimo se iduci tjedan na tom Kosevu
Ignore sve, odmah će ti biti lakše. Prošlo je doba nerviranja. Spominjao sam to danas da se neki raduju tuđim porazima više nego svojim pobijedama. Takav mentalitet nas handri godinama, no šta se može uvijek imaš hvala Bogu normalnih ljudi.likusa je napisao/la:razumi meNeutral je napisao/la:Likušo, do you need a sarcasm sign ?danas su nas svi blatili da vise nije bilo normalno,tesko je nakon vodstva 0:1..sve mirno cim smo poceli primati golove slavlje
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.