Da sad sam vidio na avazuCartman je napisao/la:Ima Zahirovica, samo su ovi sa sportsporta pogrijesili.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Da sad sam vidio na avazuCartman je napisao/la:Ima Zahirovica, samo su ovi sa sportsporta pogrijesili.
Nazalost nagledati cemo se cini mi se mi Avdije i Svrake u reprezentaciji jos dugo.Znas kako to kod Papeta ide "U reprezentaciju se tesko ulazi,a jos teze iz nje izlazi"mrsic07 je napisao/la:Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...
Odlican sastav ali bih ja ipak volio da mi izadjemo samo sa Dzekom u napadu...Rios je napisao/la:Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
Boldirani su po meni viska jedino,nadam se da kad rijese papire ovi sto to trebaju da urade (Hadzic,Hajrovic..) oni vise nece dobijati pozive..Tu je i Sesar ali momak jos nije dobio ni minutu u repki i ne bi bilo fer da se izbaci prije nego sto pokaze kloliko moze..Cisto sumnjam da ce to biti u ove dvije utakmice,ta sansa ce biti Alzir..Inace spisak ocekivan izuzev Zukanovica..To je prijatno izenadjenje..Drago mi je sto su dobre igre momka vec par sezona nagradjene pozivom u repku..E sad malo oko sastava..Ja bi to volio da bude ovako..
------------------------------ Begovic-------------
----Mujdza------Spahic-----------------Zukanovic-----Salihovic
---------------------------Zahirovic-----------------------------
---------------------------Pjanic (Misimovic)---------------------
------Stevanovic------------------------------------Lulic---------
--------------------- Dzeko----------- Ibisevic-------------------
Obzirom da je Pape rekao da ce igrati i Vedo i Edin,a i Stevanovic onda je ovo jedina logicna postava..Doduse ja sam stavio Zukanovica iako znam da ce to mjesto pored Spahe zauzetu Vranjes ili Sunjic vjerovatno..Meni prije svega Sunjic ne ulijeva sigurnost,a Vranjes je puno bolji na desnom beku,al eto..
Iskren da ti budem @gringo i ja bi volio da to bude samo jedan napadac,pa da onda u sredini trojaci cine Zaha,Pjanic ako bude zdrav a ako ne onda Miske i Medunjanin..Ali razumijem Susica jer je zaista tesko ostaviti jednog od njih dvojice na klupi kad igraju u doborj formi,zabijaju u svojim kubovima..A taj koji bi ostao na klupi bi bio Vedo sigurno..Teska odluka u svakom slucaju..I jos nesto,opet nemamo 3 napadaca na spisku..Mislim da je se mogao pozvati mali Djuric ili jedan od brace Zec,al eto..gringobih je napisao/la:Odlican sastav ali bih ja ipak volio da mi izadjemo samo sa Dzekom u napadu...Rios je napisao/la:Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
Boldirani su po meni viska jedino,nadam se da kad rijese papire ovi sto to trebaju da urade (Hadzic,Hajrovic..) oni vise nece dobijati pozive..Tu je i Sesar ali momak jos nije dobio ni minutu u repki i ne bi bilo fer da se izbaci prije nego sto pokaze kloliko moze..Cisto sumnjam da ce to biti u ove dvije utakmice,ta sansa ce biti Alzir..Inace spisak ocekivan izuzev Zukanovica..To je prijatno izenadjenje..Drago mi je sto su dobre igre momka vec par sezona nagradjene pozivom u repku..E sad malo oko sastava..Ja bi to volio da bude ovako..
------------------------------ Begovic-------------
----Mujdza------Spahic-----------------Zukanovic-----Salihovic
---------------------------Zahirovic-----------------------------
---------------------------Pjanic (Misimovic)---------------------
------Stevanovic------------------------------------Lulic---------
--------------------- Dzeko----------- Ibisevic-------------------
Obzirom da je Pape rekao da ce igrati i Vedo i Edin,a i Stevanovic onda je ovo jedina logicna postava..Doduse ja sam stavio Zukanovica iako znam da ce to mjesto pored Spahe zauzetu Vranjes ili Sunjic vjerovatno..Meni prije svega Sunjic ne ulijeva sigurnost,a Vranjes je puno bolji na desnom beku,al eto..
Rekao je da ce Medunjanin igrat ako Pjanic ne bude mogao. Ta formacija je vrlo ofanzivna, i ravna samoubistvu.raul-zakon je napisao/la:Budući da je Pape rekao da će poštediti Pjanića protiv Grčke, onda je ovo jedini logićan sastav u Atini...
GK: Begović
DR: Mujdža
DC: Spahić
DC: Vranješ/Zukanović
DL: Salihović
DM: Zahirović
MR:Stevanović
ML: Lulić
AMC: Misimović
FC: Džeko
FC: Ibišević
Jedina nepoznanica je taj drugi štoper, uz Spahu.
A normalno da treba krenut ofanzivno, jer kako drukcije da igramo? Nije ko da smo mi ikad parkirali bus ispred gola, jer jednostavno ne znamo to radit.. i grcki igraci su u losoj formi,treba to iskoristit..ahmic je napisao/la:s njima treba igrat ofanzivno,
Za Muslimovica.. mislim da on ne moze igrat u repki, jer igra u Kinimrsic07 je napisao/la:Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...
Dok Zlaja dodje iz Kine, kvalifikacije ce i proci, em treba privatizovati neku firmu da mu se plati karta iz KineviKK je napisao/la:ahmic je napisao/la:Za Muslimovica.. mislim da on ne moze igrat u repki, jer igra u Kinimrsic07 je napisao/la:Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...
"Čuo sam se jutros sa selektorom Sušićem. Meni je sada prioritet da se oporavim kako bih mogao odigrati narednu utakmicu sa Atalantom u Seriji A", kaže Pjanić u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:
"Onda ću se početi spremati za utakmice reprezentacije. Ne bih rekao da je moj nastup protiv Grčke u pitanju, s obzirom da se radi o lakšoj povredi. Ja hoću da igram protiv Grčke! Želim se što prije vratiti na teren", dodao je vezista Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine u razgovoru za SportSport.ba.
Cuj Salihovica na klupiBIHfan je napisao/la:I ja bi Salihovica na klupu stavio, a Lulica na beka. Ovako bi to izgledalo:
--------------Begovic----------------
--Mujdza--Vranjes--Spahic--Lulic-
------Zahirovic----Medunjanin---
----------Misimovic-----------
--Stevanovic-Dzeko-Ibisevic--
Stim da Stevo i Vedo imaju def. zadatke kao i Miske. Nekako imam osjecaj da Pape nece poceti sa Stevanovicem, i toga se jedino bojim jer Miroslav mora po meni igrati, obavezno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.