Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

gringobih
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la gringobih » 01 okt 2012, 13:15

Cartman je napisao/la:Ima Zahirovica, samo su ovi sa sportsporta pogrijesili.
Da sad sam vidio na avazu ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 01 okt 2012, 13:56

Dobar spisak,očekivani igrači su pozvani :D
Ja bih bio zadovoljan jednim bodom,ali treba ići na pobjedu :D
Sad je sve na igračima

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 01 okt 2012, 14:00

Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...

Rios

Post Postao/la Rios » 01 okt 2012, 14:26

Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
Boldirani su po meni viska jedino,nadam se da kad rijese papire ovi sto to trebaju da urade (Hadzic,Hajrovic..) oni vise nece dobijati pozive..Tu je i Sesar ali momak jos nije dobio ni minutu u repki i ne bi bilo fer da se izbaci prije nego sto pokaze kloliko moze..Cisto sumnjam da ce to biti u ove dvije utakmice,ta sansa ce biti Alzir..Inace spisak ocekivan izuzev Zukanovica..To je prijatno izenadjenje..Drago mi je sto su dobre igre momka vec par sezona nagradjene pozivom u repku..E sad malo oko sastava..Ja bi to volio da bude ovako..
------------------------------ Begovic-------------
----Mujdza------Spahic-----------------Zukanovic-----Salihovic
---------------------------Zahirovic-----------------------------
---------------------------Pjanic (Misimovic)---------------------
------Stevanovic------------------------------------Lulic---------
--------------------- Dzeko----------- Ibisevic-------------------
Obzirom da je Pape rekao da ce igrati i Vedo i Edin,a i Stevanovic onda je ovo jedina logicna postava..Doduse ja sam stavio Zukanovica iako znam da ce to mjesto pored Spahe zauzetu Vranjes ili Sunjic vjerovatno..Meni prije svega Sunjic ne ulijeva sigurnost,a Vranjes je puno bolji na desnom beku,al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 okt 2012, 14:43

mrsic07 je napisao/la:Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...
Nazalost nagledati cemo se cini mi se mi Avdije i Svrake u reprezentaciji jos dugo.Znas kako to kod Papeta ide "U reprezentaciju se tesko ulazi,a jos teze iz nje izlazi" :roll:
Za tog treceg napadaca po Papetu imamo Ibricica,iako je komotno mogao zvati Ermina Zeca,koji ove sezone igra skoro svaku utakmicu.Tu su naravno vec pomenuti Bilbija i Đurić,a ne treba rijeci bezveze trositi o nasim "strancima",jer bi s njima nasa reprezentacija bila puno,puno jaca.Prvenstveno iz razloga sto bi imali beton klupu :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 okt 2012, 14:44

Rios je napisao/la:Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
Boldirani su po meni viska jedino,nadam se da kad rijese papire ovi sto to trebaju da urade (Hadzic,Hajrovic..) oni vise nece dobijati pozive..Tu je i Sesar ali momak jos nije dobio ni minutu u repki i ne bi bilo fer da se izbaci prije nego sto pokaze kloliko moze..Cisto sumnjam da ce to biti u ove dvije utakmice,ta sansa ce biti Alzir..Inace spisak ocekivan izuzev Zukanovica..To je prijatno izenadjenje..Drago mi je sto su dobre igre momka vec par sezona nagradjene pozivom u repku..E sad malo oko sastava..Ja bi to volio da bude ovako..
Obzirom da je Pape rekao da ce igrati i Vedo i Edin,a i Stevanovic onda je ovo jedina logicna postava..Doduse ja sam stavio Zukanovica iako znam da ce to mjesto pored Spahe zauzetu Vranjes ili Sunjic vjerovatno..Meni prije svega Sunjic ne ulijeva sigurnost,a Vranjes je puno bolji na desnom beku,al eto..
Odlican sastav ali bih ja ipak volio da mi izadjemo samo sa Dzekom u napadu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 okt 2012, 14:46

Susic za sada radi super posao,krenimo od rezultata i momaka koje poziva...
Kao prvo dobro je poceo ,a ostalo je takodje sve ne mjestu...
Realno,Safet je na nivou,bar za sada...

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 01 okt 2012, 14:52

Budući da je Pape rekao da će poštediti Pjanića protiv Grčke, onda je ovo jedini logićan sastav u Atini...

GK: Begović
DR: Mujdža
DC: Spahić
DC: Vranješ/Zukanović
DL: Salihović
DM: Zahirović
MR:Stevanović
ML: Lulić
AMC: Misimović
FC: Džeko
FC: Ibišević

Jedina nepoznanica je taj drugi štoper, uz Spahu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Rios

Post Postao/la Rios » 01 okt 2012, 14:52

gringobih je napisao/la:
Rios je napisao/la:Na spisku se nalaze: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Tonji Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Ivan Sesar, Sejad Salihović, Ervin Zukanović, Muamer Svraka, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Miralem Pjanić, Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Senijad Ibričić, Avdija Vršajević, Edin Džeko, Vedad Ibišević.
Odlican sastav ali bih ja ipak volio da mi izadjemo samo sa Dzekom u napadu...
Iskren da ti budem @gringo i ja bi volio da to bude samo jedan napadac,pa da onda u sredini trojaci cine Zaha,Pjanic ako bude zdrav a ako ne onda Miske i Medunjanin..Ali razumijem Susica jer je zaista tesko ostaviti jednog od njih dvojice na klupi kad igraju u doborj formi,zabijaju u svojim kubovima..A taj koji bi ostao na klupi bi bio Vedo sigurno..Teska odluka u svakom slucaju..I jos nesto,opet nemamo 3 napadaca na spisku..Mislim da je se mogao pozvati mali Djuric ili jedan od brace Zec,al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 okt 2012, 14:53

Zaista sa nestrpljenjem očekujem ovu utakmicu .... ( vs. Greece ) .... ne zato što sam ubijeđen u naš pozitivan rezultat ili pobjedu, nego, jednostavno da vidim postavku, odnos snaga protiv jedne ekipe koja je u najmanju ruku, rame uz rame s našom.
Kako će se igrači ponašati, kako će sve to izgledati na terenu ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 okt 2012, 15:14

raul-zakon je napisao/la:Budući da je Pape rekao da će poštediti Pjanića protiv Grčke, onda je ovo jedini logićan sastav u Atini...

GK: Begović
DR: Mujdža
DC: Spahić
DC: Vranješ/Zukanović
DL: Salihović
DM: Zahirović
MR:Stevanović
ML: Lulić
AMC: Misimović
FC: Džeko
FC: Ibišević

Jedina nepoznanica je taj drugi štoper, uz Spahu.
Rekao je da ce Medunjanin igrat ako Pjanic ne bude mogao. Ta formacija je vrlo ofanzivna, i ravna samoubistvu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 okt 2012, 15:18

sa ibričićem na terenu bi mogli pokosit i španiju , a kamoli grčku :lol: :mrgreen:

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 01 okt 2012, 15:21

s njima treba igrat ofanzivno,

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 01 okt 2012, 15:31

ahmic je napisao/la:s njima treba igrat ofanzivno,
A normalno da treba krenut ofanzivno, jer kako drukcije da igramo? Nije ko da smo mi ikad parkirali bus ispred gola, jer jednostavno ne znamo to radit.. i grcki igraci su u losoj formi,treba to iskoristit..
mrsic07 je napisao/la:Opet Svraka i Avdija dobili pozive, mi na sredini imamo 10 igraca , imamo samo 2 klasicna napadaca. postavlja se logicno pitanje zar nije bilo bolje pozvati Bilbiju ili Djurica , eventualno Zeca ili starog lisca Muslimovica...
Za Muslimovica.. mislim da on ne moze igrat u repki, jer igra u Kini :?:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 okt 2012, 15:50

viKK je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
Za Muslimovica.. mislim da on ne moze igrat u repki, jer igra u Kini :?:
Dok Zlaja dodje iz Kine, kvalifikacije ce i proci, em treba privatizovati neku firmu da mu se plati karta iz Kine :lol: . Da hoce doci gdje u Evropu pa da opet zaigra za repku, strasan igrac i covjek prije svega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 01 okt 2012, 16:08

"Čuo sam se jutros sa selektorom Sušićem. Meni je sada prioritet da se oporavim kako bih mogao odigrati narednu utakmicu sa Atalantom u Seriji A", kaže Pjanić u razgovoru za SportSport.ba, te dodaje:

"Onda ću se početi spremati za utakmice reprezentacije. Ne bih rekao da je moj nastup protiv Grčke u pitanju, s obzirom da se radi o lakšoj povredi. Ja hoću da igram protiv Grčke! Želim se što prije vratiti na teren", dodao je vezista Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine u razgovoru za SportSport.ba.

Platini
Kontakt:

Post Postao/la Platini » 01 okt 2012, 16:12

---------------Begovic-----------------
--Mujdza---Vranjes--Spahic---Lulic
------------Zahirovic-------
-----Pjanic--Medunjanin
-----------Misimovic-------
-------Dzeko---Ibisevic

Salihovica obavezno drzati na klupi, crveni mu visi u zraku :lol:
President of the Union of European Football Associations

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 01 okt 2012, 16:40

slika

Klupa: Ibrahim Šehić, Toni Šunjić, Adnan Zahirović, Ivan Sesar, Senijad Ibričić, Haris Medunjanin, Miroslav Stevanović.

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 01 okt 2012, 16:43

I ja bi Salihovica na klupu stavio, a Lulica na beka. Ovako bi to izgledalo:

--------------Begovic----------------
--Mujdza--Vranjes--Spahic--Lulic-
------Zahirovic----Medunjanin---
----------Misimovic-----------
--Stevanovic-Dzeko-Ibisevic--

Stim da Stevo i Vedo imaju def. zadatke kao i Miske. Nekako imam osjecaj da Pape nece poceti sa Stevanovicem, i toga se jedino bojim jer Miroslav mora po meni igrati, obavezno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 01 okt 2012, 16:46

BIHfan je napisao/la:I ja bi Salihovica na klupu stavio, a Lulica na beka. Ovako bi to izgledalo:

--------------Begovic----------------
--Mujdza--Vranjes--Spahic--Lulic-
------Zahirovic----Medunjanin---
----------Misimovic-----------
--Stevanovic-Dzeko-Ibisevic--

Stim da Stevo i Vedo imaju def. zadatke kao i Miske. Nekako imam osjecaj da Pape nece poceti sa Stevanovicem, i toga se jedino bojim jer Miroslav mora po meni igrati, obavezno.
Cuj Salihovica na klupi :o Koliko on nama znaci za reprezentaciju... Pa sta bi kad bi dobili slobodan udarac. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.