Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

knabs
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la knabs » 03 sep 2012, 20:27

De fakat objasni sta taj potpis znaci, nije provokacija cisto me interesuje, tipa nesto kontra diaspore il sta vec ?

[quote="harishp"][quote="Sakuragi"][quote="harishp"][quote="Sakuragi"]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 sep 2012, 20:29

Pa valjda aludira na ove nase "vatrene" i "orlove".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sultanMurat
Kontakt:

Post Postao/la sultanMurat » 03 sep 2012, 20:35

U Lihtejnštajnu nam sudi " susjed " Ivan Bebek...

Rios

Post Postao/la Rios » 03 sep 2012, 20:36

sultanMurat je napisao/la:U Lihtejnštajnu nam sudi " susjed " Ivan Bebek...
Znaci nasi nece moci sastavljati je i be :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 20:41

Cartman je napisao/la:Pa valjda aludira na ove nase "vatrene" i "orlove".
Kad ti je neko pazljiv na casu :mrgreen:
Ici na ''domace'' susrete repke da ti treba pasos i jos biti ''svoj na svom'' to samo kod nas ''uspjeva''nikako u dijaspori.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2012, 20:43

Nevjerovatno koliko su se neki nakacili na selektora, sve i da ode ko vam garantuje da "novi" nece praviti greske, ili mozda pozvati svakog igraca koji se vama cejfne ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 sep 2012, 20:54

Elegant je napisao/la:Nevjerovatno koliko su se neki nakacili na selektora, sve i da ode ko vam garantuje da "novi" nece praviti greske, ili mozda pozvati svakog igraca koji se vama cejfne ?
Ko ti garantuje da ce te doktor izlijeciti pa mu opet ides????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 20:56

Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 sep 2012, 20:58

zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
Rahimic ili Jahic s obzirom na dosadasnji nacin rada ... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 sep 2012, 21:00

zizu1991 je napisao/la:Ajmo ljudi o materiji...,,, evo Pandža odsustvuje pola godine zbog puknuća križnih ligamenata, znači pola kvalifikacija je već halalio..., neki komentar na to ?
vraca se Mravac.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 sep 2012, 21:01

Nema druge nego da se nakon ove dvije utakmice pozove jos igraca, ako se misli u Grckoj "dobro" proci. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 sep 2012, 21:02

Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.
Za zivot cijeli!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:04

I ja također djelim @elegantovo mišljenje, sigurno je da će trebati pozvati nekog štopera još, a sada, ko će to da bude, mogu samo da nagađam, ali pretpostavljam da će to da budu ovi " provjereni " @ sakuragi Mravca pomenu, ironično ili ne, ulazi u opticaj, kao i Jahić, naravno ako bude zvao ove " provjerene "

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 03 sep 2012, 21:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Odavno nisam cuo bolju vijest, naravno, nisam neki psihopata da se radujem ovoj njegovoj povredi, ali on nije kalibar za reprezentaciju, ima puno boljih igraca od njega na njegovoj poziciji, a zahvaljujuci neznanju naseg selektora ti igraci se ne pozivaju.
ko je to bolji? Kerla slucajno? :roll:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 sep 2012, 21:17

Potpisujem!! :lol:
OFK Gradina Srebrenik

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 sep 2012, 21:18

Sakuragi je napisao/la:
ko je to bolji? Kerla slucajno? :roll:
Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla, u mladoj reprezentaciji Sipovic, ma ima igraca mali milion, al se Safet skoncentris'o na ove i ne gleda nikog osim njih, a i kad pogleda nekog, to bude promasaj, cast Stevanovicu, kojeg nije on ni otkrio nego Vlado Jagodic.Jest bio odlican fudbaler, al je kao trener ocajan.
Za zivot cijeli!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:21

Oh što ja ne mogu ovoga, imamo boljih, istina, ali dostupnih boljih, to treba naglasiti, selektoru u vidu boljih igrača, džaba što su oni " bolji " kada ih selektor ne zove.
Ja ne znam šta ste osuli po Pandži, momak svoje odrađiva profesionalno i u okviru svojih mogućnosti, pa nismo mi Brazil da imamo nekoliko miliona profesionalnih nogometaša da možemo birati koga ćemo.
Kada bi se ispunjavali ćejfovi svih forumaša, sastavili bi 3 prva tima :D

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 03 sep 2012, 21:21

Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla ja igračina :lol: :lol: kako torlaka nespomenu hahahahaha

PS : da je nama jedno 7 EDINA i 3 IBIŠA a ovako halal sve i jedne kvalifikacije nismo mi za lopte pa vi priznali ili ne ... VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 sep 2012, 21:24

zizu1991 je napisao/la:Oh što ja ne mogu ovoga, imamo boljih, istina, ali dostupnih boljih, to treba naglasiti, selektoru u vidu boljih igrača, džaba što su oni " bolji " kada ih selektor ne zove.
Ja ne znam šta ste osuli po Pandži, momak svoje odrađiva profesionalno i u okviru svojih mogućnosti, pa nismo mi Brazil da imamo nekoliko miliona profesionalnih nogometaša da možemo birati koga ćemo.
Kada bi se ispunjavali ćejfovi svih forumaša, sastavili bi 3 prva tima :D
Jos kad navedu te ''bolje''iz cipela vade.Dobro se ikako momci odzivaju u repku nakon ovakvih bljuvotina pojedinaca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 sep 2012, 21:25

cera1 je napisao/la:Cocalic, Zukanovic, Jahic, Kerla ja igračina :lol: :lol: kako torlaka nespomenu hahahahaha

PS : da je nama jedno 7 EDINA i 3 IBIŠA a ovako halal sve i jedne kvalifikacije nismo mi za lopte pa vi priznali ili ne ... VOLIM TE BOSNO !!!!!!!!!!!!!
Naravno, Kerla jede malu djecu, siguran sam da bi u paru sa Spahicem cinio neprobojan tandem.Ovo govorim objektivno, ne subjektivno.Dok Torlak je u padu forme, a plus je i prespor, nije agresivan uopste, ukratko nije kalibar za reprezentaciju.
Jest Pandza odradjivao posao profesionalno, ali je uvijek igrao za naseg protivnika, odnosno, mi smo njegovim prisustvom na zelenom terenu imali 10 igraca, dok je nas protivnik imao 12, prosto k'o pasulj.Na tome mu ja ne mogu biti zahvalan.
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.