Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Steva zadovoljio, presjeko onu akciju i od toga je sve krenulo, šteta što ono ne uđe... Biće bolje sigurno, djeluje fino na dodavanju i trku, samo se mora treme otarasit...
4-IN-A-ROW
-
- Kontakt:
Ako je neko upoznat volio bi da mi odgovori (mada sumnjam da im ljudi koji to znaju na ovom forumu) da li je Stevanović poput još nekolicine momaka iz Bijeljine,Zvornika,Modriče,Šamca išao u Madrid i odrađivao nekoliko treninga na stadionu Atletika?!! To je bila praksa sa tim mladim momcima,gdje su dio novca,veći,davali oni,a jedan dio onaj neki Pantić,Paunović kako li već koji ih je vodio na 7 dana (provjerena info)... Bilo bi zanimljivo ako je Stevanović bio u tim putovanjima,jer je to bilo prije 5-6 godina,a evo danas i igra u Primeri.... 

To su bile sitne igrice u kojima su direktori klubova u dzep stavljali po par hiljada eura, a za igrace ih je ionako bolila neka stvar. Uostalom, pogledaj Insajder na B92 koji , izmedju ostalog, obradjuje i tu temu. Stevanovic definitivno ne spada u tu ekipu, posto je momak jako takentiran, i mislim da je cak i Sevillla za njeka tanak tim. Buducnost ce pokazati, ali sam uvjeren da djecak posjeduje sposobnosti na nivou Pjanica, a samim tim i mjesto u nekom od najvecih poznatih klubova u danasnjem univerzumu.samoradnik je napisao/la:Ako je neko upoznat volio bi da mi odgovori (mada sumnjam da im ljudi koji to znaju na ovom forumu) da li je Stevanović poput još nekolicine momaka iz Bijeljine,Zvornika,Modriče,Šamca išao u Madrid i odrađivao nekoliko treninga na stadionu Atletika?!! To je bila praksa sa tim mladim momcima,gdje su dio novca,veći,davali oni,a jedan dio onaj neki Pantić,Paunović kako li već koji ih je vodio na 7 dana (provjerena info)... Bilo bi zanimljivo ako je Stevanović bio u tim putovanjima,jer je to bilo prije 5-6 godina,a evo danas i igra u Primeri....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Steva dobio 6 za sinocnji nastup
, sto je odlicno s obzirom na ostale iz Seville, dok je Spaha dobio 5

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Panda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Popi jedan apaurin smiri se malo.Stevanović je odličan igrač, koji možda postati još bolji u budućnosti, ali da je među 5 krila na svijetu, nije.Malo realnosti ne bi škodilo.Panda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.
DRUG NEBI TI PUNCA
da to nije krasić bolji ili tošić??? je li jovane???bagrcavi je napisao/la:Popi jedan apaurin smiri se malo.Stevanović je odličan igrač, koji možda postati još bolji u budućnosti, ali da je među 5 krila na svijetu, nije.Malo realnosti ne bi škodilo.Panda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.
Najbolji krilni igrač u istoriji fudbala je Ognjen Koroman i Steva treba da se ugleda na takvu fudbalsku i ljudsku veličinu. 

Smoke Weed Everyday!
Kako si pogodio da se zovem Jovan ?
Pričao si o svijetu, ako je balkan tvoj cijeli svijet, onda bih ti preporučio jednog dobrog psihijatra da ti malo pomogne.
Pričao si o svijetu, ako je balkan tvoj cijeli svijet, onda bih ti preporučio jednog dobrog psihijatra da ti malo pomogne.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ma sta medju 5, ako racunas Ronalda ko krilo a Messia ko spica onda je Steva odma drugiPanda je napisao/la:miroslav je već sad među 5 najboljih krila na svijetu, a za 15 godina ćemo ga spominjati kao najboljeg svih vremena zajedno sa figom.

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
de šuti jovane naguzi vas estonija u sred beograda kako te nije stid jovane da pljujes po bosanskim sinovimabagrcavi je napisao/la:Kako si pogodio da se zovem Jovan ?
izvini, neću više pljuvat' stvarno.Izvinjavam se i Miroslavu zbog ovih kleveta sa moje strane.Panda je napisao/la:de šuti jovane naguzi vas estonija u sred beograda kako te nije stid jovane da pljujes po bosanskim sinovimabagrcavi je napisao/la:Kako si pogodio da se zovem Jovan ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Steta sto ne udje onaj odlican sut ,bas sam bio momacki skocio kada je bila ta prilika 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ova Sevilla je u pravoj krizi. I financijski, i sportski. Danas im navijaci upali na trening i vrijedjali igrace. Nikad ne valja kad trener koji te dovede odma dobije otkaz, ali sa druge strane mozda ovaj napravi neke promjene i stavi Reyesa na klupu, a Stevanovica ubaci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Emery je novi trener Seville. Sjecam se da je par godina vodio Valenciu. Nije los trener 

-
- Kontakt:
Sa Valencijom je imao pofine rezultate ali sa Spartakom u Rusiji katastrofalne , zato su ga brzo nogirali iz Moskve .
Ko zna , možda sa Sevillom ostvari bolje rezultate nego sa Valencijom a možda se ponovi Spartak
Ko zna , možda sa Sevillom ostvari bolje rezultate nego sa Valencijom a možda se ponovi Spartak

E sada je pitanje sta ce Emery da uradi,da li da odma' da kazem rizikuje sa Stevanovicem ili ce da iskoristi proverene snage Reyes,Perotti,Navas na krilima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
drago mi je što je emery novi trener. smatram da je to dobar strateg i da bi mogao prepoznat potencijal u stevanoviću, a samim time mu i davat dobru minutažu.
Perroti se povrijedio (4-6 sedmica pauze) .. eto šanse za Stevu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.