Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

jelle
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la jelle » 26 maj 2012, 18:37

Nimla_RZ je napisao/la:Kako nisi? Jel Ibišević uputio? Pa uopće nismo imali prilika, igre, ništa... Nek me neko ispravi al mislim da smo imali samo jedan šut u okvir gola na utakmici, onaj Pjanićev.

Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?

Vidio sam ga i protiv barce i Bayerna......jede teren na obe strane..... :twisted:

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 maj 2012, 18:38

19TM87 je napisao/la:bolje da nisu ni igrali, bolje bi odigrala reprezentacija sastavljena iz premijer lige, makar bi se trudili...
ovo si upravu vec druga godina nase zvijezdice hlade jaja na ovoj ljetnoj prijateljskoj i nista nerade samo nas brukaju, bolje onda pozvati 22 nova igraca i kojeg sto slabije igra od prije pa ako se dokazu dobro je ako ne svakako i ovi se brukaju a tako bi barem probali nove igrace

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 maj 2012, 18:38

Nimla_RZ je napisao/la:Kako nisi? Jel Ibišević uputio? Pa uopće nismo imali prilika, igre, ništa... Nek me neko ispravi al mislim da smo imali samo jedan šut u okvir gola na utakmici, onaj Pjanićev.

Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?
Vidimo. Protiv Barce pretrč'o više neg Džeko u cijeloj karijeri.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 maj 2012, 18:39

Ljudi moji,pa sta je ovo danas bilo?Vjerujem da smo svi razocarani...Mora da se izlazilo sinoc,jer tako su pojedinci djelovali!? :roll: :roll: Jasno mi je sad,ko dan sto se kaze,da Susic nije za selektora,mada sam uvijek,do sada,stajao u njegovu odbranu....Prvo,ne poziva igrace gdje smo deficitarni,drugo,pojedine izmjene su mu smijesne...Najvise me pogodila izmjena Zahirovica...Znaci mijenjas dobrog covjeka u odbrani(Mujdzu,koji tim potezom nije bio ni zadovoljan,ostavljas Lulica,koji ne moze da 'dise',jer nije igrao 2mj),a uvodis igraca koji je jos protiv Portugala pokazao da to ne moze igrati,a vrhunac je da ti je odbrana i onako vec oslabljena... :roll: :roll: :roll: Mislim ,Halooo! Valjda prijateljske tekme sluze da se probaju novi igraci na pozicijama koje nam trebaju,alii neeee,veliki MAG ne misli tako....Jbt evo sad gledam SRB-SPA i 'ne znam' 5 igraca standardnih,sve ostalo novi momci koji se probavaju...Uzas,ne znam da li vise i da ih pratim,strah me za zdravlje,ebes vise debile!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 maj 2012, 18:39

Ma, pustite sad igrace, dobri su koliko su dobri. Problem je samo jedan a on je Selektor Susic! Pa cak i kad poneki igrac i ima los dan, on ne zna niti motivirati niti naci i napraviti zamjenu! Izvukli smo solidnu grupu, igraci su nama na vrhuncu covjek ce nam upropastiti jos jedne kvalifikacije! :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 26 maj 2012, 18:40

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la: Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?
Drugi put malo bolje prati.

I da, sada Zaha i Stevanović se vraćaju da igraju za mladu repku, ne?

Dobar fazon Papeta, od 11 igrača na terenu 2 odbrambena, 1 golman, 1 napadač ostalo sve vezni :lol:
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 26 maj 2012, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 26 maj 2012, 18:41

Sto se tice ovo Jahica, pustite se njega...normalno je da ce lose odigrat kad ga gura na stopera, a covjek nije vidio stopera citav zivot...

Nije to njegova pozicija tako da je sve greska Susica, a ne Jahica...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 26 maj 2012, 18:42

Takodje ne volim napadat selektora ,necu ni danas...
Samo mi se fakat ne svidja turanje nekih igraca na pozicije koje im fakat ne ide...
Ovo treba zaboravit,nedaj BoZE DA sanjam ovo...
i sad mi se ne ustaje u 3 u srijedu...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2012, 18:43

Dobar onaj Vrancic,isti Borja Valero :lol: 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 maj 2012, 18:44

Nama treba BRZINE,ne mozemo mi da zivimo od malo dodavanja i par ubacaja sto jest jest...Fino smo se dodavali bilo je kombinacija al nama treba neko kreativan al u smislu da zna nekog prediblat,malo povuc naprijed,par puta smo imali 4 na 3 situaciju i onda u sekundi ljudi dotrce a nasi se nisu ni pomjerili...Najveca boljka napada je ta brzina i to sto nemamo igraca poteza,al ne Dzeku nego nekog ko moze lijepo driblati...Utakmicom kao i svako sam jako nezadovoljan,nismo sutali,samo smo se dodavali..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 26 maj 2012, 18:44

Nimla_RZ je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la: Čuj hoda? Joj Bože stručnjaka. :lol: Pa pratitel' vi npr. Drogbu ili neku drugu svjetsku klasu kako se kreću po terenu?

Dobar fazon Papeta, od 11 igrača na terenu 2 odbrambena, 1 golman, 1 napadač ostalo sve vezni :lol:

Et nek ti strucnjak dobro pratis :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 maj 2012, 18:45

jelle je napisao/la:Ovaj Dzeko je beton......za sve je kriv Mancini :lol: :lol:

Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne **** da odigra nesto...

Koja prevara od igraca.....nikad on nece biti Wc igrac nikad
Ma boli njega, on je sampion i ima pare, on sada moze da pusta loptu pored sebe.
"Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne" :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 maj 2012, 18:45

Nimla_RZ je napisao/la:

Mozda hoce da igra ko Barsa igru kratkih paosva :lol:

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 26 maj 2012, 18:46

[youtube][/youtube]

pa ti pozovi Stojana Vranjesa... :lol:
BRAVE HEART 1979-2005

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2012, 18:47

Consigliere je napisao/la:Ma, pustite sad igrace, dobri su koliko su dobri. Problem je samo jedan a on je Selektor Susic! Pa cak i kad poneki igrac i ima los dan, on ne zna niti motivirati niti naci i napraviti zamjenu! Izvukli smo solidnu grupu, igraci su nama na vrhuncu covjek ce nam upropastiti jos jedne kvalifikacije! :oops:
Nece upropasti garantujem ti da cemo biti dobri kao nikada do sada.

Siguran sam u to. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 maj 2012, 18:49

Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:

Izasli bi ovih 11 na teren

slika

Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam :mrgreen:

Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 maj 2012, 18:51

Dylan Dog je napisao/la:Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:

Izasli bi ovih 11 na teren

slika

Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam :mrgreen:

Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
LOL
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

30Scudetta
Kontakt:

Post Postao/la 30Scudetta » 26 maj 2012, 18:52

Na stranu sto imamo dosta bolida u ekipi... Tipa Zahirovica, Jahica kada je na poziciji stopera, onog sto ga lopta obori i sl.... Al' Papek je najvise kriv i stvarno mi je zao sto ce nam upropastiti jos jedne kvalifikacije buduci da smo dobili mozda i najlaksu grupu koju smo mogli dobiti....
Jedva cekam dan kada mu vidim ledja na poziciji trenera.... Ne smeta meni neka mu daju neku funkciju u savezu al' on ne smije biti trener jer on ocigledno to ne zna raditi....
A onaj eksperiment za 7 veznjaka je malo reci za plakanje......
Alex mozda nije najbolji fudbaler svih vremena ali je definitvno najveci gospodin koji je igrao ovu igru...
Iako ces otici u nasim srcima zauvijek ces biti nas Il Capitano...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 maj 2012, 18:52

Ja bi prije pozvao Cocalica...Da je on danas bio ondje i njegova 2 metra,ne bi ni primili glavom ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 maj 2012, 18:53

Nesto se prigovara na racun Vrancica bez ikakvog prava. Momak igra prvi put i ne moze odmah da se pokaze, da ga Safet nije pozvao i na to bi imali primjedbu.

Stvarno je jadno kad je svaki građanain i dijasporac BiH strucniji od selektora. Bas pojedini pretjeruju a veze nemaju sa zivotom.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja bi prije pozvao Cocalica...Da je on danas bio ondje i njegova 2 metra,ne bi ni primili glavom ;)
Ko to garantuje ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.