Ne znam samo ko je dobio zlato,a ko pop....Panda je napisao/la:i u sjedećoj odbojciskyisthelimit je napisao/la:ovako dosadno polufinale moze se samo desiti u rukometu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam samo ko je dobio zlato,a ko pop....Panda je napisao/la:i u sjedećoj odbojciskyisthelimit je napisao/la:ovako dosadno polufinale moze se samo desiti u rukometu
a ljudi pogodili jedno 7-8 stativa i prečki i kaže imaju sreće...jednostavno nemože priznat da danci su klasu ispred hrvataking33 je napisao/la:danci pogodili stativi i pored dvojce hrvata msm da su to kopljar i musa doalzi neki danski igrac nezz koji i daje gol i strucnjak drago govori kakva sreca kad ih ide ide
sta su onda hrvati bili za dance u londonu? 2 klase ispredadisice je napisao/la:a ljudi pogodili jedno 7-8 stativa i prečki i kaže imaju sreće...jednostavno nemože priznat da danci su klasu ispred hrvataking33 je napisao/la:danci pogodili stativi i pored dvojce hrvata msm da su to kopljar i musa doalzi neki danski igrac nezz koji i daje gol i strucnjak drago govori kakva sreca kad ih ide ide
pa FTV prenosimessilla je napisao/la:Jbm ti nase javne amatere, kad polufinale svjetskog rukometnog prvenstva moram da gledam na RTCG.![]()
Kome mi placamo pretplatu.
ja govorim sada nisam govorio za prijePanda je napisao/la:sta su onda hrvati bili za dance u londonu? 2 klase ispredadisice je napisao/la:a ljudi pogodili jedno 7-8 stativa i prečki i kaže imaju sreće...jednostavno nemože priznat da danci su klasu ispred hrvataking33 je napisao/la:danci pogodili stativi i pored dvojce hrvata msm da su to kopljar i musa doalzi neki danski igrac nezz koji i daje gol i strucnjak drago govori kakva sreca kad ih ide ide
izmislio rukomet za čupića koji igra samo protiv australije, kanade i peruaVirtu4l je napisao/la:Horvat je trebao ostati u igri.
Boris Bilićking33 je napisao/la:pa FTV prenosimessilla je napisao/la:Jbm ti nase javne amatere, kad polufinale svjetskog rukometnog prvenstva moram da gledam na RTCG.![]()
Zar je siš'o ikad sa strijeljanja?Virtu4l je napisao/la:Sad ce Goluza na strijeljanje...
Svaka cast za potez FTV-a da se neki ne ljuti se zbog 3 kanala evo njima ipak borba sutra za 3 mjestoking33 je napisao/la:pa FTV prenosimessilla je napisao/la:Jbm ti nase javne amatere, kad polufinale svjetskog rukometnog prvenstva moram da gledam na RTCG.![]()
Vidi fkt.king33 je napisao/la:pa FTV prenosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.