Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adisice
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la adisice » 16 nov 2013, 11:46

samoposteno je napisao/la:
JaSamOpet je napisao/la:
adisice je napisao/la:Koji je vama cilj?Zašto pljujete igrača koji se uvijek bori i daje 100% kada igra za repku.Jel možda što je igrao za Želju?? :roll:
itetako zato što je igrao za želju . paćenici obični .
a ko je zeljo :? mi pisemo o igracu druge turske lige
Željezničar,pišete al omaložavate za razliku od vas čovjek igra u repki i možda će igrat u arsenalu a vi će te i dalje drpat damu za komp. dok on zarađuje hiljade a možda i milione :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 nov 2013, 11:51

ne sekiraj se ti za nas za sebe se sekiraj mi imamo dovoljno i dace bog da on zaigra u realu i da prima 100 miliona godisnje sto se mene tice.......al da mi je smjesno smjesno mi je da je pisalo galata ili fener u redu turska je ali iz turskog drugoligasa direkt za arsenal malo je previse

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 16 nov 2013, 12:01

pa nitko od nas ne govori da su tvrdnje tačne , štaviše , ja mislim da su poprilično nerealne . više sam se osvrtao na izuzetno vrijeđanje i omaložavanje igrača od strane pojedinih članova .

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 nov 2013, 12:10

Svaki put kada počnete politiku revanširanja na relaciji Sarajevo - Zenica ili ti Željo - Čelik, pogledajte ovu sliku ispod, možda vam padne na pamet da su oni dio kolektiva koji predstavlja reprezentaciju svih nas, nebitno iz kojeg smo dijela jedne jedine. Pogledajte njihov smijeh, vidljivo raspoloženje, zajedništvo do zajedničkog cilja, međusobno poštovanje. To se ne može kupiti, može se izgraditi, može dobiti jednim pozitivnim ali i nadasve patriotskim razmišljanjem koje stavlja reprezentaciju iznad svega. Poštujmo njih, poštujmo reprezentaciju, poštujmo državu.

slika
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 16 nov 2013, 12:12

JaSamOpet je napisao/la:pa nitko od nas ne govori da su tvrdnje tačne , štaviše , ja mislim da su poprilično nerealne . više sam se osvrtao na izuzetno vrijeđanje i omaložavanje igrača od strane pojedinih članova .
jest drug ali treba tako bit realan i na temama drugih reprezentativaca koji se pljuju od istih tih koji brane viscu

JaSamOpet
Kontakt:

Post Postao/la JaSamOpet » 16 nov 2013, 12:19

samoposteno je napisao/la:
JaSamOpet je napisao/la:pa nitko od nas ne govori da su tvrdnje tačne , štaviše , ja mislim da su poprilično nerealne . više sam se osvrtao na izuzetno vrijeđanje i omaložavanje igrača od strane pojedinih članova .
jest drug ali treba tako bit realan i na temama drugih reprezentativaca koji se pljuju od istih tih koji brane viscu
onda ti ja tu ne mogu pomoći . ja nisam navijač ni želje ni čelika , ja ovdje branim višću iz razloga što je nepravedno "napadnut" , boli me lijevo mudo za to što netko nekad napada bivše igrače čelika ("netko" su ovi što brane višću , jelte?) . ako neki drugi igrač bude na isti način bez razloga pljuvan , ja ću uvijek stati u odbranu ako nema razloga ni opravdanja za vrijeđanje. zapravo , za vrijeđanje i pljuvanje nikada nema opravdanje . kritika je sasvim deseta stvar .

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 19 nov 2013, 04:25

Pokazao momak zašto je dio reprezentacije i kako se bori za sveti dres!

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 19 nov 2013, 04:42

goingblue je napisao/la:Pokazao momak zašto je dio reprezentacije i kako se bori za sveti dres!
Uz Bega,Kolasinca i donekle Medunjanina jedini koji je barem nesh pokazao
momak zasluzuje igrati u boljem klubu
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 nov 2013, 04:45

Nije sto si "naš" al svaka cast momcino 8-)
=\_1921_/=

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2013, 04:46

Ma dobar je Visca. Zasluzuje bolji klub, neki ga bez razloga pljuju zbog toga sto igra u drugoj ligi Turske. Igrac koji ima potencijala i zasluzuje svoje mjesto u reprezentaciji.

I lijepo je sto je jedan od rijetkih koji je ponikao u BH klubovima. Od Banovica do Argentine. ;)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adc
Kontakt:

Post Postao/la adc » 19 nov 2013, 05:04

Igračina večeras, ali nije mu trebalo ono s turskom zastavom.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 19 nov 2013, 09:18

Vrsajevicev brat blizanac, definitivno nije kalibar za reprezentaciju.
SI AMO CONte!!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 19 nov 2013, 09:21

Mitar je napisao/la:Vrsajevicev brat blizanac, definitivno nije kalibar za reprezentaciju.
Visca je bio medju najboljima sinoc, dok je Vrsko bio veoma los, tako da se ne slazem. Impresionirao me Visca kako je sacuvao i izvukao loptu u nekoliko navrata, cak smo zahvaljujuci njemu imali i jednu odlicnu sansu za kontru medjutim Dzeko je prodao loptu. Sve u svemu jako dobro, decko se trudi da pokaze da mu je mjesto u avionu za Brazil.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 19 nov 2013, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 nov 2013, 09:38

Arsenal je i sinoc imao skauta koji je pratio Viscu, mislim da je imao sta vidjeti.... 8-)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 10:10

moram priznati da nije bio los sinoc, dzaba se blamiraju ovi sto ga pokusavaju pljuvati
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 nov 2013, 11:21

Mitar,jesi li ti gledao utakmicu????
Ako jesi,nisi jasan..
Visca i Kolasinac mozda jwdini koji su valjali sinoc..
Svidja mi se tip,ne **** zvijezdw i sl,drzak je i zna igrat lopte...
Vjerujem da ce od njega bas bit nesto..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 nov 2013, 11:24

naravno da nije gledao
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 nov 2013, 12:38

Dobro ne moze se reci da je bio najgori kad je bilo gorih od njega ali radi cega je to Visca po nekima medju najboljim nasim igracima? Lijepo je predriblao dva tri igraca na sredini terena i odma najbolji, svaki put kad je bio blizu gola jedan na jedan Zabaleta ga je pojeo (sto i nije bas sramota jer znamo svi kakvog je kalibra igrac Zabaleta) ali ovo preuvelicavanje me nervira. Bio je Visca na svom nivou tj. prosjecan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 nov 2013, 12:49

Opravdao je poziv u reprezentaciju. Niko ne očekiva da izbaci Lulića iz prvih 11, međutim, veličina se pokaziva, kad ekipi ne ide, a ti pokušavaš, i budeš jedan od najprimjećenijih na utakmici.

Bez obzira na osporavanja, sinoć je bio jedan od onih koji su pokazali kako se bori za dres, ali i da zna s loptom, da ima m.uda, te da je njegova forma poprilična.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 nov 2013, 17:23

BigBigBang je napisao/la:Dobro ne moze se reci da je bio najgori kad je bilo gorih od njega ali radi cega je to Visca po nekima medju najboljim nasim igracima? Lijepo je predriblao dva tri igraca na sredini terena i odma najbolji, svaki put kad je bio blizu gola jedan na jedan Zabaleta ga je pojeo (sto i nije bas sramota jer znamo svi kakvog je kalibra igrac Zabaleta) ali ovo preuvelicavanje me nervira. Bio je Visca na svom nivou tj. prosjecan.
Sto moras reci da je bilo gorih od njega, zar nisi mogao reci da su samo 2-3 bili bolji od njega ? Covjek ti ne lezi, idi prati arsenal i ne soli nam pamet ovdje kad te niko ne uzima zaozbiljno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 10 gostiju.