OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 30 dec 2013, 01:27

wienultras je napisao/la:stvarno smo mi tuzlaci cudo,pa nemoze sve za dva mjeseca,polagano ljudi :)
jbt siguran sam ako se uspiju plasirati u taj **** play off,a vjerujem da hoce,dovest ce sigurno 4,5 igraca,
ovaj klub i moze samo naprijed,jer dolazi sa dna..za godinu dvije siguran sam u tu famoznu aba ligu,ove ako osvoje ovu smjesnu ligu,i ucestvuju u play off,premija,
druze,nemoj da se ljutis al ta ABA ti nije moguca za tako kratko vrijeme..najmanje 5 godina ti treba uz ogromnu ekspanziju u svakom pogledu il da nadzes nekog dodika...al ovako korak po korak..petica najmanje...e sad,kolko je Tuzla spremna cekat 5 godina,vidjet cemo..ja mislim da nije i da ce ovaj klub jos dugo tavorit u sivilu ove lige ako se to tako moze nazvat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 dec 2013, 01:34

kada bi islo sve normalnim tokom,petica negine..neka pojacanja i netreba ocekivati u ovoj sabaniji,zasto bacati pare,gomilati dugove,ali ako se plasiraju u doigravanje,nevjerujem da cemo bas uci u play off turisticki bez ambicija,uprava je krenula bez ambicija,pa sta bude,rekli opstanak,a evo,bore se za vrh,igraci igraju bez opterecenja,u tome vidim nasu sansu..ako ostvare te neke,recemo,tajne zelje,bice tu pojacanja,
parama,i organizacijski,siroki i igokea su miljamaaa ispred,ali neigraju uvjek ni pare,ni sponzori,
inat je cudo...recimo,po mom misljenju,uz dva tri pojacanja da dovedemo,igokea bi nas ipak rasula u laktasima 20 50 posto bi,ali u mejdanu mogu pasi,pola kosa,pola,i to se pika :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 dec 2013, 02:31

Mogu pasti u Mejdanu, ako Sloboda dovede deset novih igraca...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 31 dec 2013, 02:36

neno#4 je napisao/la:Mogu pasti u Mejdanu, ako Sloboda dovede deset novih igraca...
svako ima svoje misljenje.

NikolaPekovic
Kontakt:

Post Postao/la NikolaPekovic » 31 dec 2013, 10:55

Koja crna ABA liga niste u stanju Vardu dobiti. Bio sam u pravu kad sam govorio za ovaj klub da nije za nesto vise od 3-5 mjesta na tabeli. Slazem se da je potrebno min 5god. ako se zeli u ABA jer u nekom ludom slucaju ako se ode ranije Sloboda bi bila vreca za nabijanje kos razlike ispali bi iz iste i klub bi nacisto propao :!:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 31 dec 2013, 13:45

NikolaPekovic je napisao/la:Koja crna ABA liga niste u stanju Vardu dobiti. Bio sam u pravu kad sam govorio za ovaj klub da nije za nesto vise od 3-5 mjesta na tabeli. Slazem se da je potrebno min 5god. ako se zeli u ABA jer u nekom ludom slucaju ako se ode ranije Sloboda bi bila vreca za nabijanje kos razlike ispali bi iz iste i klub bi nacisto propao :!:
Razlika izmedju Slobode i ostalih ekipa u ovoj ligi je da Sloboda sad ima prostor, ima podrsku navijaca. Jednostavno svi ovi timovi u ligi, to im je vrhunac koji mogu, a ovo je Slobodi samo pocetak. Tako da vidjet cemo na sta ce izaci sve ovo...Sloboda sigurno u ovoj ligi nije ekipa koja je najvise ulozila, vjerovatno ima par ekipa koje i placaju vise igrace. Kako bude prolazilo vrijeme jacat ce i Sloboda, naredne sezone npr. Dok ostali timovi imaju malo prostora da napreduju, ne toliko publike, ne toliki grad, dvoranu i td. Znaci razlika je u tome sto se Sloboda narednih godina moze pojacati i ulaziti u PO sa Sirokim i Igokeom, a mozda i jedne godine upustiti u ABA ligu ako se mogne, a moze se jer ima kapaciteta da se razvija ekipa za razliku od ekipa iz manjih gradova.

Bosnu ne racunam, Bosna vjerovatno grca u dugovima trenutno. Tj moze se drzat samo ove lige i to je to, ni nazad ni naprijed

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 dec 2013, 17:45

Ne vidim da je neko spomenuo ulazak u ABA ligu odmah ove sezone, no nebitno. Vjerujem da je većina Tuzlaka svjesna da od takvog podviga nema ništa. Kao prvo, klubu prvo treba infrastruktura, onda značajna materijalna podrška, te što je najvažnije - kvalitetni igrači. Mi to nemamo, ili imamo djelimično. Temelji su postavljeni - klub je na zdravim nogama (dugova nema), vratili smo se u elitni razred bh. košarke, vrtimo se u vrhu tabele i konkurentni smo svim ekipama izuzev Širokog i Igokee.

Za skidanje pomenutog dvojca s trona treba vremena, uz sve uslove koje sam gore naveo, ništa ne može odjednom. Najprije treba razraditi plan djelovanja u narednom periodu, postaviti realne ciljeve i dovesti kvalitet koji može iznijeti sezonu i izboriti ono što se od njih traži. Uigrana ekipa, Mejdan i gromoglasna podrška vjerne publike, solidan budžet za uslove ABA lige i stabilnost kluba su ključ budućeg uspjeha OKK Slobode.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 jan 2014, 12:13

wienultras je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Mogu pasti u Mejdanu, ako Sloboda dovede deset novih igraca...
Slazem se, samo sto ti ne mozes biti realan oko Slobode, dok ja mogu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 02 jan 2014, 17:53

neno#4 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
Slazem se, samo sto ti ne mozes biti realan oko Slobode, dok ja mogu.
sto sam nerealan,sto se neslazem sa tobom..cilj je bio opstanak,momci se bore za prvaka,za play pff,sto sam nerealan da se nadam da se tamo mogu plasirati,ili uz par pojacanja dostojno boriti :?:
kakav bi onda navijac slobode bio :?:
da su najgori,moji su,da ih igokea i siroki nakantaju 100 razlike opet su moji,i najbolji su ;)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 03 jan 2014, 16:45

U 1/8 finala Kupa BiH gostujemo Leotaru ;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jan 2014, 17:05

..da Mejdan ovakav bude 8-)

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

NikolaPekovic
Kontakt:

Post Postao/la NikolaPekovic » 03 jan 2014, 18:13

Gorki nemoj da budes smijesan :) Takvu atmosferu prave samo Grobari i niko vise, daleko je Mejdan od ovoga matori, miljama daleko :) Pozdrav.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jan 2014, 21:10

NikolaPekovic je napisao/la:Gorki nemoj da budes smijesan :) Takvu atmosferu prave samo Grobari i niko vise, daleko je Mejdan od ovoga matori, miljama daleko :) Pozdrav.

Pa da si bio u Mejdanu prije par godina vidio bi ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 jan 2014, 21:57

Gorki je napisao/la:
NikolaPekovic je napisao/la:Gorki nemoj da budes smijesan :) Takvu atmosferu prave samo Grobari i niko vise, daleko je Mejdan od ovoga matori, miljama daleko :) Pozdrav.

Pa da si bio u Mejdanu prije par godina vidio bi ;)
gorio je mejdan ovako,davno...svaka grobarima cast,neuporedjujem,ali znao je mejdan da kljuca...da vri da gori od baklji..ali naravno nezanima to njih gorki druze,bitno je pljuvat

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 jan 2014, 22:15

Gorki je napisao/la:..da Mejdan ovakav bude 8-)
Gledao sam sinoć, baš je kuvljalo u 3.četrtini.
Partizan i Grobari su jedno čudo u Evropi kada je u pitanju basket kojem mogu samo da parira atenski duo, ali čisto sumnjam da bi mogli napuniti 20 kusur milja koji prestoje tekmu.

Naravno da se ne mozemo porediti, u nas je kapacitet 6 milja :mrgreen: Imali smo i mi svoih momenata 8-)
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jan 2014, 22:44

zlajci je napisao/la: Naravno da se ne mozemo porediti, u nas je kapacitet 6 milja :mrgreen: Imali smo i mi svoih momenata 8-)

Tako je druže,može se nešto slično uraditi fukare & publika ;) ali otom/potom..

wienultras je napisao/la: gorio je mejdan ovako,davno...svaka grobarima cast,neuporedjujem,ali znao je mejdan da kljuca...da vri da gori od baklji..ali naravno nezanima to njih gorki druze,bitno je pljuvat

Imam feeling da je ovaj vidio Pionir ili ovu dvoranu samo preko klipa :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 jan 2014, 01:03

treci smo,bod zaostka,moze se do kraja do prva dva mjesta

NikolaPekovic
Kontakt:

Post Postao/la NikolaPekovic » 04 jan 2014, 12:36

Tesko, imate tezak raspored do kraja, ako zadrzite ovo mjesto na kraju bice premija.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jan 2014, 14:44

@Pekovicu, ako nastaviš tako da se ponašaš, uzet' ćemo titulu tebi u inat ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 jan 2014, 19:04

Ja lika dosadnog oca mi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.