imaju puno da uce,slazem se, narocito od stilica, maletica ,mravca,avdukica,subasica,alispahica i slicnih koji igraju u engleskoj,spaniji ,ligi sampiona ,pa su zato (bar jednom bili)na spisku reprezentacije.budzak je napisao/la:Zec je moj zemljak,Bugojanac...al ruku na srce jos nije za udarne postave u repki..mozda klupa i zadnjih 10-15 min.Bosniacum Lilium je napisao/la:po meni zec extra napadac u repkisamo ne kontam sto dizete te mahmutovice i ljevakovice
da su toliko dobri ne bi godinama igrali u prosjecnom klubu ceske lige
i to bas da mu bude debi protiv francuza
govorite da je pape los trener, ali ste vi zato "strucnjaci" samo takvi
A ovu dvojicu ko predlaze..ocito malo vise igra Footbal manager..jer su tu dosta dobri igraci, ali u realnom svijetu trebaju jos puno pure pojesti da to i postanu.
Na Francuze svakako idemo sa jednim napadacem..a lux, svejedno koga stavi u postavu sa Dzekom, jer ako ovaj zabije bar 2 komada nema krize.
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Sent from my Commodore 64
"Da jedu jos pure"????
Koliko si ih puta gledao kako igraju?Budi posten pa reci...
Garant da su osim Spahe,Pjane,Dzeke,Salihovica rame uz rame ostalima a za Ljevakovica zivotom tvrdim da je nas najbilji defanzivni vezni u posljednjih nekoliko godina a sad pogotovo...
Garant da su osim Spahe,Pjane,Dzeke,Salihovica rame uz rame ostalima a za Ljevakovica zivotom tvrdim da je nas najbilji defanzivni vezni u posljednjih nekoliko godina a sad pogotovo...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Najbolji defanzivni bi makar zavrsio u Freiburgu,Sieni ili Getafeu ili u najgorem slucaju Spartaku iz Moskve.A ne da guzla godinama u Teplicama.Najbolji uvijek idu dalje u jos nesto bolje zar ne.Nigdje veze.Za_raju je napisao/la:"Da jedu jos pure"????
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
E ako je to pravo mjerilo onda treba ukinuti sve lige osim liga petice ,jer nema svrhe biti fudbaler ako ne igras u pomenutih pet liga...harishp je napisao/la:Najbolji defanzivni bi makar zavrsio u Freiburgu,Sieni ili Getafeu ili u najgorem slucaju Spartaku iz Moskve.A ne da guzla godinama u Teplicama.Najbolji uvijek idu dalje u jos nesto bolje zar ne.Nigdje veze.Za_raju je napisao/la:"Da jedu jos pure"????
Pa majka mu stara nije li ta Ceska harala Evropom sa Cesima,ljudima poteklim iz Gambus lige ili sa Brazilcima,Englezima,Argentincima itd?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Hari, ako je vec meni vrlo drag Zahirovic dobio sansu, zasto ne pokusati i sa Ljevakovicem u nekoj od prijateljskih utakmica. Od viska glava ne boli, Rahim vec ide polako silaznom putanjom, tesko da moze odigrati tekmu na nivou od prije nekih par sezona. Po meni je Ljevakovic bolji igrac i od Zahirovica i od Rahimica ali eto, nikada nije dobio pravu sansu ...harishp je napisao/la:Najbolji defanzivni bi makar zavrsio u Freiburgu,Sieni ili Getafeu ili u najgorem slucaju Spartaku iz Moskve.A ne da guzla godinama u Teplicama.Najbolji uvijek idu dalje u jos nesto bolje zar ne.Nigdje veze.Za_raju je napisao/la:"Da jedu jos pure"????
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
- Kontakt:
e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmice
a zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti 

Zahirovic je defanzivac Ljevakovic to nije.Vise preferira u ofanzivi.Ako iko bude morao mjenjati Rahimica to je Zahirovic.Bili su u opciji cak i Vranjes ili Besic,nikako Ljevakovic.Dushi_Rob je napisao/la:Hari, ako je vec meni vrlo drag Zahirovic dobio sansu, zasto ne pokusati i sa Ljevakovicem u nekoj od prijateljskih utakmica. Od viska glava ne boli, Rahim vec ide polako silaznom putanjom, tesko da moze odigrati tekmu na nivou od prije nekih par sezona. Po meni je Ljevakovic bolji igrac i od Zahirovica i od Rahimica ali eto, nikada nije dobio pravu sansu ...harishp je napisao/la:Najbolji defanzivni bi makar zavrsio u Freiburgu,Sieni ili Getafeu ili u najgorem slucaju Spartaku iz Moskve.A ne da guzla godinama u Teplicama.Najbolji uvijek idu dalje u jos nesto bolje zar ne.Nigdje veze.Za_raju je napisao/la:"Da jedu jos pure"????
Zar nisu neki ovdje probili glavu kako je Begovic kvalitetniji golman od Hasagica iz najveceg razloga kad se pogleda gdje brane.
Tako i je Ruska liga kud ikamo jaca od Ceske i po koenficijentu i po klubovima.
Drugo je licni cejf ili simpatije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Istina, ali Ceska repka je skroz propala. Dzaba im je sada Gambrinus Liga. Cesi su gore rankirani cak i od nas, sto mi je za nepovjerovati. Kad se sjetim da su bili u Top 10 konstantno, vrlo su nazadovali. Ali ipak gambrinus liga je jedna od kvalitetnijih pa i imaju predstavnika u Ligi Prvaka - Plzen. Ali najbolji klub im je sigurno AC Sparta Prag.Za_raju je napisao/la:E ako je to pravo mjerilo onda treba ukinuti sve lige osim liga petice ,jer nema svrhe biti fudbaler ako ne igras u pomenutih pet liga...harishp je napisao/la:Najbolji defanzivni bi makar zavrsio u Freiburgu,Sieni ili Getafeu ili u najgorem slucaju Spartaku iz Moskve.A ne da guzla godinama u Teplicama.Najbolji uvijek idu dalje u jos nesto bolje zar ne.Nigdje veze.Za_raju je napisao/la:"Da jedu jos pure"????
Pa majka mu stara nije li ta Ceska harala Evropom sa Cesima,ljudima poteklim iz Gambus lige ili sa Brazilcima,Englezima,Argentincima itd?
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
-
- Kontakt:
Samo sto je Zahirovic 90. godiste,a Ljevakovic 84.kinder_jaje je napisao/la:e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmicea zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti
YNWA!
prava je steta sto mahmutovic i ljevakovic nemaju reprezentativne utakmice,do sada bi bili u nekoj jacoj ligi.mahmutovic redovno postize golove, a ljevakovic je redovno medju boljim igracima lige.
rahimic je otisao u cska sa 25-6 godina,jahic u aek sa 27-8 i pomogli su reprezentaciji.......lulic je do prosle sezone bio anonimus,par dobrih tekmikarameldar je napisao/la:Samo sto je Zahirovic 90. godiste,a Ljevakovic 84.kinder_jaje je napisao/la:e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmicea zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti
-
- Kontakt:
e ja ti odgovora jbt kakve veze imaju godine sa kvalitetom igraca i onim sto moze pruziti repki kazem treba ga probati u jednoj tekmi valjda to nije puno ili se varamkarameldar je napisao/la:Samo sto je Zahirovic 90. godiste,a Ljevakovic 84.kinder_jaje je napisao/la:e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmicea zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti

ne bih nesto da protaziram mahmutovica ali ima li trenutno,u europi, bih napadac koji redovno igra i postize golove,osim dzeke?
Ljevakovic je uvijek igrao na poziciji DM-a samo sto covjek ima i igru naprijed za razliku od recimo Rahimica,nije limitiran fudbaler niti u kom pogledu,mene je prvenstveno osvojio duel igrom gledao sam najmanje 50-60 utakmica Teplica i ne znam jeli izgubio 20 duela a takodje me njegov tempo/kretanje impresionira ,ima covjeka gdje god maknes...harishp je napisao/la:Zahirovic je defanzivac Ljevakovic to nije.Vise preferira u ofanzivi.Ako iko bude morao mjenjati Rahimica to je Zahirovic.Bili su u opciji cak i Vranjes ili Besic,nikako Ljevakovic.
Zar nisu neki ovdje probili glavu kako je Begovic kvalitetniji golman od Hasagica iz najveceg razloga kad se pogleda gdje brane.
I ne znam po koji put cu navesti da je prije dvije sezone ponio epitet najboljeg DM-a lige u izboru novinara i struke...
E ako takav covjek nije zasluzio jedan poziv da se vidi kako se uklapa u repku ne znam...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ma Rahimic je igrao u Visockoj Bosni sa 22-23 godine a sa 25-26 u Nekoj tamo Machahiki Ruskoj koja ne moze ekipi Teplica ni pertle vezati,a sad odjednom Rahimic bozanstvo...nihco je napisao/la:rahimic je otisao u cska sa 25-6 godina,jahic u aek sa 27-8 i pomogli su reprezentaciji.......lulic je do prosle sezone bio anonimus,par dobrih tekmikarameldar je napisao/la:Samo sto je Zahirovic 90. godiste,a Ljevakovic 84.kinder_jaje je napisao/la:e ovakva je prica bila i za zahirovica pa et covjek pokaza koliko zna a valjda dovoljno zna da igra u prvih 11 nakon 3-4 utakmicea zasto i ovima navedenim igracima pruziti priliku bar jednu utakmicu naravno prijateljsku da pokazu koliko znaju mislim da im se to moze pruziti
Njemu svaka cast ali bogami za koju godinu je komotno deda a nama treba na njegovoj poziciji iskusan igrac a ne neko ko ce mozda da se skameni od atmosfere u Parizu zbog ne iskustva ne zbog kvalitete...
"No God is Good God "
"No God is Good God "
ljevakovic je box-to-box zato moze defensivno i ofensivno. Mi u ekipi samo imamo jedan box-to-box i to je salihovic. Medunjanin je CM, dobar ofensivno i defensivno ali nije box to box midfielder. Rahimic DM,Zahirovic, DM, Pjanic AM, Misimovic AM,..Za_raju je napisao/la:Ljevakovic je uvijek igrao na poziciji DM-a samo sto covjek ima i igru naprijed za razliku od recimo Rahimica,nije limitiran fudbaler niti u kom pogledu,mene je prvenstveno osvojio duel igrom gledao sam najmanje 50-60 utakmica Teplica i ne znam jeli izgubio 20 duela a takodje me njegov tempo/kretanje impresionira ,ima covjeka gdje god maknes...harishp je napisao/la:Zahirovic je defanzivac Ljevakovic to nije.Vise preferira u ofanzivi.Ako iko bude morao mjenjati Rahimica to je Zahirovic.Bili su u opciji cak i Vranjes ili Besic,nikako Ljevakovic.
I ne znam po koji put cu navesti da je prije dvije sezone ponio epitet najboljeg DM-a lige u izboru novinara i struke...
E ako takav covjek nije zasluzio jedan poziv da se vidi kako se uklapa u repku ne znam...
------------Dzeko
Lulic-------Pjanic------Salihovic
----Medunjanin--Zahirovic
Papac---Pandza-Spahic--Mujdza
------------Begovic.
Podvučeno je bila i moja poenta. Naravno, neko je svoju brzinu ispraks'o (a nisu niski), a rijetki su takvi u BiH.miralem444 je napisao/la:ma manite se toga ja to nisam napiso da bih izazvo diskutovanje nekakvo kolko je tko visok ,ako mi nevjerujes ja sam taj predmet imo prije jedno 5 6 godina al sigg knjigu imam sacuvanu pa eto ako si zainteresovan ja bih ti je dao da se uvjeris da ne blefiram ili sto vec..prosjecna visina ljudi bivse jugoslavije je 172 cm..al nije samo bitna visina bitna je konstitucija gradja covjeka,pogledajte Dzeku(192cm) i pogledajte Crouch-a (201 cm)..kolko edin izgleda mocnije jace ,jer jednostavno ima masu,po meni masa je puno vaznija od te visine,imate primjer teveza, aguera,messija..po meni za fudbal ysto manji to bolji brzi pokretljivi,bolji reflex..Papastathopoulos je napisao/la:jarane, nisi ni ti upravuIzvini jarane ali 170 cm stvarno nije visoko. 1.90 m je prilicno dosta ne 1.70, Znam da tako pise no u realu to uopste nije tako. Znam ja, sa skoro 1.90 m nisam uopste previsok pored ostalih ljudi.ja sam visok oko 1.86, a jaran mi jedan oko 1.72, pa uopste ne izgleda nesto puno manji od mene, a meni mnogi kazu da sam visok
![]()
otprilike ti tako i dodje, znaci od 170 pa nadalje visoki ljudi
![]()
sorry za off topic...
Ja kažem, jedno 5-6 kandidata je koji konkurišu u BH timu (nabroj'o sam već: Hadžić,Višća,Stevanović,Ljevaković,Seferović i Hajrović (iz skakavaca )).
Naravno da bi bilo samoubojstvo dati im sada priliku (osim ako budemo morali), al' ako se ne varam nakon svršestka kvalifikacija za EP Ukr/Polj. ide krug prijateljskih tekmi ,pa im dati tada priliku. Opet kažem, premalo je jedna prijateljska, treba 3-4(osim ako se u toj 1 ne izdvoji od ostalih).
I onda na njih računati za kvalifikacije SP Brazil.
Ima tu još kandidata, pa ako ko iskrsne:Sudić,Bičakčić,Cocalić,Suljić,Subašić,Vranješ...ako ne ,nikom ništa.
Po meni bi repka BiH za kvalifikacije SP Brazil trebala da izgleda otprilike 'vako:
GK:Begović,Hasagić
Odbrana:Mujdža,Papac,Spahić
Vezni red: Lulić,Salihović,Pjanić,Alispahić,Zahirović,Medunanjin,Ibričić,Štilić
Napad:Džeko,Ibišević,Zec
I ova praznina bi se trebala popuniti. Papac i Spahić će biti već u godinama, al' aj recimo da će moći odigrati zadnje kvalifikacije, ostali su prestari za pozicije koje igraju.
Nisam bio za nova imena tokom kvalifikacija, eventualno jedno , al' više njih ne, sad je red da se osvježi repka, ubace nova imena, dodamo novi kvalitet ,popunimo pozicije i napravimo korak više.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Goalgetter
- Kontakt:
@TKC
Ako vec zelis box to box DM-a, onda je to sigurno Sejad Salihovic. U paru sa Rahimicom, sigurno mogu biti jako dobar tandem.
Ako vec zelis box to box DM-a, onda je to sigurno Sejad Salihovic. U paru sa Rahimicom, sigurno mogu biti jako dobar tandem.
eto opet grijesis moj harise, Ljevakovica pratim od kako je igrao u Tesanjskom TOSK-u pa sve do Teplica. NIKAD NIJE PREFERIRAO OFANZIVU !!! Nekad je znao igrat i desnog beka, sve po potrebi. Druga stvar sto se zna postaviti kod prekida ili ponekad "izvuci" kontru i tako pogodit mrezu suparnika. Ono sto ga krasi je velika borbenost, dobar zadnji pas (duboke lopte) , snaga u duelima i odlicno postavljanje u defanzivi. Pogledaj par njegovih tekmi pa onda komentarisi ...harishp je napisao/la: Zahirovic je defanzivac Ljevakovic to nije.Vise preferira u ofanzivi.Ako iko bude morao mjenjati Rahimica to je Zahirovic.Bili su u opciji cak i Vranjes ili Besic,nikako Ljevakovic.
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Koliko dobijamo karata za Pariz ?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.