Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
kako su igrali Turbina - Igman?
http://fkigman.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Bistrik je napisao/la:kako su igrali Turbina - Igman?
Turbina - FK Igman 0:1
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemoj sad i ti o zavjerama i o kupovanju.hnkvisici je napisao/la: Trijumfalno? Možda kao kroz Kupres ili Uskoplje? Nama svejedno tko uzme bodove, samo je bitno da se osvoje na zelenom terenu, a ne na zelenom stolu.

Hayley <3
hvala. ovo je odličan rezultat za Igman.Rdje94 je napisao/la:http://fkigman.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Bistrik je napisao/la:kako su igrali Turbina - Igman?
Turbina - FK Igman 0:1
- slogauskoplje
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Nemoj sad i ti o zavjerama i o kupovanju.hnkvisici je napisao/la: Trijumfalno? Možda kao kroz Kupres ili Uskoplje? Nama svejedno tko uzme bodove, samo je bitno da se osvoje na zelenom terenu, a ne na zelenom stolu.

Čelnici Nogometnog saveza (Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH) već je odlučio tko će biti prvak ovog smiješnog natjecanja tako da o dražima borbe za prvo mjesto nitko normalna više niti ne razmišlja.
Naime, nakon apsurdnih odluka IO NS F BiH Troglav je dobio šest bodova, nakon što je doživio zaslužene poraze od Sloge i Kupresa. Kažemo apsurdnih jer su nadležne Komisije Nogometnog saveza F BiH donijele suprotne odluke - utvrdile su da niti Sloga niti Kupres nisu povrijedili Disciplinski pravilnik NS BiH. Ali, kao da je to važno moćnicima u Izvršnom odboru korumpiranog Nogometnog saveza koji su zanemarili sve odluke svojih Komisija preglasavanjem su donijeli bodove Troglavu. Krajnje žalosno i sramotno. Kada svoja pravo želimo ostvariti u okviru Nogometnog saveza BiH oni nas upućuju na Neovisni arbitražni tribunal (CAS) u, ni manji ni više, Lozanu (Švicarska)?
E, da sad netko ne bi pomislio da ovo iznosimo bez argumenata pogledajte Mišljenje Komisije za propise Nogometnog saveza F BiH i apsurdnu Odluku Izvršnog odbora Nogometnog saveza F BiH koja je toliko žalosno da je doista ne treba niti komentirati.
Ovim kratkim tekstom želimo zaključiti ovu farsu od natjecanja i od sada ćemo više pažnje posvetiti mladima mada i u tim natjecanjima vlada prava anarhija. Ali, o tome nekom drugom prigodom i krajnje dobronamjerno.
Sloga Uskoplje
mi smo jednu utakmicu dobili za zelenim stolom protiv sloge, (ono sa kupresom je pravda), i vi digli nevjerovatnu prasinu oko toga! Pa ljudi moji, svi znamo da su ekipe u proslim godinama kupovali utakmice gostovanja, pa cak i kupovali utakmice protivnika, te su utakmice rijesene na zelenom travnjaku, ali pitam vas, na koji nacin?
da smo donili koji dinar u Grude, Kupres, kao sto bi ekipe prosli godina napravili... dobili bi 6 boda na "zelenom travnjaku", i niko nebi digo prasinu, a pitam se, zar su ta boda ista vrijednija? Samo je fasada ljepsa, igraci odigraju trening utakmicu, pobijednik se zna prije utakmice, a na kraju izgleda kao zasluzeno na zelenom travnjaku,...
da smo donili koji dinar u Grude, Kupres, kao sto bi ekipe prosli godina napravili... dobili bi 6 boda na "zelenom travnjaku", i niko nebi digo prasinu, a pitam se, zar su ta boda ista vrijednija? Samo je fasada ljepsa, igraci odigraju trening utakmicu, pobijednik se zna prije utakmice, a na kraju izgleda kao zasluzeno na zelenom travnjaku,...
- slogauskoplje
- Kontakt:
mi smo se žalili i za kupovanje utakmica, žalimo se i sada. Niste vi ništa bolji ni gori od Igmana, Ćapljine i co. 

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Golovi sa utakmice HNK Višići - HNK Sloga U. http://youtu.be/SdBZV_5mco8 

www.facebook.com/hnkvisici
Imate i kerove za navijačehnkvisici je napisao/la:Golovi sa utakmice HNK Višići - HNK Sloga U. http://youtu.be/SdBZV_5mco8

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
ma ovdje se zna da će se odraditi da Troglav bude prvi..
cirkus liga..
cirkus liga..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Troglav ove godine i ima najkvalitetniju momcad!Kevin je napisao/la:ma ovdje se zna da će se odraditi da Troglav bude prvi..
cirkus liga..
- badblueboylivno
- Kontakt:
A zašto bi se odradilo? Daj mi samo objasni... ali daj neko suvislo objašnjenje.Kevin je napisao/la:ma ovdje se zna da će se odraditi da Troglav bude prvi..
cirkus liga..
Hayley <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
golova, mati moja milahnkvisici je napisao/la:Golovi sa utakmice HNK Višići - HNK Sloga U. http://youtu.be/SdBZV_5mco8

Sloga Uskoplje
-
- Kontakt:
Troglav će u nedjelju trebati pokazati svoju vrijednost i mislim da će im ovo biti najteže gostovanje iako su nam Ljubušaci dužnici.a mi na strani vrlo loše igramo i prava smo domaćinska ekipa.Strah me da nam se nedesi isto kao i Duvnjacima.Brotnjo će imati isto jako teško gostovanje kod Kamešnice.
Šta fali golovima?slogauskoplje je napisao/la:golova, mati moja milahnkvisici je napisao/la:Golovi sa utakmice HNK Višići - HNK Sloga U. http://youtu.be/SdBZV_5mco8Jel vam se išta promjenilo na igralištu ustvari oko njega, ne sjećam se da je prije ovako bilo

Sve isto oko igrališta ima 50 godina.

www.facebook.com/hnkvisici
- benfica1923
- Kontakt:
Jel Troglav ulazi u 1.ligu????najjjbolju ekipu imaju.........svaka cast.......sto sam gledao Tomislav,Brotnjo i Sloga samo suce imaju,............
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se da ulazi. Zapravo, očekujem ulazak u Prvu ligu, jer se strašan igrački potencijal mora opravdati.
Hayley <3
- benfica1923
- Kontakt:
A je i to,vidio sam ovdje kod nas...jedini ste posteno dobili.....nije samo potencijal u pitanju,pare su najjjveci problem.......a svakako ih imate gori.......badblueboylivno je napisao/la:Nadam se da ulazi. Zapravo, očekujem ulazak u Prvu ligu, jer se strašan igrački potencijal mora opravdati.
- slogauskoplje
- Kontakt:
iz Uskoplja?benfica1923 je napisao/la:Jel Troglav ulazi u 1.ligu????najjjbolju ekipu imaju.........svaka cast.......sto sam gledao Tomislav,Brotnjo i Sloga samo suce imaju,............

Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.