KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 25 jul 2012, 17:22

slika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 25 jul 2012, 17:41

Pricao je o nekom projektu, o stvaranju igraca, a ustvari je samo uzeo pare, otjerao Nedovica, forsirao Popovice, Covice, i raznorazne budaletine, samo nas unazadio za tu godinu,

" '! 8-)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 25 jul 2012, 18:13

DejaNMG je napisao/la:Pricao je o nekom projektu, o stvaranju igraca, a ustvari je samo uzeo pare, otjerao Nedovica, forsirao Popovice, Covice, i raznorazne budaletine, samo nas unazadio za tu godinu,

" '! 8-)
Samo se vrati unazad jedno 10-15 stranica i sve je to Neno predvidio 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 jul 2012, 19:39

DejaNMG je napisao/la:Pricao je o nekom projektu, o stvaranju igraca, a ustvari je samo uzeo pare, otjerao Nedovica, forsirao Popovice, Covice, i raznorazne budaletine, samo nas unazadio za tu godinu,

" '! 8-)
Blago nama sa Cicom & Lazicem.
neno#4 je napisao/la:
Samo se vrati unazad jedno 10-15 stranica i sve je to Neno predvidio 8-) 8-)
Zato ja kazem, de reci sta ce se u buduce desavati, da znam cemu da se nadam. :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 00:09

Za neuspjeh projekta okrivće se Sos Koš i zlonamjernost Vladana Tegeltije.... Onda će Drobnjak opet da pogodi iz auta, Gurović će da plače ovaj put jer su ga napravili budalom njegovi, a Čović će klub preseliti u Split i fuzionisati sa POP. 84, jer je to interes srpske košarke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MrJack
Kontakt:

Post Postao/la MrJack » 26 jul 2012, 01:06

neno#4 je napisao/la:
MrJack je napisao/la:Lazić novi trener a pomoćnik će mu biti Gurović.Kari će biti savjetnik. :)
Iz Njemacke ili?
:mrgreen:
Opasan je igrač Kari.Inače sjećam se kad si pisao šta će se desiti i na tome ti svaka čast.I ja sam lično očekivao da će uzeti keš i zbrisati,ali nisam očekivao da neće ništa napraviti sa Nedovićem.Za Cveleta da ne pričam.
1945,1927.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2012, 01:07

DANTES je napisao/la:Za neuspjeh projekta okrivće se Sos Koš i zlonamjernost Vladana Tegeltije.... Onda će Drobnjak opet da pogodi iz auta, Gurović će da plače ovaj put jer su ga napravili budalom njegovi, a Čović će klub preseliti u Split i fuzionisati sa POP. 84, jer je to interes srpske košarke...
Nisu jedini krivci naravno, ali jedni od mnogih sigurno jesu. Kampanja koja se vodila protiv Pesica je uspjela. Jedno veliko kosarkasko ime je otislo iz srpske kosarke i vjerovatno se nikada nece vracati i mnogi su sretni zbog toga. Zato molim te nemoj da pocinjemo o interesima srpske kosarke...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 01:12

braoolyo je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Za neuspjeh projekta okrivće se Sos Koš i zlonamjernost Vladana Tegeltije.... Onda će Drobnjak opet da pogodi iz auta, Gurović će da plače ovaj put jer su ga napravili budalom njegovi, a Čović će klub preseliti u Split i fuzionisati sa POP. 84, jer je to interes srpske košarke...
Nisu jedini krivci naravno, ali jedni od mnogih sigurno jesu. Kampanja koja se vodila protiv Pesica je uspjela. Jedno veliko kosarkasko ime je otislo iz srpske kosarke i vjerovatno se nikada nece vracati i mnogi su sretni zbog toga. Zato molim te nemoj da pocinjemo o interesima srpske kosarke...
Pa lijepo Tegi kaže da čim neko počne o interesima srpske košarke znaj laže.... Čast Dudi.... Jedino je njemu stalo... A kampanja,a? Uuu siroti cojek.... Baš mu je teško bilo... A koja to kampanja? Roktali mu ba telefonu, zvali ga debelim dukljaninom? Šta?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2012, 01:34

DANTES je napisao/la: Pa lijepo Tegi kaže da čim neko počne o interesima srpske košarke znaj laže.... Čast Dudi.... Jedino je njemu stalo... A kampanja,a? Uuu siroti cojek.... Baš mu je teško bilo... A koja to kampanja? Roktali mu ba telefonu, zvali ga debelim dukljaninom? Šta?
Jedna od rijetkih njegovih pametnih.
Kampanja po kojoj je platio pola miliona za neke kazne, po kojoj su izlazili placeni tekstovi, za koje sam cak i ja po par dana prije njihove objave znao da ce izaci i gdje ce izaci i slicno. Uglavnom, umjesto da se cini sve da se takvi ljudi zadrze ovdje, radilo se suprotno. Opet, ne kazem da je to presudilo i razocaran sam sto to Kariju nije znacilo kao dodatni motiv za ostanak.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2012, 12:55

braoolyo je napisao/la:Marko Simonovic prvo pojacanje, zadovoljan sam. Jos samo Tomas, Rakocevic, Savovic te Ameri na keca i peticu. :D
Kazem ja... :) Savovic novo pojacanje. Dakle jos samo Tomas, Rakocevic i jos dva Amera. :D

edit:

Zna Cova kako da smiri strasti zbog Pesica, dolazi i Luka Mitrovic.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 jul 2012, 14:57

Luka na 4 godine potpisao.
Hvala Kariju sto je otisao... 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 26 jul 2012, 15:33

Pitanje je mjeseca kada ce Covke da potjera Lazica? Novembar ili decembar? Bice neizvjesno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 15:36

neno#4 je napisao/la:Pitanje je mjeseca kada ce Covke da potjera Lazica? Novembar ili decembar? Bice neizvjesno.
Ili tek Gurovića? Njegovo imenovanje za pomoćnika je kupovanje navijača i još jedan mArketing trik....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Freddy Krueger
Kontakt:

Post Postao/la Freddy Krueger » 26 jul 2012, 16:26

Crvena zvezda DIVA angažovala je još jednog proverenog igrača za narednu sezonu. Posle dovođenja Marka Simonovića, crveno-beli su obezbedili potpis Borisa Savovića (206cm, 1987.) koji igra na pozicija krilnog centra.

Savović se, kao što je dobro poznato, potpuno igrački afirmisao u dresu vršačkog Hemofarma, u sezoni 2009/10. igrao je za podgoričku Budućnost, a prošle takmičarske godine branio je boje evroligaša Galatasaraja.

Na 21 utakmici u dresu ekipe iz Istanbula Savović je prosečno beležio 6,5 poena i 3 skoka po meču.

Sa Crvenom zvezdom je potpisao ugovor na dve godine.

Zvezda je u Savoviću dobila izuzetnog skakača i poentera pride, koji je u poslednjoj sezoni u dresu Hemofarma briljirao u Regionalnoj ligi. Bio je rekorder po broju mečeva u kojima je beležio "dabl-dabl" učinak.
Istog dana klub sa Malog Kalemegdana angažovao je jednog od najtalentovanijih srpskih košarkaša Luku Mitrovića (204 cm, 1993.), inače bivšeg člana vršačkog Hemofarma.

Talentovani Mitrović igra na poziciji četvorke, a sa crveno-belima je potpisao četvorogodišnji ugovor. Krilni centar sa dosta uspeha je branio boje naše mlade reprezentacije na nedavno završenom prvenstvu Evrope za igrače do 20 godina na kome je naša selekcija osvojila četvrto mesto. Mitrović je na tom takmičenju prosečno beležio 8,3 poena i 6,1 skok po meču.
"Welcome to prime time, bitch!"

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 26 jul 2012, 20:33

Nastavlja se. Elton Braun novo pojacanje. Ovo ce boljeti komsije. :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 23:37

braoolyo je napisao/la:Nastavlja se. Elton Braun novo pojacanje. Ovo ce boljeti komsije. :)
Ne toliko koliko njega na kraja sledeće sezone....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 jul 2012, 23:50

još rakočević i play amer neki i jaki ste ko zemlja!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 23:53

braoolyo je napisao/la:Nastavlja se. Elton Braun novo pojacanje. Ovo ce boljeti komsije. :)
Drugar preporučujem da posetiš njegov twitter profil i pročitaš izjavu ;) Sve će ti biti jasno ;)
Slažem se da je kvalitetan košarkaš ;) ,samo je pitanje kako će ga Delije dočekati......

Što se tiče titule, 12 za redom je realnost. ;)
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 jul 2012, 23:57

DANTES je napisao/la: Pa lijepo Tegi kaže da čim neko počne o interesima srpske košarke znaj laže.... Čast Dudi.... Jedino je njemu stalo... A kampanja,a? Uuu siroti cojek.... Baš mu je teško bilo... A koja to kampanja? Roktali mu ba telefonu, zvali ga debelim dukljaninom? Šta?
Ajmo kukaci, marfinovci i ljubitelji lika i dela neotesane svinje debele, radujte se malo vise. Ipak je iz srpske kosarke otisao covek, koji je nesto napravio i sa reprezentacijom i u stranim klubovima, te ciji je kvalitet neupitan. 1 veprinho ce biti sasvim siguran da sada samo on radi u interesu srpske kosarke. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jul 2012, 00:05

Ja nisam ni ljubitelj "svinje debele" kako je nazivaju,ali sam svakako postovalac njegovog dela i onoga sto je uradio do sada,a nisam ni Grobar pa mi je izuzetno drago sto je Kari otisao. ;)

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.