Prijenos BoSnA/HerC - Hellas > http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Apsolutno tačno.Evo maloprije pitam 2 jarana "Gdje ćemo gledati utakmicu ?",a oni odgovaraju "Kakvu utakmicu ?".Cartman je napisao/la:Kako i nece bit los nakon toliko otkaza i katastrofalne igre u Bukurestu. Atmosfera oko ekipe je svakako sve gora i gora otkad je Susic tu.neutralan__ je napisao/la:Interes za utakmicu je čini mi se dosta loš.Dosta ljudi i ne zna da je danas utakmica.
Ne znam, ne mogu sad vidit sta je na njemu. Nekad pise JSC Sport. U glavnom, ima onaj znak al jazeera u cosku.ahmic je napisao/la:Jel to ovaj program na kojem je ESP-BARC ,trenutno????Cartman je napisao/la:BHT i Al Jazeera Sport 2ahmic je napisao/la:koja tv prenosi tekmu '?
neutralan__ je napisao/la:Apsolutno tačno.Evo maloprije pitam 2 jarana "Gdje ćemo gledati utakmicu ?",a oni odgovaraju "Kakvu utakmicu ?".Cartman je napisao/la:Kako i nece bit los nakon toliko otkaza i katastrofalne igre u Bukurestu. Atmosfera oko ekipe je svakako sve gora i gora otkad je Susic tu.neutralan__ je napisao/la:Interes za utakmicu je čini mi se dosta loš.Dosta ljudi i ne zna da je danas utakmica.
Veća je euforija kada igraju timovi iz Kantonalnih liga.
Kako god Zmajevima sretno,ja očekujem pobjedu,pa ko god igrao.
SASA PAPACBosnier je napisao/la:Ocekujem ovacije za Sasu Papca !
Na kraju ga Safa fino sklepa uprkos brojinim ozlijedama.M A J S T O R je napisao/la:______________________________Hasagić______________________________
ma jok ba, ako bude 300 ljudi, trebamo se udarat nogom u prkno, a pitaj cartmana zasto je to tako....ja ne mogu vjerovat da neko moze mrzit nekog koliko on mrzi susica, al eto ga tamo....Megamon je napisao/la:Sad iz grada,ima bruku raje a i duge kolone auta su u blizini Koseva dva sata ranije.Moglo bi veceras Kosevo biti dobro ispunjeno.Nekih 20 milja je realno.
pa u redu, nije kao da svi postuju. Posebno kod mladjih. Kospice za iftar.Goalgetter je napisao/la:Ja svaku utakmicu sa nestrpljenjem ocekujem, bila to ovakva prijateljska, ili kvalifikaciona, samo sto kod prijateljske nervoza pocinje nekoliko sati prije tekme, a kod kvalifikacione danima prije.
Sto se tice ove utakmice za Grckom, ovo je ipak prijateljska, a i ramazan je, tako da ce biti dobro ako bude makar 10 -15.000 navijaca, sto bi znacilo popunjeno BP, dok ce to na Kosevu malo drugacije izgledati. Protiv Bjelorusije, stadion BP ce naravno biti pun
Trebo je Susic zaklat kurban prije tekme kao sto su Turci pred tekmu sa Srbima. Da malo Grke pr'padnemoPirke je napisao/la:pa u redu, nije kao da svi postuju. Posebno kod mladjih. Kospice za iftar.Goalgetter je napisao/la:Ja svaku utakmicu sa nestrpljenjem ocekujem, bila to ovakva prijateljska, ili kvalifikaciona, samo sto kod prijateljske nervoza pocinje nekoliko sati prije tekme, a kod kvalifikacione danima prije.
Sto se tice ove utakmice za Grckom, ovo je ipak prijateljska, a i ramazan je, tako da ce biti dobro ako bude makar 10 -15.000 navijaca, sto bi znacilo popunjeno BP, dok ce to na Kosevu malo drugacije izgledati. Protiv Bjelorusije, stadion BP ce naravno biti pun
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.