NBA Playoff 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bear grylls
- Kontakt:
Re: NBA Playoff 2011
Da se i ja malo osvrnem na sinocnu utakmicu. Prvo poluvrijeme smo imali egal i pored ocajne igre glavnog dvojca vecinom zbog onih brzih poena i dobre odbrane, bosh bio strasan i meni prvom zacepio usta. Drugo poluvrijeme kod nas kao i obicno potpuni pad u igri i strasna odbrana chikaga. Kada sam rekao da chikago moze zatvorit reket protiv nas napali su me neki ovdje i pricali kako ce lebron da zakucava pored trojice. Primorani da sutamo duge dvice a s obzirom kako su lose sutirali sinoc wade i lebron rezultat nije mogao biti drugaciji. Prednost u skoku koju ima chikago je naravno bitna ali ne i kljucna po meni je nas napad kljucan u ovoj seriji jer odbranu mozemo igramo sjajno al napad je problem. Ono sto je prolazilo pored starih celticsa nece ovdje. Izolacija wadea i lebrona nece nam donijeti finale jer bullsi igraju najbolju odbranu u ligi i fenomenalno rotiraju sa 5 igraca koji mogu braniti svaku poziciju tako da nema laganih poena ko protiv celsticsa. Juce me najvise iznenadio napad chikaga prvenstveno rose. Zatvoren mu je prilaz kosu i covjek pokazao suterske sposobnosti nije nista forsirao trazio se uvijek otvoren sut, kasnije je pocelo da ulazi sve i svasta da je bogans osutao full court shot ja vjerujem da bi uslo. Dakle jesdnostavno sinoc je pobijedila EKIPA, zelja, energija. Ono sto bi u srijedu volio da vidim je naravno da nedozvoljavamo ovoliko ofanzivnih skokova da anthony i bosh bolje cuvaju svoje ljude i konacno neke akcije protok lopte ubacit rano koju tricu otvorit put prema kosu. Dakle ovo nemora biti nista strasno ako u drugoj utakmici il pobijedimo il izgubimo nekom minimalnom razlikom ali ako nam se ovakav poraz ponovi tesko da mozemo proci je mi ovu ekipu nismo dobili ove sezone tako da bi nam jedna pobjeda bila zlatna vrijedna. I na kraju da pohvalim bullse kao ekipu ono sto radi klupa bullsa je nevjerovatno svaki igrac u ekipi je jednako vazan lijepo je vidjet takvo nesto u ovoj danasnjoj punoj "zvijezda" nba ligi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hehehhe Dema, valjda cu opet docekati da mi se ekipa vrati u vrh, u dobroj smo poziciji da se kroz draft vratimo ekspresno u vrh NBA lige, ima tu jos momaka koji sigurno nisu za baciti, pa i kroz trade-ove sljedece godine mozemo dosta dobrog dobiti, samo molim Boga da ne bude lock out. Vama navijacima Bullsa svaka cast, a sada ja znam kako je vama bilo. *ebes navijaca koji nije osjetio ovo sto smo mi osjetili, mene je dusa moja bolila kad vidim kako smo se patili ove sezone, ali hvala Bogu sezona je gotova, jedva cekam draft, jedva cekam finale PO, naravno nek bolji odnese prsten, samo se nadam dobroj kosarci. Sto se tice ovih sto "prljaju" forum, jednostavno kada vidis neke postove ne zelis ni komentarisati nakon toga, ali eto, ima nas svakakvih. Svim navijacima ekipa koje su u zavrsnici PO zelim srecu, a valjda cu je i ja docekati sa svojom ekipom ako Bog da.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
e to smo mi dozivili 1999,ali jos veci pad dinastija 6 titula i odjednom od najbolje ekipe rekordera,do dna i to na dnu potraja 7-8 godina onda malo play off i tako,i evo sad povratak na stare staze.Ali u oravu si lako je bit uz nekog kad mu je dobro,budi tu kad mu treba kad ga svi napuste i onda ti se ovako vrati.adriano_leite je napisao/la:Hehehhe Dema, valjda cu opet docekati da mi se ekipa vrati u vrh, u dobroj smo poziciji da se kroz draft vratimo ekspresno u vrh NBA lige, ima tu jos momaka koji sigurno nisu za baciti, pa i kroz trade-ove sljedece godine mozemo dosta dobrog dobiti, samo molim Boga da ne bude lock out. Vama navijacima Bullsa svaka cast, a sada ja znam kako je vama bilo. *ebes navijaca koji nije osjetio ovo sto smo mi osjetili, mene je dusa moja bolila kad vidim kako smo se patili ove sezone, ali hvala Bogu sezona je gotova, jedva cekam draft, jedva cekam finale PO, naravno nek bolji odnese prsten, samo se nadam dobroj kosarci. Sto se tice ovih sto "prljaju" forum, jednostavno kada vidis neke postove ne zelis ni komentarisati nakon toga, ali eto, ima nas svakakvih. Svim navijacima ekipa koje su u zavrsnici PO zelim srecu, a valjda cu je i ja docekati sa svojom ekipom ako Bog da.
Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.
Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.
Volim tvoje najave i prognoze.Begonja je napisao/la:Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.
Ti da se kladiš da je sad noć, sunce bi se stvorilo nad cijelom Europom.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- bear grylls
- Kontakt:
Također si najavio nasu pobjedu nakon prve cevrtine i provociro sve dok nismo izgubili onda odjednom se promjenio i postao slatki medo.Begonja je napisao/la:Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.
Begonja uvijek optimista šta ćeš fino je to,ali da li zna za onu uvijek može goreBIHfan je napisao/la:Volim tvoje najave i prognoze.Begonja je napisao/la:Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.

Iako mi je LeBron jednostavno nešto kao košarkaška ikona drago mi je što ima Spoelstru za trenera uz dužno poštovanje prema svim drugim ekipama i uz to da Heat nema baš neku širinu u ekipi oni bi i pored toga sa nekim stručnjakom prohujali s vihorom ove sezone.Mnogo toga se poklopilo ove sezone sljedeće sezone već teže OKC i Bullsi da ne dovedu nikog biće još jače ekipe.
Sada imaju protiv sebe najsložniju ekipu ikad,defanzivno jaku,ofanzivno ništa slaboji i jednu od trenutno dvije moguće reinkarnacije Jordana

Mada bi meni bilo fino da KD i DR1 budu nešto kao Magic i Bird veliki sportski rivali u najjačim ekipama tog doba,a i 2 najbolja igrača tog doba

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tako je rodjak reci mubear grylls je napisao/la:Također si najavio nasu pobjedu nakon prve cevrtine i provociro sve dok nismo izgubili onda odjednom se promjenio i postao slatki medo.Begonja je napisao/la:Nije on normalan navijač. I ja sam vam prvi sinoć čestitao početkom četvrte četvrtine i najavio deranje guzova u srijedu.dema je napisao/la: Bear-ti si normalan navijac post na svom mjestu a ti likovi sto su ti govorili da ce LBJ preskocit dvojicu ne smiju ni da napisu bilo sta niti da se kao pravi navijaci jave poslije poraza,kao sto bi poslije pobjede.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
tako je rodjak reci mu
...a jest se covjek promjenio drasticno ... ono javi se on kad Miami ode na +4,5 i onda kad mi napraivmo seriju njega nema hahahaha...onda poslije poceo ono biti fin sa nama i jos bi da se druzi
...zato nista i ne n ajavljujemo, samo cekamo ovako da nas ekipa iznenadi, a drugi neka pricaju i prognoziraju[/quote]
Ma ja provocira sve vrijeme a onda cestita neide to tako. A jest i malo su se svi prenaglili poslije izbacivanja bostona isto kao da idemo na slabiju ekipu a ne mlađu i bolju.

Ma ja provocira sve vrijeme a onda cestita neide to tako. A jest i malo su se svi prenaglili poslije izbacivanja bostona isto kao da idemo na slabiju ekipu a ne mlađu i bolju.
Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije. Kako nam samo to dodje na pamet da kazemo. Stvarno, sram nas bilo.Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
Konkurira za upis godine.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pa možeš ići od pozicije do pozicije i među prvih 12 igrača rezultat bi bio 10:2 za Boston. Vjerujem da su samo Rose i Noaha bolji od Ronda i Davisa i to ne pretjerano kao što je razlika u duelima Allen-Bogans, Pierce-Deng i KG-Booz.kad_kako je napisao/la:Ma nije. Kako nam samo to dodje na pamet da kazemo. Stvarno, sram nas bilo.Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
JEST IMAJU NESTO IMENA BOLJA i nista vise ...ehhh daje nama Allen pa nama bi se sad upisala titula 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Samo sto to ne donosi pobjede, po tome je trebalo onda dati Lakersima da osvoje prsten i bez PO i bez regularne sezone, a vidi gdje su Lakersi. E moj druze...Begonja je napisao/la:Pa možeš ići od pozicije do pozicije i među prvih 12 igrača rezultat bi bio 10:2 za Boston. Vjerujem da su samo Rose i Noaha bolji od Ronda i Davisa i to ne pretjerano kao što je razlika u duelima Allen-Bogans, Pierce-Deng i KG-Booz.kad_kako je napisao/la:Ma nije. Kako nam samo to dodje na pamet da kazemo. Stvarno, sram nas bilo.Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma stari su ba gdjece biti bolji nema sanse ..pa dobili smo ih zadnju i to haman 20 razlike u chicagu..Pierce malo malo zakaze i nij to isti Pierce, a Garnet takodjer...jedino Rondo i R Allen konstantno su uvjek tu svaku tekmu...eto kad je Boston gubio od Miamia uglavnom su tad zakacali Pierce i KG
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
HHH smijesno kako ti poredis ekipe po imenima nije bitno sto chikago ima bolju odbranu sto imaju mvpa sto imaju bolju klupu sto je prosjeke godina bostonu 1085 nije bitno sto bi njihova odbrana zaustavila allena pierca bitno je da imaju imena.Begonja je napisao/la:Pa možeš ići od pozicije do pozicije i među prvih 12 igrača rezultat bi bio 10:2 za Boston. Vjerujem da su samo Rose i Noaha bolji od Ronda i Davisa i to ne pretjerano kao što je razlika u duelima Allen-Bogans, Pierce-Deng i KG-Booz.kad_kako je napisao/la:Ma nije. Kako nam samo to dodje na pamet da kazemo. Stvarno, sram nas bilo.Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tvoja uporedba i razlog zasto... nema nikakve veze sa vezom.Begonja je napisao/la:Pa možeš ići od pozicije do pozicije i među prvih 12 igrača rezultat bi bio 10:2 za Boston. Vjerujem da su samo Rose i Noaha bolji od Ronda i Davisa i to ne pretjerano kao što je razlika u duelima Allen-Bogans, Pierce-Deng i KG-Booz.kad_kako je napisao/la:Ma nije. Kako nam samo to dodje na pamet da kazemo. Stvarno, sram nas bilo.Begonja je napisao/la:Chicago bolja ekipa od Bostona. Ma dajte, ne pišite gluposti.
Zato kosarka se i zove TIMSKI sport, a ne sport u kojem je zagarantovano najbolji onaj koji ima "najbolje" igrace.
Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako vam se da raspravljati sa covjekom koji pojma nema o ovom sportu, ali doslovno... 

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.