samo_lijevo je napisao/la:Moze biti,nisam siguran.Znam da je Anusic primjer toga pravila.Batko je napisao/la:Zar nije 3 godine????
Aha, pa 3 godine.....Anusic, Alilovic i Danijel Saric su ga koristili....A Rutenka je igrao za 4 reprezentacije...

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
samo_lijevo je napisao/la:Moze biti,nisam siguran.Znam da je Anusic primjer toga pravila.Batko je napisao/la:Zar nije 3 godine????
da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u NjemačkuYucca je napisao/la:dzopan123 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8678_n.jpg
Da , IHF ima pravilo odmoris 2 godine i igras za drugu repku .. Ali ruka na srce od Josipa i Deje mi govori da nema nista od toga
Kazem ti proslo ljeto kaD su bili na turniru u Bihacu pricao sa Pericem sto nisi igrao za Hrvatske juniore momak kaze moja zemlja je BIH![]()
Kolektivno vam se zahvaljujemo sto niste pokazali zanimanje za njegajozinho je napisao/la:da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u NjemačkuYucca je napisao/la:dzopan123 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8678_n.jpg
Da , IHF ima pravilo odmoris 2 godine i igras za drugu repku .. Ali ruka na srce od Josipa i Deje mi govori da nema nista od toga
Kazem ti proslo ljeto kaD su bili na turniru u Bihacu pricao sa Pericem sto nisi igrao za Hrvatske juniore momak kaze moja zemlja je BIH![]()
DA da jedva čekaju skontaj da ima ljudi koji ne razmišljaju kao ti i neki pojedincijozinho je napisao/la:da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u NjemačkuYucca je napisao/la:dzopan123 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8678_n.jpg
Nije bilo sanse ni za jednoga, hrvatska generacija `92-`93 je na okupu vec 4 godine i ovo im je 4 prvenstvo, dva europska i dva svjetska su odigrali/igraju, upao je Herceg jedino, ostali nisu zadovoljili.jozinho je napisao/la: da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u Njemačku
Aj ti lave mrs s teme i idi na in,dex.hr forumu ,mojne ovde svoje nebuloze siriti...Kenonan je napisao/la:Evo vec sam se pola pojeo.
Da je dobio poziv, igrao bi za Hrvatsku, ali nije dobio i to je to.
Staro pravilo je bilo 2 godine, novo pravilo je 3, sa izuzetkom mladih igraca koji mogu mijenjati nacionalni dres i ranije.
Hajde prestanite vise raspravu!dzopan123 je napisao/la:
Josip Peric i Dejan Malinovic (Y)
tjesi se tjesi ili da kazem lazi se lazi, isto si rekao za loncara u kosarci a momak do prije 3-4 dana trenirao sa nasom tj njegovom juniorskom reprezentaciom (BIH) u kosarci i samo ga je povreda sprijecila da ostane u ekipi, slicno si ili ti ili neko drugi slican tebi pisao o kresimiru mustapicu prije godinu-dvije da nikad nece nastupiti za BiH a momak vec godinu prije u generaciji sa djedovicem igrao za BiH, idi sad prosetaj malo po selu pa dodji onda mozda ce ti biti laksejozinho je napisao/la:da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u NjemačkuYucca je napisao/la:dzopan123 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8678_n.jpg
Keenan.- je napisao/la:Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.
Nego *ebo njih. Naši momci su pokazali da nas čeka svijetla budućnost kada je rukomet u pitanju, i ovo je još jedan dokaz da se dižemo u svim sportovima. Fudbal deranje, košarka isto, rukomet, još kad krene vaterpolo repka gdje će nam kraj biti.
GAZI BOSNO GAZI!
Ovi u Vikicima kod Bihaca imaju letove po 40 metara i to skije od roletni sebi praveYucca je napisao/la:Keenan.- je napisao/la:Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.
Nego *ebo njih. Naši momci su pokazali da nas čeka svijetla budućnost kada je rukomet u pitanju, i ovo je još jedan dokaz da se dižemo u svim sportovima. Fudbal deranje, košarka isto, rukomet, još kad krene vaterpolo repka gdje će nam kraj biti.
GAZI BOSNO GAZI!
Vaterpolo![]()
![]()
![]()
![]()
jos i skijanje da nam krene kakva Janica i bakraci Janeze vec tucemo u skokovima ovi u Vikicima bez skakaonice skacu vise od Janeza
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.