Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Batko
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la Batko » 15 jul 2013, 23:04

samo_lijevo je napisao/la:
Batko je napisao/la:Zar nije 3 godine????
Moze biti,nisam siguran.Znam da je Anusic primjer toga pravila.

Aha, pa 3 godine.....Anusic, Alilovic i Danijel Saric su ga koristili....A Rutenka je igrao za 4 reprezentacije... :lol:

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 15 jul 2013, 23:04

Yucca je napisao/la:
dzopan123 je napisao/la:http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8678_n.jpg

Da , IHF ima pravilo odmoris 2 godine i igras za drugu repku .. Ali ruka na srce od Josipa i Deje mi govori da nema nista od toga :D

Kazem ti proslo ljeto kaD su bili na turniru u Bihacu pricao sa Pericem sto nisi igrao za Hrvatske juniore momak kaze moja zemlja je BIH :D :D
da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u Njemačku

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jul 2013, 23:06

Ovi momci imaju po 21 godinu i normalno je ocekivat oscilacije u igri..Ono sto raduje je nacin na koji su odigrali drugo poluvrijeme..A nase je da idemo bodrit ove momke u srijedu jer su to stvarno zasluzili..

P.S
PERIC JE BOLJI OD BALICA :)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jul 2013, 23:06

jozinho je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

Da , IHF ima pravilo odmoris 2 godine i igras za drugu repku .. Ali ruka na srce od Josipa i Deje mi govori da nema nista od toga :D

Kazem ti proslo ljeto kaD su bili na turniru u Bihacu pricao sa Pericem sto nisi igrao za Hrvatske juniore momak kaze moja zemlja je BIH :D :D
da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u Njemačku
Kolektivno vam se zahvaljujemo sto niste pokazali zanimanje za njega
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2013, 23:07

Bilo pa proslo....Jozinho sjasi, imas susjede, ovo je BOSNA... 8-) :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2013, 23:08

Halo ba boli nas neka stvar ko je gdje isao,za koga bi igrao,je li dobio poziv ili nije itd.
Ljudi uzivajte u uspjehu!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 jul 2013, 23:08

jozinho je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

DA da jedva čekaju skontaj da ima ljudi koji ne razmišljaju kao ti i neki pojedinci
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 15 jul 2013, 23:09

jozinho je napisao/la: da je Hrvatska pokazala ikakvo zanimanje za njega budite sigurni da on ovdje ne bi bio,kao ni Milas i Ereš jer nisu bezveze išli u hrvatske rukometne kampove u Crkvenicu i išli gledati Hrvatsku na SP u Njemačku
Nije bilo sanse ni za jednoga, hrvatska generacija `92-`93 je na okupu vec 4 godine i ovo im je 4 prvenstvo, dva europska i dva svjetska su odigrali/igraju, upao je Herceg jedino, ostali nisu zadovoljili.

Imamo i viska kvalitetnih kadeta i juniora, ruku na srce, i hvala Bogu.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 15 jul 2013, 23:09

Kenonan je napisao/la:Evo vec sam se pola pojeo.

Da je dobio poziv, igrao bi za Hrvatsku, ali nije dobio i to je to.

Staro pravilo je bilo 2 godine, novo pravilo je 3, sa izuzetkom mladih igraca koji mogu mijenjati nacionalni dres i ranije.
Aj ti lave mrs s teme i idi na in,dex.hr forumu ,mojne ovde svoje nebuloze siriti...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2013, 23:10

Uvijek kad BiH pobjedi kompleksasi kojima BIH daje krov nad glavom dodju da se poseru na uspjeh....Od nogometa preko kosarke.....

Muke su vam vece i vece kompleksasi, BIH se dize i dize... 8-)

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 jul 2013, 23:11

A sto najvise volim ovi patriota iz manjeg entiteta ili kvazi hrvata sto dizu svoje igrace. Cudi me da Modric nije dobio zlatnu loptu do sad.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 jul 2013, 23:13

Papastathopoulos@ :lol: :lol: :lol: :lol: Takode se pridruzujem zahvalama :lol: :D

Izlevatili vas ljudi vi im obezbijedili da gledaju Hrvatsku repku na SP a oni igraju za BIH cccccc :lol: :lol: :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 15 jul 2013, 23:14

Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.

Nego *ebo njih. Naši momci su pokazali da nas čeka svijetla budućnost kada je rukomet u pitanju, i ovo je još jedan dokaz da se dižemo u svim sportovima. Fudbal deranje, košarka isto, rukomet, još kad krene vaterpolo repka gdje će nam kraj biti :D .

GAZI BOSNO GAZI!
FK Željezničar
Chelsea FC

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 jul 2013, 23:14

dzopan123 je napisao/la:slika
Josip Peric i Dejan Malinovic (Y)
Hajde prestanite vise raspravu!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 jul 2013, 23:15

jozinho je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

tjesi se tjesi ili da kazem lazi se lazi, isto si rekao za loncara u kosarci a momak do prije 3-4 dana trenirao sa nasom tj njegovom juniorskom reprezentaciom (BIH) u kosarci i samo ga je povreda sprijecila da ostane u ekipi, slicno si ili ti ili neko drugi slican tebi pisao o kresimiru mustapicu prije godinu-dvije da nikad nece nastupiti za BiH a momak vec godinu prije u generaciji sa djedovicem igrao za BiH, idi sad prosetaj malo po selu pa dodji onda mozda ce ti biti lakse ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 jul 2013, 23:16

Keenan.- je napisao/la:Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.

Nego *ebo njih. Naši momci su pokazali da nas čeka svijetla budućnost kada je rukomet u pitanju, i ovo je još jedan dokaz da se dižemo u svim sportovima. Fudbal deranje, košarka isto, rukomet, još kad krene vaterpolo repka gdje će nam kraj biti :D .

GAZI BOSNO GAZI!

Vaterpolo :lol: :lol: :lol: :lol: ;) jos i skijanje da nam krene kakva Janica i bakraci Janeze vec tucemo u skokovima ovi u Vikicima bez skakaonice skacu vise od Janeza :lol: :lol: ;) ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2013, 23:17

Ma ne udara ih jos majorizacija,pa mogu.
Nego fakat ovo je bruka sto se tice posjete u Sarajevu.
Da je Aca Lukas ili Thompson koju odgudio bilo bi punije.
Sa ovim momcima treba jos rada,i mozda okinemo i mi vise to veliko takmicenje,ako i sto se uveliko nadamo sa fudbalom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2013, 23:17

Nema razloga za prepirku, opalili smo Madjarsku, biti cemo drugi vjerovatno...Kome se ne svidja nek pati. A momci u reprezentaciji ginu jedan za drugog na terenu i shvataju da je ovo njihova drzava. Isto kome se ne svidja neka prati neku drugu reprezentaciju jer ce uvijek biti vise onih koji su normalni od onih koji su nenormalni u ovoj drzavi...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2013, 23:17

I ja isto tako najviše volim kada se nakon veličanstvene pobjede moje, a i vas svih koji ovu repku osjećate svojom reprezentacije piše o tome ko bi igrao za koga, ko ne bi itd. Svaka vam čast, narod smo za izmislit'.
Ne samo mi, Bošnjaci, nego i Hrvati.

A sada nešto ne bitno. BOSNA I HERCEGOVINA JE OSTVARILA PRVU ZVANIČNU POBJEDU NA JEDNOM VELIKOM TAKMIČENJU U RUKOMETU PROTIV REPREZENTACIJE PUNE ANONIMUSA KAKVA JE MAĐARSKA.
Momcima sretno u srijedu, očekujem još veći broj posjetilaca nego protiv Mađara.

Ehhh, sada možete da nastavite vaš jako bitan razgovor.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 jul 2013, 23:18

Yucca je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Ma ja ba, oni su veći hrvati od hrvata iz Hrvatske, isti slučaj i sa "srbima" iz BiH.

GAZI BOSNO GAZI!

Vaterpolo :lol: :lol: :lol: :lol: ;) jos i skijanje da nam krene kakva Janica i bakraci Janeze vec tucemo u skokovima ovi u Vikicima bez skakaonice skacu vise od Janeza :lol: :lol: ;) ;)
Ovi u Vikicima kod Bihaca imaju letove po 40 metara i to skije od roletni sebi prave ;)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.