Tako mi BOGA, nikada necu reci nesto ruzno protiv VEDAD IBISEVICA, jer ruzno o njemu se nemoze reci jer ruzno o njemu ne postoji, sigurno da je to teska povreda, ali akoBogda on ce se vratiti u onu formu u kakvoj je bio, i ako nedaj Boze nebude vise onako dobar opet ce za mene biti igracina, jer je to i zasluzio sa onom polusezonom, ustvari pokazao je kako se moze igrati fudbal odlicno.lopta je okrugla je napisao/la:A sta cemo ako ga ne bude islo kao prije povrede(zelim mu da se desi suprotno),hoce li mnogi poceti sa pljuvanjem i pricama,ma znao sam ja,jesam vam rekao da on nije neki igrac i slicne bljuvotine....mnogi zanemaruju cinjenicu da je ovo teska povreda i da se poslije ovakve povrede vrlo tesko vratiti u staru formu,nadam se da ce me Vedo demantovati i pokazati jos jednom da je fenomen,ako ne,shvaticu i to jer znam da ce biti potrebno dosta strpljenja,rada i srece da bi se Vedo vratio makar priblizno formi u kakvoj je bio prije povrede.......nije sve tako crno-bijelo kako to mnogi zele da predstave.......amir je napisao/la:Zaista lijepa vijest sto je nas Vedad Ibisevic poceo trenirati sa ostatkom ekipe, to je nesto veliko i za njega a i za nas navijace, neka nam bude jak i odlican i neka nas ponovo obraduje sa davanjem golova.
Boze dragi koliko li bi ih Vedad dao golova da se nije povrijedio, to necemo nikada doznati ali uvijek cu to sebi pitanje postavljati.
Sretno VEDADE, zivi nam i budi zdrav, da vidimo onaj izraz lica kada dajes golove.
Ali akoBogda nas VEDAD IBISEVIC CE SE VRATITI U PUNU FORMU, i bit ce opet onaj stari, ima jos oko tri mjeseca do nove sezone jer ove sezone nece igrati i bit ce spreman akoBogda za novu sezonu, dobro bit ce tu pripremni utakmica i pripreme pa ce tu nas Vedad da se vrati u formu i onda opet BUM i golovi u bundesligi