Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la amir » 20 maj 2009, 19:05

lopta je okrugla je napisao/la:
amir je napisao/la:Zaista lijepa vijest sto je nas Vedad Ibisevic poceo trenirati sa ostatkom ekipe, to je nesto veliko i za njega a i za nas navijace, neka nam bude jak i odlican i neka nas ponovo obraduje sa davanjem golova.
Boze dragi koliko li bi ih Vedad dao golova da se nije povrijedio, to necemo nikada doznati ali uvijek cu to sebi pitanje postavljati.
Sretno VEDADE, zivi nam i budi zdrav, da vidimo onaj izraz lica kada dajes golove.
A sta cemo ako ga ne bude islo kao prije povrede(zelim mu da se desi suprotno),hoce li mnogi poceti sa pljuvanjem i pricama,ma znao sam ja,jesam vam rekao da on nije neki igrac i slicne bljuvotine....mnogi zanemaruju cinjenicu da je ovo teska povreda i da se poslije ovakve povrede vrlo tesko vratiti u staru formu,nadam se da ce me Vedo demantovati i pokazati jos jednom da je fenomen,ako ne,shvaticu i to jer znam da ce biti potrebno dosta strpljenja,rada i srece da bi se Vedo vratio makar priblizno formi u kakvoj je bio prije povrede.......nije sve tako crno-bijelo kako to mnogi zele da predstave.......
Tako mi BOGA, nikada necu reci nesto ruzno protiv VEDAD IBISEVICA, jer ruzno o njemu se nemoze reci jer ruzno o njemu ne postoji, sigurno da je to teska povreda, ali akoBogda on ce se vratiti u onu formu u kakvoj je bio, i ako nedaj Boze nebude vise onako dobar opet ce za mene biti igracina, jer je to i zasluzio sa onom polusezonom, ustvari pokazao je kako se moze igrati fudbal odlicno.
Ali akoBogda nas VEDAD IBISEVIC CE SE VRATITI U PUNU FORMU, i bit ce opet onaj stari, ima jos oko tri mjeseca do nove sezone jer ove sezone nece igrati i bit ce spreman akoBogda za novu sezonu, dobro bit ce tu pripremni utakmica i pripreme pa ce tu nas Vedad da se vrati u formu i onda opet BUM i golovi u bundesligi
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 maj 2009, 19:20

ma moj zmaju da se ti nama vratis zdrav i ziv i nadam se da ces biti jos bolji ;) ;) ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 maj 2009, 19:25

Slazem se da je taj psihicki moment naj bitniji ne samo u fudbalu neigo inace,mislim da vjera u BOGA Vedadu naj vise pomogla...Vedad je vjerinik i posten covjek ,Bog daje dobro samo dobrim ljudima...Jako mi je drago da je poceo trenirat . . . .U subotu ako Bogda Miske i Dzeko titlu uzimaju . . .

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 maj 2009, 23:19

Ta njegova psihicka stabilnost ulijeva neko samopouzdanje o comebacku. Cak i par dana nakon povrede odma je Vedo zauzeo pozitivan stav pomirio se sa sudbinom i iscekivao svoj povratak. Veliki igrac i veliki covjek, to pokazuje ova sezona, nikad se nije prsio iako je bio najbolji igrac ubjedljivo u citavoj Bundesligi (u jesenjem dijelu sezone).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 25 maj 2009, 21:02

ma super
Ibišević produžio ugovor sa Hoffenheimom

:D
Reprezentativac BiH danas je, kako prenose agencije, produžio ugovor sa Hoffenheimom do 2013. godine...

Napadač njemačkog fudbalskog prvoligaša Hoffenheima, reprezentativac Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević, produžio je danas ugovor sa tim klubom do ljeta 2013. godine, prenijele su agencije.

Ibišević je tokom prvog dijela sezone bio jedan od najboljih igrača debitanta u Bundes ligi. Na 17 mečeva postigao je 18 pogodaka i na polovini prvenstva bio najbolji strijelac njemačkog prvenstva.

Ibišević u drugom dijelu šampionata nije igrao zbog teške povrede ligamenata, što je znatno uticalo na rezultate Hoffenheima. Klub je bio jesenji prvak, ali je sezonu na kraju završio na sedmom mjestu.

Klupski menadžer Jan Schnidermeister istakao je da je očuvanje ekipe na okupu u narednoj sezoni "veoma bitna stvar" i izrazio očekivanja da će Hoffenheim pružati dobre igre u kontinuitetu.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 maj 2009, 22:23

evo da pogledam malo u buducnost :)
posto je Vedo produzio sa Hoffenheimom i namjerava zasad ostati, na jesen neka zabije 5-10 (ili zasto ne i vise) golova i ima da postane jedan od najtrazenijih igraca na narednom zimskom prelaznom roku.
Ove sezone su svi veliki klubovi culi za njega, sada samo cekaju da potvrdi kontinuitet i da se krenu grabiti za njegov potpis

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2009, 22:41

@calcio

Upravo tako. Hoffenheimu treba jedan dobar veznjak, koji ce drzati sredinu, hraniti napadace loptama, a Vedo i Ba bi mogli biti ono sto su ove sezone bili Dzeko i Graffite. Mislim da ni ove godine nebi zaostajali za njima samo da se Vedad nije povrijedio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 maj 2009, 22:57

calcio je napisao/la:evo da pogledam malo u buducnost :)
posto je Vedo produzio sa Hoffenheimom i namjerava zasad ostati, na jesen neka zabije 5-10 (ili zasto ne i vise) golova i ima da postane jedan od najtrazenijih igraca na narednom zimskom prelaznom roku.
Ove sezone su svi veliki klubovi culi za njega, sada samo cekaju da potvrdi kontinuitet i da se krenu grabiti za njegov potpis
jel gledas u solju,grah ili kasike :lol: ma on ce da nastavi tamo gdje je stao jednostavno covjek ima osjecaj za gol i to sigurno nije izgubio dok je bio povrijedjen igro je playstation sa sejom :D a mi nesmijemo ni da sumnjamo da ce on nastaviti "razvaljivati" protivnicke golove i pridruzit se edinu u engleskoj premier ligi kad za to dodje vrijeme :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 maj 2009, 08:42

ma sad kad se vrati vedo ce biti jos bolji da nastavi onim ritmom kako je igrao jesenas jest da ce sad biti malo straha kad bude ulazio u duele sa igracima ali to je bosanac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 maj 2009, 16:36

adnan_nanda je napisao/la:
jel gledas u solju,grah ili kasike :lol: ma on ce da nastavi tamo gdje je stao jednostavno covjek ima osjecaj za gol i to sigurno nije izgubio dok je bio povrijedjen igro je playstation sa sejom :D a mi nesmijemo ni da sumnjamo da ce on nastaviti "razvaljivati" protivnicke golove i pridruzit se edinu u engleskoj premier ligi kad za to dodje vrijeme :)
bacam grah :D slazem se s tobom. ma logika, osjecaj za zabiti ili imas ili nemas. ako ga imas nikako ga nemozes izgubiti poslije nekakve povrede, samo neka se vrati u fizicku i psihicku formu od jesenas i ima da nastavi tamo gdje je stao.

Armin10
Kontakt:

Post Postao/la Armin10 » 26 maj 2009, 17:57

calcio je napisao/la:
adnan_nanda je napisao/la:
bacam grah :D slazem se s tobom. ma logika, osjecaj za zabiti ili imas ili nemas. ako ga imas nikako ga nemozes izgubiti poslije nekakve povrede, samo neka se vrati u fizicku i psihicku formu od jesenas i ima da nastavi tamo gdje je stao.

UPOTPUNOSTI se slazem sa calciom....samo da opet pocne zabijat....prvi gol je najtezi...vjerujem da ce zaplakat od srece!

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 26 maj 2009, 18:36

apsolutno se slazem samo da probije tu barijeru prvog gola i bice abd nas idol nacije opet onaj stari :D

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 maj 2009, 02:25

Ako Hoffenheim bude igrao kao u drugom dijelu sezone nacekat cemo se da Vedo da gol, a to nece biti njegova krivica...
100% sportski i krajnje opušten potpis

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 27 maj 2009, 14:30

RiNo je napisao/la:Ako Hoffenheim bude igrao kao u drugom dijelu sezone nacekat cemo se da Vedo da gol, a to nece biti njegova krivica...
ja mislim da Hoffenheim ne bi igrao ni priblizno ovako lose da se nije desila ova povrada Ibisa koja ih je jednostavno sve usporila i to je bio veliki sok kako za igrace,tranere tako i za klub...da se to nije desilo ubjedjen sam da bi se Hoffenheim borio za titiulu ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 27 maj 2009, 16:43

Jedan je Ibi, nek zabije 10 u sezoni sljedećoj odlično bi bilo ;)

Cazinski-Vitez
Kontakt:

Post Postao/la Cazinski-Vitez » 27 maj 2009, 16:56

emchoz je napisao/la:Jedan je Ibi, nek zabije 10 u sezoni sljedećoj odlično bi bilo ;)
ma zabit ce vise ukoliko bude standartan
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 17:08

Kad bi Hoffenheim sljedeće sezone igrao kao u drugom dijelu ove bilo bi dobro. Vedo bi sve one šanse i polušanse pogodio i to bi bilo to. Joj kad samo vidim onog BA šta fula, zaplačem od muke i upitam Boga zašto se Vedo povrijedi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 27 maj 2009, 19:14

Ja se nebrinem da li ce Vedo zabijati ponovo ili ne.Ja sam siguran da hoce. Instikt koji on ima za gol,to nije nesto sto traje jednu sezonu,vec je to u samom igracu. Meni je takodjer drago sto Vedad nije zurio s povratkom. Do pocetka sezone ima jos 3 mjesec,za to ce vrijeme vratiti snagu,uigrati ce se ,i ako Bog da,u augustu ce da opet zabija.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 27 maj 2009, 19:21

majestic je napisao/la:Ja se nebrinem da li ce Vedo zabijati ponovo ili ne.Ja sam siguran da hoce. Instikt koji on ima za gol,to nije nesto sto traje jednu sezonu,vec je to u samom igracu. Meni je takodjer drago sto Vedad nije zurio s povratkom. Do pocetka sezone ima jos 3 mjesec,za to ce vrijeme vratiti snagu,uigrati ce se ,i ako Bog da,u augustu ce da opet zabija.
potpis
100% sportski i krajnje opušten potpis

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 maj 2009, 19:31

majestic je napisao/la:Ja se nebrinem da li ce Vedo zabijati ponovo ili ne.Ja sam siguran da hoce. Instikt koji on ima za gol,to nije nesto sto traje jednu sezonu,vec je to u samom igracu. Meni je takodjer drago sto Vedad nije zurio s povratkom. Do pocetka sezone ima jos 3 mjesec,za to ce vrijeme vratiti snagu,uigrati ce se ,i ako Bog da,u augustu ce da opet zabija.
Potpis.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mirsonetz, Miske01 i 32 gosta.