Oni su srbisoba 39 je napisao/la:A šta drugo od vas očekivati.Ne pojavljujte se u 95% utakmica a na veliku subotu ćete biti tuNukeR_G1970 je napisao/la:Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Oni su srbisoba 39 je napisao/la:A šta drugo od vas očekivati.Ne pojavljujte se u 95% utakmica a na veliku subotu ćete biti tuNukeR_G1970 je napisao/la:Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...
Trenutno imaju previše problema da bi se mogli dogovoriti oko bilo čega, pa tako i ovo za derbi.soba 39 je napisao/la:A šta drugo od vas očekivati.Ne pojavljujte se u 95% utakmica a na veliku subotu ćete biti tuNukeR_G1970 je napisao/la:Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...
Mi smo dobili Smederevo prvo kolo ove polusezone, jesmo li samim tim trenutno najbolji tim regije ??!ofanziva23 je napisao/la:Poraz boli ali poraz nekada i dobro dodje.Ako je već morao neko uzet bodove u Humskoj nek to bude klub koji je zaslužio,ali nažalost kako to često biva nekada pobedjuje slabiji.To je bilo u meču sa Vošom.Nadat se da će se negde već vratit.Sutra valja u Smederevu pokazat ko je najbolji tim u regiji i doć do tri važna boda.
Što se tiče Adije da bogdo nije ni došao na pozajmicu.Bravo za Stanojevića.
Moja konstatacija najbolji tim regije se nije odnosila na Smederevo.marconato je napisao/la:Mi smo dobili Smederevo prvo kolo ove polusezone, jesmo li samim tim trenutno najbolji tim regije ??!ofanziva23 je napisao/la:Poraz boli ali poraz nekada i dobro dodje.Ako je već morao neko uzet bodove u Humskoj nek to bude klub koji je zaslužio,ali nažalost kako to često biva nekada pobedjuje slabiji.To je bilo u meču sa Vošom.Nadat se da će se negde već vratit.Sutra valja u Smederevu pokazat ko je najbolji tim u regiji i doć do tri važna boda.
Što se tiče Adije da bogdo nije ni došao na pozajmicu.Bravo za Stanojevića.
Za vas smo giganti.marconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
ofanziva23 je napisao/la:Za vas smo giganti.marconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
svidja mi se kako razmisljas...ofanziva23 je napisao/la:Za vas smo giganti.marconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
I to je tacno& je napisao/la:Trenutno imaju previše problema da bi se mogli dogovoriti oko bilo čega, pa tako i ovo za derbi.soba 39 je napisao/la:A šta drugo od vas očekivati.Ne pojavljujte se u 95% utakmica a na veliku subotu ćete biti tuNukeR_G1970 je napisao/la:Najverovatnije cemo se pojaviti na tribinama...
I ja se pitam kakvi su to kompleksi na topčiderčiću?O kome pricamo na temi Partizana,Manchesteru,Barceloni..promasili ste temu momci.
To sto vi prvenstvo svodite na ovih 4-5 zadnjih utakmica je dovoljno da posetite psihijatramarconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
Ajde ti pogledaj od kada je pocela tradicija na severu da se ne ide na veliku subotu,pa onda nesta pricaj.Pogledaj kakav je sever bio tada a kakav sada.U mnogim problemima je bio,kada se protiv Vose skupljalo 1000 ljudi na istom,kada nije bilo IN da se ide na sever,bili su samo najokoreli Zvezdasi kojima je Zvezda bila preca od Krsne Slave,od Vaskrsa od Bozica,bila je tada neka druga garnitura ljudi na tom istom Severu.NukeR_G1970 je napisao/la: I to je tacno![]()
@soba39
Zato sto mi nismo licemeri kao vi, pre par godina vam nije bio problem da dodjete na derbi takodje na veliku subotu i da napravite jednu od najvecih tuca, a sada svi kao glumite neke popove, pravoslavce, velike Srbe i sta ja znam vec...Bitno je da se vi u subotu ne pojavite na tribinama a to sto cete nekoga sledece subote slomiti, sto cete praviti kojekakva sranja to nije bitno, bitno je da u subotu budete pravoslavci i veliki Srbi...Ako ste vec izabrali takav zivot, navijacki, onda ste dobro znali da se to kosi sa religijom, a glumiti vernika samo kada je neki praznik to ne pije vodu...Za sve nas je najveci praznik DERBI, a i vi to sami znate, sigurno necete farbati jaja u subotu, nego cete gledati utakmicu sa istom strascu kao i ljudi koji budu na tribinama...
Ziveo Partizan i majka Srbija!
Kako ste vi plitki, pa ne mogu da vjerujem!NukeR_G1970 je napisao/la:To sto vi prvenstvo svodite na ovih 4-5 zadnjih utakmica je dovoljno da posetite psihijatramarconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
![]()
Partizan i Zvezda igraju 30 utakmica tokom jednog prvenstva a ne 4 ili 5, opustite se, mi smo i dalje prvi dok vi gostujete i nama i Vojvodini
Ko svodi prvenstvo izvini molim te.Prvo procitaj sta je momak hteo da napise,da ne bih ja morao da te opet "tucem" argumentima i odgovaram na tvoje klipove.NukeR_G1970 je napisao/la:To sto vi prvenstvo svodite na ovih 4-5 zadnjih utakmica je dovoljno da posetite psihijatramarconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
![]()
Partizan i Zvezda igraju 30 utakmica tokom jednog prvenstva a ne 4 ili 5, opustite se, mi smo i dalje prvi dok vi gostujete i nama i Vojvodini
Isti ljudi koji su vodili sever tada vode i sadaDevil je napisao/la:Ajde ti pogledaj od kada je pocela tradicija na severu da se ne ide na veliku subotu,pa onda nesta pricaj.Pogledaj kakav je sever bio tada a kakav sada.U mnogim problemima je bio,kada se protiv Vose skupljalo 1000 ljudi na istom,kada nije bilo IN da se ide na sever,bili su samo najokoreli Zvezdasi kojima je Zvezda bila preca od Krsne Slave,od Vaskrsa od Bozica,bila je tada neka druga garnitura ljudi na tom istom Severu.NukeR_G1970 je napisao/la: I to je tacno![]()
@soba39
Zato sto mi nismo licemeri kao vi, pre par godina vam nije bio problem da dodjete na derbi takodje na veliku subotu i da napravite jednu od najvecih tuca, a sada svi kao glumite neke popove, pravoslavce, velike Srbe i sta ja znam vec...Bitno je da se vi u subotu ne pojavite na tribinama a to sto cete nekoga sledece subote slomiti, sto cete praviti kojekakva sranja to nije bitno, bitno je da u subotu budete pravoslavci i veliki Srbi...Ako ste vec izabrali takav zivot, navijacki, onda ste dobro znali da se to kosi sa religijom, a glumiti vernika samo kada je neki praznik to ne pije vodu...Za sve nas je najveci praznik DERBI, a i vi to sami znate, sigurno necete farbati jaja u subotu, nego cete gledati utakmicu sa istom strascu kao i ljudi koji budu na tribinama...
A sta imamo danas?
Svaku utakmicu 10+k na severu,imamo borbu u svim sferama zivota,dosli su neki novi ljudi.Ko je organizovao svake godine koncerte za Kosovo,ko je krenuo u rekonstrukciju crkve na Topcideru,sve same Delije bez trunke angazovanosti vlasti da pomogne.Pa SPC je zahtevao da se ne igra derbi i da se ne ide na isti.Verovatno su i oni nevernici(Boze oprosti mi),verovatno ce se i oni pobiti negde.![]()
Ali jbg sta ces takav zivot,neko uvek misli upravu.
Slicni su ljudi vodili,nisu isti.NukeR_G1970 je napisao/la:Isti ljudi koji su vodili sever tada vode i sadaDevil je napisao/la:Ajde ti pogledaj od kada je pocela tradicija na severu da se ne ide na veliku subotu,pa onda nesta pricaj.Pogledaj kakav je sever bio tada a kakav sada.U mnogim problemima je bio,kada se protiv Vose skupljalo 1000 ljudi na istom,kada nije bilo IN da se ide na sever,bili su samo najokoreli Zvezdasi kojima je Zvezda bila preca od Krsne Slave,od Vaskrsa od Bozica,bila je tada neka druga garnitura ljudi na tom istom Severu.NukeR_G1970 je napisao/la: I to je tacno![]()
@soba39
A sta imamo danas?
Svaku utakmicu 10+k na severu,imamo borbu u svim sferama zivota,dosli su neki novi ljudi.Ko je organizovao svake godine koncerte za Kosovo,ko je krenuo u rekonstrukciju crkve na Topcideru,sve same Delije bez trunke angazovanosti vlasti da pomogne.Pa SPC je zahtevao da se ne igra derbi i da se ne ide na isti.Verovatno su i oni nevernici(Boze oprosti mi),verovatno ce se i oni pobiti negde.![]()
Ali jbg sta ces takav zivot,neko uvek misli upravu.
Nije SPC zahtevala da se pomeri derbi nego onaj Grigorije koji je u vasoj upravi (da se covek samo prekrsti)
Al' ajde, mozda vam ovako Bog oprosti sto navijate za Zvezdu
"Sveti arhijerejski sinod je na svojoj sednici (14. aprila), doneo ovu odluku: Umoliti uprave fudbalskih klubova Partizana i Crvene zvezde da utakmicu 140. prvenstvenog fudbalskog derbija, zakazanu za 23. april ove godine - s obzirom na to da u taj dan ove godine pada Velika subota, kada se vrši spomen na pogreb i odlazak u Ad Gospoda i Boga našega Isusa Hrista, i Pravoslavna crkva sa svojom vernom decom provodi molitveno i u miru, odlože do posle proslave Vaskrsenja Hristovog", piše u saopštenju SPC.
Mislis da mene boli ona stvar kako ste vi igrali prvih 15 utakmica? Da li ste imali trenera, igrace, ili nesto trece?marconato je napisao/la:Kako ste vi plitki, pa ne mogu da vjerujem!NukeR_G1970 je napisao/la:To sto vi prvenstvo svodite na ovih 4-5 zadnjih utakmica je dovoljno da posetite psihijatramarconato je napisao/la:Ti jos milis da ste neka timcina ??!Pa ni Stanojevic nije ni upola toliki optimista...
![]()
Partizan i Zvezda igraju 30 utakmica tokom jednog prvenstva a ne 4 ili 5, opustite se, mi smo i dalje prvi dok vi gostujete i nama i VojvodiniNaravno da se igra 30 utakmica tokom sezone, ali je Zvezda bato 15 u prvoj polusezoni odigrala na skrge, bez trenera, kondicionog, bez icega...Vi tek sad imate konkurenciju, jer nas vise nije strah kada igramo vs Javora, Kule, Smedereva...s druge strane, mislim da ste vi ti koji sada ne mogu na 5 tekmi slozit postene akcije, a qrcite se da ste neka sila, shatro dominirate, bla bla...
![]()
Sami sebe zavaravate!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.