Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
nemoze leeds plaćat smitha kad ima 60k tjedno u newcastleu. newcastle ima malu momcad pa su cak veliki izgledi da smith bude i iducu sezonu TU, ugovor mu istice u ljeto 2012. pardew i carver ga cijene, ali jbg taman je trebo igrat mnogo vise on se ozljedio protiv sunderlanda...agent mu je rekao da je alan potiho sretan....mexy_whites je napisao/la:Twat teški![]()
Pa gdje neće bit sretan kad pogleda kolika mu je plaća, a koliko toga pruža na terenu...gloryhunter je napisao/la:nemoze leeds plaćat smitha kad ima 60k tjedno u newcastleu. newcastle ima malu momcad pa su cak veliki izgledi da smith bude i iducu sezonu TU, ugovor mu istice u ljeto 2012. pardew i carver ga cijene, ali jbg taman je trebo igrat mnogo vise on se ozljedio protiv sunderlanda...agent mu je rekao da je alan potiho sretan....mexy_whites je napisao/la:Twat teški![]()
kad mu zavrsi ugovor onda ode on u MLS ili leeds ako leeds izbori premierligu eto ga u leeds...![]()
pa ni tvoj loven nista nije uradio osim 2 gola koja su imala neki efekt na rezultat( birmingham i blackpool) a koliko je bodova izgubljeno radi njegovih sporih i loših reakcija....a tek ameobi, jedino best ima pozitivnu ocjenu...smith treba u napad nije zabio gol jos kad je igro napad igro je samo s owenom par puta, iza toga nije nikako......Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Pa gdje neće bit sretan kad pogleda kolika mu je plaća, a koliko toga pruža na terenu...gloryhunter je napisao/la:nemoze leeds plaćat smitha kad ima 60k tjedno u newcastleu. newcastle ima malu momcad pa su cak veliki izgledi da smith bude i iducu sezonu TU, ugovor mu istice u ljeto 2012. pardew i carver ga cijene, ali jbg taman je trebo igrat mnogo vise on se ozljedio protiv sunderlanda...agent mu je rekao da je alan potiho sretan....mexy_whites je napisao/la:Twat teški![]()
kad mu zavrsi ugovor onda ode on u MLS ili leeds ako leeds izbori premierligu eto ga u leeds...![]()
jest se lik provalioJunačina je napisao/la:ako je ovo tvoj mali hir,a pretpostavljam da jest(ne kažem to bezveze) onda bolje sam ugasi temu.
pa jooooooooooooooojmexy_whites je napisao/la:Ima da uđemo u PL i osvojimo je jednooo deeeeseeet put
Volio bi da ispadnu Birmingham i Blackburn mada su relegaciji dosta blizi Blackpool i Wigan.marijo_leeds je napisao/la:Sljedeca sezona ce bit jedna od najzanimljivijih u povjesti championshipa......tu ce bit dosta klubova koji su godinama igrali u premiershipu plus neki klubovi koji dobro stoje finacijski uz pomoc bogatih predsj.klubova i sponzora.....Leicester City,Leeds United,West Ham,Millwall,Cardiff,Midllesbrough,Nottingham Forest,Southampton,Portsmouth i možda Swansea ili Reading....plus još dva kluba kojih se ceka da ispadnu iz premiershipa.....bit ce zestoko sljedece sezone....![]()
WE ARE LEEDS!!!!!!
Sad se malo ulizujes Siletumexy_whites je napisao/la: West Ham bi trebao biti u borbi za play off ili direktnu promociju bez obzira sto ce vjerovatno prodati Parkera, Upsona i Colea, jer imaju odlicne mlade igrace tipa Hinesa, Collisona, Spencea, Tomkinsa, Searsa itd. koji mogu igrati u bilo kojem timu u drugoj ligi.
mislim da sto si jeo kod njega - jeo simexy_whites je napisao/la:Ma moram malo jaranu bacat zetone, ipak jedem kod njega svaku noc![]()
![]()
A mog'o bi West Ham lako i propasti i postati novi LeedsSamo problem je sto su dosta manji klub od nas, pa je to nezahvalno porediti!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Mexy moj covjek uvijek biorase.king je napisao/la:Sad se malo ulizujes Siletumexy_whites je napisao/la: West Ham bi trebao biti u borbi za play off ili direktnu promociju bez obzira sto ce vjerovatno prodati Parkera, Upsona i Colea, jer imaju odlicne mlade igrace tipa Hinesa, Collisona, Spencea, Tomkinsa, Searsa itd. koji mogu igrati u bilo kojem timu u drugoj ligi.![]()
![]()
![]()
Salu na stranu, bice West Ham medju najjacima (u prvom redu mislim na Leeds - ovo nije bio lizingi Leicester)
Ali neko ce morat i u play-off...
Sve se to znalo u Leeds-u da ce Bradley Johnson otić....nebi se spominjalo ovih zadnji dana da SG oce dovest David Norris-a u Leeds a imamo jedan od boljih veznih linija u ligi bilo bi dobro da Norris dođe dobar je....a za Bradleya neka mu je sa srecom i fala mu sta je pružio za Leeds United u ovih par godina sta je proveo na Elland Roadu....MOT!mexy_whites je napisao/la:Bradley Johnson odbio potpisati novi ugovor. Iako te vijesti nema na oficijelnoj stranici(vec ju je objavio daily mail), ne bi me iznenadilo da je ovo istina. Trazio je vecu platu nego Becchio i klub mu nije htio dati. Ako ode iz kluba, zelim mu svu nesrecu u nastavku karijere.
http://www.leedsunited-mad.co.uk/news/t ... ndex.shtml
Delph je bio povrijeđen dugo vremena pa se polako vracao. Mislim da ce tek pokazati sta zna i umije u sezoni 2011/12. Ako se izgubi u Villi, mi smo tuWHUFC je napisao/la:Nadam se da ćemo naredne sezone odigrati odlično u Championshipu i da ćemo izboriti povratak u Premier ligu!
Što se tiče pojačanja, potreban vam je jedan u odbrani, zamjena za Snodgrassa i jedan napadač. Što se tiče mogućih pojačanja, što ne probate sa vašim produktom kojeg ste prodali Aston Villi, Delpha koji skoro pa nikako i ne igra. Možda bi se i mogla ugovoriti neka posudba !