AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 20 nov 2010, 19:55

kako je ranieri levat majko moja. lik u 61min vadi meneza, u 67 boriela, ubacuje baptistu i adriana koji zajedno gravitiraju negdje oko 200 kila, kad su oni usli igra licila na **rac :roll: :roll:

sreca pa su ovi iz udina bili indisponirani veceras
nema potpisa

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 19:56

Bitno je da ste pobijedili. Moram priznati da sam se prepao kada ste poveli sa 2:0, jer ste to 2x ove sezone prokockali(ako se ne varam :? ). Sve u svemu, Roma se polako diže tamo gdje joj je i mjesto - na samom vrhu Serie A. Ovom pobjedom ste, barem na kratko, prestigli i Inter, što ovu pobjedu čini još slađom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 nov 2010, 23:59

sad prebacio na eurosport kad izvjestaj iz Rima, kontam sad sta je kad vidim sve se bijeli i slalomska staza. Otkud u Rimu snijeg i utrka skijanja :roll: :roll: :D
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 21 nov 2010, 02:05

Pobjeda nad Udinezeom....malo teza nego sto sam ocekivao,ali bitno je da su tri boda ostala na Olimpicu...Menez dobar,samo ga nije trebao onako rano Ranieri da vadi iz igre...Borielo gotovo neprimjetan na terenu,al je ipak svoj zadak izvrsio,postigao je gol...Napokon je i Adriano dobio nekih 20-tak minuta,sto i nije nesto pretjerano iskoristio,moze to on bolje...Next Bayern...!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 nov 2010, 12:57

ja sam rekao kad je boriello dosao da ce biti veliko pojacanje. meni je on sjajan igrac. ovaj adriano tesko da ce se ikad vratiti u formu kako stvari stoje.
You are someone else I am still right here

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 22 nov 2010, 20:18

roma ima odlicnu momcad i odlicnog trenera..sad kad ove godine nema inter da konkurira za naslov,pojavio se drugi najgori protivnik-lazio.i naravno milan..no ima velike sanse za prvo misto sta i zasluzuje.sta se tice lige prvaka skupinu sigruno prolazimo a kasnije kako bude.samo da se kasnije klonimo barcelone i reala.mislin da je samo oni mogu izbaciti.jer smo igrali i protiv chelsea i dobili i dobro odigrali s arsenalon prije par godina mkedutim izgubili na penalima.no vise manje sve moze proc osim barce i reala.forza romma

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 nov 2010, 00:35

forzaaaaromaaa je napisao/la:roma ima odlicnu momcad i odlicnog trenera..sad kad ove godine nema inter da konkurira za naslov,pojavio se drugi najgori protivnik-lazio.i naravno milan..no ima velike sanse za prvo misto sta i zasluzuje.sta se tice lige prvaka skupinu sigruno prolazimo a kasnije kako bude.samo da se kasnije klonimo barcelone i reala.mislin da je samo oni mogu izbaciti.jer smo igrali i protiv chelsea i dobili i dobro odigrali s arsenalon prije par godina mkedutim izgubili na penalima.no vise manje sve moze proc osim barce i reala.forza romma
Dobro ti nama doša'... ;)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 nov 2010, 08:38

Roma posudila 40 milina E za isplatu plata (avgust-sept-okotobar). Lova posudjena od Unicredit grupacije. Jos se trazi kupac kluba...nekoliko imena je u opticaju ali jos nista nije sigurno !!!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 nov 2010, 08:41

-Sretno protiv Bayerna volio bih da prodju svi talijanski predstavnici.... nama je najkriticnije... :( ali mi smo talijani ne predajemo se nikad....

P.S volio bih da Borrielo da gol..
-RIVALDO-

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 nov 2010, 09:10

Ovu tekmu protiv Bajerna ako pocnu Mirko (malo vise po boku) i Marko (vise u sredini)...te, Menez odmah iza Boriela....zaklecu se u 2-0 za lijepu vucicu !!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 nov 2010, 10:28

senad_flamin je napisao/la:P.S volio bih da Borrielo da gol..
Borielo sigurno daje gol,gol po tekmi i to je to...:)()

Vecerasnji mec Totti najvijerovatnije krece sa klupe...u napadu bice trio fnatastico...Menez,Mirko i Borielo...U tim se vracaju Pizaro,Rise i DDR!!!

Za Cicinha izgeda zainteresovan Napoli...!!!

Vecerasnji mec pratice oko 40.000 navijaca...oko 3500 treba da stigne iz Minhena...!!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 nov 2010, 10:30

mislim da Roma daleko bolje igra kad je Totti na klupi,jer je Boriello ove sezone stvarno odlican... sretno veceras. Forza Roma 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 12:16

mirko i borriello u napad a iza njih menezu bacit loptu da se igra i natjera van gala da pojede svoje rijeci, arogantni papak 8-)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 23 nov 2010, 14:01

debilcina njemacka.dobit cemo ih.vucinic ce ih izvozat po obrani dodat borielu i lopta je u mrezi.ali ce ju se svabe kasnije opravdavat da njima nisu tribali bodovi i da je zato roma dobila.a dobila bi i da im tribaju bodovi jer smo svi vidili da se u munchenu drzala dobro do 80 minute i onda su im dali gol.osim toga nije bilo pola momcadi,vucinic de rossi mexes rise,menez.jos dosta njih inace da su oni igrali dobili bi i u muchenu.:)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 nov 2010, 14:10

Samo opušteno večeras, treba ovu utakmicu dobiti prije svega da ne strepimo u zadnjem kolu, mada ni 3 boda nisu matematički garant da prolazimo osim ako basel i cluj remiziraju... Ali pobjedom bi bili 99% u drugom krugu i to je najvažnije.. Inače večeras bi trebali biti u najjačem sastavu, još smo u boljoj formi od bayerna, znači pobjeda nije upitna.. 8-)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 17:48

vjerovatna formacija

ROMA (4-3-1-2): 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 Burdisso, 5 Mexes, 17 Riise; 30 Simplicio, 7 Pizarro, 16 De Rossi; 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic.
All. Claudio Ranieri

mirko u prvom sastavu, vjerovatno da drzi lahma na njegovoj polovini (nesto sto je radio i maiconu); uz njega borriello koji ce da se hrva s van buytenom a u veznom redu zanimljiva kombinacija sa simpliciom, ddrom i pizom . . bice zanimljivo, mislim da je ovo prvi put da ovaj vezni red igra skupa.
forza roma :mrgreen:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 nov 2010, 18:00

Evil Genius je napisao/la:vjerovatna formacija

ROMA (4-3-1-2): 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 29 Burdisso, 5 Mexes, 17 Riise; 30 Simplicio, 7 Pizarro, 16 De Rossi; 94 Menez; 22 Borriello, 9 Vucinic.
All. Claudio Ranieri

mirko u prvom sastavu, vjerovatno da drzi lahma na njegovoj polovini (nesto sto je radio i maiconu); uz njega borriello koji ce da se hrva s van buytenom a u veznom redu zanimljiva kombinacija sa simpliciom, ddrom i pizom . . bice zanimljivo, mislim da je ovo prvi put da ovaj vezni red igra skupa.
forza roma :mrgreen:
nadam se da ovaj nece ni igrat jer sa njim se ne treba ni hrvat on sam sebe obori :lol: :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 18:14

hahahahah jbg ja ko da sam vidio da je on u prvom sastavu . . . u svakom slucaju, potanka vam je odbrana i s njim i bez njega samo da vam to napad ne nadoknadi i ja sam zadovoljan :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 nov 2010, 18:37

Evil Genius je napisao/la:hahahahah jbg ja ko da sam vidio da je on u prvom sastavu . . . u svakom slucaju, potanka vam je odbrana i s njim i bez njega samo da vam to napad ne nadoknadi i ja sam zadovoljan :D
Ma imamo mi "Super Maria" :D :D.Jos da Bilal bude raspolozen necete bas lako doc do 3 boda cak i sa brojnim povredama nasih igraca ;) ;) .
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 23 nov 2010, 18:41

Šta ste se uzdigli :?: :?: :?: Vidim, optimizma vam ne manjka, samo mislim u večerašnjoj utakmici bod(ove) tražiti. :?

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.