EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.
Ma klinac biti tri puta na velikom takmicenju i plus jos jedan baraz pride.Daleko je od toga da ne znaju.Neutral je napisao/la:Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.
Slucajno se upada jednom ali tri puta je daleko od slucajnog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ma klinac biti tri puta na velikom takmicenju i plus jos jedan baraz pride.Daleko je od toga da ne znaju.Neutral je napisao/la:Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.
A poprlično sam siguran da bi ih dobili laganini. Dobro nećemo o njima sada.
pa vazda se mi nadamo pobjedjujemo nesto i na kraju krompir,kakva drzava takav sport nema tu neke pameti mi gajimo iluzije o necemu...whosein je napisao/la:cemu se onda mi nadamonick je napisao/la:kakva drzava takav sport...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Vidiš, meni je baš drago što su oni ispred Rusa otišli na SP, ne iz razloga što ih nešto volim, već zbog činjenice da mogu biti pravi motivator za ostale "male" reprezentacije, u koje se, eto, nažalost i mi ubrajamo. Kada Slovenci mogu, zašto ne bi mogli i mi? Zašto ne bi mogao Island, Estonija, Bjelorusija, pa i Luksemburg. Dobro, s Luksemburgom sam pretjeraoNeutral je napisao/la:Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.

Dobro smo prošli u prva dva šešira, ali, ruku na srce, mogli smo dosta bolje proći u četvrtom i petom. Niti Bjelorusija niti Albanija nisu reprezentacije sa kojima ćemo lako.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
MinistaR je napisao/la:Vidiš, meni je baš drago što su oni ispred Rusa otišli na SP, ne iz razloga što ih nešto volim, već zbog činjenice da mogu biti pravi motivator za ostale "male" reprezentacije, u koje se, eto, nažalost i mi ubrajamo. Kada Slovenci mogu, zašto ne bi mogli i mi? Zašto ne bi mogao Island, Estonija, Bjelorusija, pa i Luksemburg. Dobro, s Luksemburgom sam pretjeraoNeutral je napisao/la:Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.![]()
Dobro smo prošli u prva dva šešira, ali, ruku na srce, mogli smo dosta bolje proći u četvrtom i petom. Niti Bjelorusija niti Albanija nisu reprezentacije sa kojima ćemo lako.
Slažem se sa tvojim postom, sve si rekao što i ja mislim. Tako da je vrijeme da malo zaobiđem ovu temu do nekoga određenog trenutka. Nema smisla odgovarati uvijek na jedna te ista pitanja.
Zasto velis e pa zato sto u jednom barazu dok je Sevcenko bio bog i batina u Milanu,Slovence je bolila ona stvar za njima i zveknuli ih.Zato sto ih je opet bolila ona stvar sto su Rusi razmontirali jednu Holandiju i opet ih po usima.MinistaR je napisao/la:Vidiš, meni je baš drago što su oni ispred Rusa otišli na SP, ne iz razloga što ih nešto volim, već zbog činjenice da mogu biti pravi motivator za ostale "male" reprezentacije, u koje se, eto, nažalost i mi ubrajamo. Kada Slovenci mogu, zašto ne bi mogli i mi? Zašto ne bi mogao Island, Estonija, Bjelorusija, pa i Luksemburg. Dobro, s Luksemburgom sam pretjeraoNeutral je napisao/la:Meni je Slovenija bez veze. Ne znaju ni oni sami kako su otišli na Svjetsko prvenstvo.![]()
A kod nas 100 stranica na forumu samo o C.Ronaldu iako ovaj nije ni igrao

MEN-TA-LI-TET koji nas vazda vuce tamo gdje se guzica nalazi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
MinistaR je napisao/la:Ja najviše strahujem od Bjelorusa, gledao sam ih prošle kvalifikacije, posebno one mečeve s Hrvatskom, pa ljudi su strašni, nezgodni, nešto tipa Rusija, istočnjački nastrojeni.
Rumuni isto tako, ali se tješim da oni nisu ona generacija od 2004/05. Ipak, imaju Chivua, Mutua, Lobonta... Igra li još Popescu (vazda ga zvao Poprskuša), ima i onaj što je igrao na beku...Ne mogu se sjetiti sada, ali poznavao sam tu generaciju, kada su nas prašili sa po 4:0.
Nikada nismo od Rumuna izgubili 4-0 da si napisao 3-0 ili 2-0 to u redu al 4-0 neznam cemu ta preuvelicavanja.Da li zbog toga da se plasimo te nezgodne tradicije s rumunima ili sta nemam pojma.Oni sad ako ikoga pobjede i 2-0 je previse pa makar i luksemburg.
Vjerovatno cemo biti 2.
Sa Francuskom se moze igrati ali ne ocekujem nista spektakularno
Rumunija-Dobijemo ih kuci,a na strani kako god
Bjelorusija-Kuci dobiti na strani bar bod uzeti
Albanija-2 pobjede
Lux-2 lagane pobjede
Ukupno=6 pobjeda-1 remi-3 poraza=19 bodova.IDEALNO !
Sa Francuskom se moze igrati ali ne ocekujem nista spektakularno
Rumunija-Dobijemo ih kuci,a na strani kako god
Bjelorusija-Kuci dobiti na strani bar bod uzeti
Albanija-2 pobjede
Lux-2 lagane pobjede
Ukupno=6 pobjeda-1 remi-3 poraza=19 bodova.IDEALNO !

FK Pjetlovi
Ma kakvi oni. Ni ona generacija koja je nas razbila nije bila nista posebno, nego smo mi bili losi. Sta bi nam tek uradila generacija sa SP 1994 i EP 1996? Ovo sto sad Rumunija ima je nista u usporedbi sa nekadasnjim timovima. Tesko da ce ikad vise imati igraca kao sto bio Hagi. Ono sto sam vidio od njih u zadnjim kvalifikacijama mi se jako sviđa i radujem se tim susretima.MinistaR je napisao/la:Rumuni isto tako, ali se tješim da oni nisu ona generacija od 2004/05. Ipak, imaju Chivua, Mutua, Lobonta... Igra li još Popescu (vazda ga zvao Poprskuša), ima i onaj što je igrao na beku...Ne mogu se sjetiti sada, ali poznavao sam tu generaciju, kada su nas prašili sa po 4:0.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ma kakva Slovenija, uvalimo im 4 komada u sred Maribora, i to na počecima ove "Ćirine" repke. Svaka im čast što poderaše Ruse, al da su bolji od nas-nisu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Srecno reprezentaciji BiH u kvalifikacijama za EP.
Nadam se da ce zauzeti 2. mesto ( bolje 1. al eto ).
Samo sa Rumunima odigrati dobro i super ce biti za vas.
Sve najbolje jos jednom.
Sve najbolje jos jednom.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Sretno i vama s Talijanima, a bogami i Slovencima.ROB22 je napisao/la:Srecno reprezentaciji BiH u kvalifikacijama za EP.
Sve najbolje jos jednom.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bogami trebali bi ponesto i prepisati od orlova posto su imali slicnu grupu koju mi sada imamo.MinistaR je napisao/la:Sretno i vama s Talijanima, a bogami i Slovencima.ROB22 je napisao/la:Srecno reprezentaciji BiH u kvalifikacijama za EP.
Sve najbolje jos jednom.
I vrlo dobar domaci zadatak uradili,nema sta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bas sam to htio kazem. Mnogo se moze nauciti iz nastupa Srbije u proslim kvalifikacijama. Samo je problem sto smo mi dvije razlicite reprezentacije. Oni igru grade na odbrani, a mi na napadu. Nasa odbrana... 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
sjeverna irska je dobra ekipa nista slovenia nije boljaMinistaR je napisao/la:Sretno i vama s Talijanima, a bogami i Slovencima.ROB22 je napisao/la:Srecno reprezentaciji BiH u kvalifikacijama za EP.
Sve najbolje jos jednom.

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
"nasa grupa" se tema zove............hebes i Slo i Irl
**** vidi im izjava i Albanskom i bjeloruskom selektoru, pa sta oni mislie ko smi mi...ima da im guzove poderemo za ovo kurcenje...cuj oni se boriti sa nama za 3 mjesto seljoberi jedni...puuu
Mi se ba borismo sa La France za prvo

mB!
Nije ovaj iz Bjelorusije nista reko, on je realan. A ovaj kockasti po obicaju podcjenjuje nas. PA hrvati su jos ubjedjeni da su daleko bolji i od nas i Srbije. Srbi su sigurno bolji, a ja mislim da smo i mi. Zato sam ih zelio, jer su najgori iz prvog sesira a i poderali bi ih barem na svom.Mukiol je napisao/la:**** vidi im izjava i Albanskom i bjeloruskom selektoru, pa sta oni mislie ko smi mi...ima da im guzove poderemo za ovo kurcenje...cuj oni se boriti sa nama za 3 mjesto seljoberi jedni...puuu
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 08 feb 2010, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest neobicno bez POMPEZNIH najava od strane selektora ...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.