Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Ne daj se Tuzlo...

Čuj Tuzlaci i dostojanstvo

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- prisonbreak
- Kontakt:
Nadam se da je ovo samo pocetak protesta, ak su ovo protesti ovo je zalosno, niste vise za zajebancije, uzmite samostalno vas 30 ugasite klub i tjt.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Drug kad ces vise promjeniti avatar?prisonbreak je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:20Nadam se da je ovo samo pocetak protesta, ak su ovo protesti ovo je zalosno, niste vise za zajebancije, uzmite samostalno vas 30 ugasite klub i tjt.

Stvarno, na stranu zajebancija. Ima vrijeme kad je za zajebanciju, ali ovo je vrlo lose lose...phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:16Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Identicno isto samo kod njih SDP u pitanju, jedino da prodju sa vise srece nego pameti, jer se nesto Azmir kao prebacuje u SDP, ali poznavajuci ljude tamo, niko ga ne gotivi, tako da...
Opet city je prije dva dana imenovao trenera na 3 godine i to mi smrdi, da ne ide u smjeru sisojeta.
Sretno svakako ali nimalo nije obecavajuce, cak bi rekao danasnja slika sa protesta vjetar u ledja trenutnoj strukturi u klubu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Evo ga još jedan forum navijač

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Zenicki klosari nasli nesto prozivat, smogovci
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Da ste vaš dvojica otišli bilo bi vas makar 22 umjesto ovih 20...
Uzbuđeni što će uskoro igrat protiv velikog kluba nakon godina provedenih u nižim ligama.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Necemo jos igrati protiv Tuzla City-ja, al dogodine ko zna 

Nema većeg kluba od Čelika. Krenite se skupljat već za gostovanje u Zenici, da ispoštujete toliki grad i da vas dođe makar 50.

Vi apsolutno ne razumijete da vasa i nasa situacija nisu iste ni blizu.phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:16Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Ovi ljudi su dosli u Slobodu kad niko nije htio i kad smo bili u izrazito teskoj situaciji. Bliski jesu gradskim strukturama, ali ako su ih oni postavili ja bi da im se zahvalim jer u tom momentu nije niko htio u Slobodu.
Trenutna uprava je dosta dobrih stvari uradila, vratila mnoge dugove, dobili smo licencu i za PL i Europu ma prvostepenoj, samo su nas naguzili da idemo u federalnu i da se oni pitaju o buducnosti.
Politika je qurva uvijek ali dosta bolji odnos Grad ima prema Slobodi nego vas Grad prema Celiku.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
prisonbreak je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:20Nadam se da je ovo samo pocetak protesta, ak su ovo protesti ovo je zalosno, niste vise za zajebancije, uzmite samostalno vas 30 ugasite klub i tjt.

- BatistutA19
- Kontakt:
Kako protest prodje jel bilo raje tuzlaci ??? E koja je to borba niste svjesni jos sad kad aktiviraju botove po drustvenim mrezama prvo pa kad vas podjela na vase i njihove a svi vole Slobodu...Sretno vam !!!..Sta kaze gradonacelnik Tuzle grad se ne petlja u klub ima skupstina a skupstinu biro grad isto ko u Zenici a ne mozes uci u skupstinu osim da im pare dajes i po njihovom da bude ..Vi ce te morat natjerat skupstinu da izglasaju novi statut koji zelite, da oni izglasaju i odu a to pocinje bojkotom utakmica protestima ..Nedajte Slobodu prevarantima!!
Ovdje se završava sva diskusija navijača Slobode, molimo vas pređite na svoj podtopicFliX je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:39prisonbreak je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:20Nadam se da je ovo samo pocetak protesta, ak su ovo protesti ovo je zalosno, niste vise za zajebancije, uzmite samostalno vas 30 ugasite klub i tjt.![]()
![]()
![]()

Nisi shvatio poentu. Poenta je da vam SDP vuce konce u klubu i ovi trenutni su aminovani od politike. Zbog cega mislis da ce SDP aminovati provjerenog SDA/PDA igraca? To sto gradonacelnik vas kaze za Azmira sam, al to je kulturica ogradjuje se i kaze ima skupstina. Tako su i kod nas radili.Madal je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:37Vi apsolutno ne razumijete da vasa i nasa situacija nisu iste ni blizu.phillies je napisao/la: ↑17 jun 2023, 19:16Na stranu zay.ebancija i prcanje na forumu, ali zaista se nadam da ovo nije slika danasnjih protesta. Jako tesko je izvrsiti pritisak na vlast koja realno drzi sve u klubu iako se ogradjuju od toga (naravno kao sto se i SDA kod nas ogradjivala), dakle modus operandi je isti u ovom slucaju bez obzira sto su dijametralno suprotne stranke u pitanju. "Mi ne mozemo nista, to je UG u pitanju, oni imaju svoju skupstinu, mi samo pare dajemo..." a ovamo instalirali svoje ljude u Upravu i Skupstinu i vedre i oblace kako hoce.
Ne daj se Tuzlo...
Ovi ljudi su dosli u Slobodu kad niko nije htio i kad smo bili u izrazito teskoj situaciji. Bliski jesu gradskim strukturama, ali ako su ih oni postavili ja bi da im se zahvalim jer u tom momentu nije niko htio u Slobodu.
Trenutna uprava je dosta dobrih stvari uradila, vratila mnoge dugove, dobili smo licencu i za PL i Europu ma prvostepenoj, samo su nas naguzili da idemo u federalnu i da se oni pitaju o buducnosti.
Politika je qurva uvijek ali dosta bolji odnos Grad ima prema Slobodi nego vas Grad prema Celiku.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- ASD
- Kontakt:
Drugačija je situacija u Čeliku bila. Gdje su navijači preuzimali klub. Kod Slobode je situacija da više interesnih skupina preuzima klub, a ne navijači.
Glupo bi bilo recimo da 1000 robova ode na proteste zato što žele da Olgun preuzme klub, kada nisu jasne namjere.
Čelik je očistio klub tako što su klub odveli u kantonalnu ligu sa jasnim ciljem vraćanja dugova bez rezultatskog imperativa.
I to je jedini pravi i ispravan put.
Za Slobodu bi najbolje bilo da raspusti igrače, ostavi samo ove iz Tuzle, plus juniore, te se u potpunosti okrene vraćanju dugova i razvoju organizacije kluba. Ovako se samo odgađa patnja radi nekoliko sezona u Premijer ligi.
Glupo bi bilo recimo da 1000 robova ode na proteste zato što žele da Olgun preuzme klub, kada nisu jasne namjere.
Čelik je očistio klub tako što su klub odveli u kantonalnu ligu sa jasnim ciljem vraćanja dugova bez rezultatskog imperativa.
I to je jedini pravi i ispravan put.
Za Slobodu bi najbolje bilo da raspusti igrače, ostavi samo ove iz Tuzle, plus juniore, te se u potpunosti okrene vraćanju dugova i razvoju organizacije kluba. Ovako se samo odgađa patnja radi nekoliko sezona u Premijer ligi.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 17 jun 2023, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Lako je tebi govorit kad u Zenici cijeli grad navija za jedan klub. Kod njih su ipak dva kluba, pa je to razjedinjeno. Ako tome jos pridodas da je onaj drugi uspjesniji, igra premijerligu a prosle godine i europu, onda ova mala brojka i ne traba da cudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.