Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Igra li Džeka zna li se šta?
Vidit ćemo kad Broz (ili bekovi) uspije dovući loptu bar do centra 

- muha milanez
- Kontakt:
Džeko 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
E moj Abrahame..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hvala kolegama koji prozvaše Hakana i Džeku, odradi dvojac drugi gol. Mada, prerano se zabilo, tko će sad strepiti od ovog presinga, vazda opasno po Interov gol, tko god da ima loptu 

Juventinisimo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 16:16Ovako ja to gledam, na neki svoj nacin. Ne kazem da sam u pravu, ali eto...IlCapitano je napisao/la: ↑21 sep 2021, 15:59Znači manji broj bodova za titulu je pokazatelj bolje konkurencije? Nema teorije da se to može znati ovako, morao bi analizirati apsolutno svaku ekipu u ligi i kakvi su treneri i igrači bili.Juventinisimo je napisao/la: ↑21 sep 2021, 15:55
Pa sta nam to pokazuje drug? Sa koliko bodova se uzimalo scudetto prije Juventusove dominacije? 82-85, cak i ispod 80...pogledaj historiju.
Mi smo bili superiorni u odnosu na druge, nama osim Milana i Intera nema konkurencije...svi ostali su "druga" liga..i slazem se da se scudetto uzima na "malima"...ali i oni su danas jaci nego prije 5-6 godina...a mi smo slabiji.
Ostao sam duzan bratu Italija za Beppea, ne napisah u predhodnom postu, ali nikad nije kasno...![]()
Kad vec sve zasluge idu Beppeu kada smo dominirali, ko je prodao Vidala i Pogbu?? Obojica i dan danas igraju, rasuo nam najvazniji dio tima.
Samo nemoj da su oni htjeli ici, htjeo je i taj sa tvoje "lokacije" pa je igrao u serie B. Sam je izjavio da je on rob Juventusa i ne moze ici nigdje..
Ja samo znam da loša konkurencija ne može oboriti rekord za drugoplasiranu ekipu dvije godine zaredom.
Ako imas 2-3 podjednaka tima, ostalo zalosna buranija, ja mislim da ce sva tri tima imati veliki broj bodova...
Ako imas 8-10 podjednakih timova, ja mislim da ce imati manje...
Mi bas i nismo bili "podjednaki" sa njima...imali smo puno siri i jaci roster..CL je najbolje prikazivala pravu sliku, mi smo imali uspjeha, ostali, nista.
Tako ja gledam, ne kazem da sam u pravu, da se razumijemo.![]()
Sjecas se Napolija kad nas puce, pa slavlju u Napulju, pa slijedeca 0:3 protiv Viola. To se Milanu ili Interu ne bi desilo.
PS. serie A treba smanjiti..nakupilo se svakakve buranije...
Kod tebe mi je najjace sto ti u postovima nadrobis i babe i zabe, ma sve metnes. Pa svaki put odgovoris i spomenes nesto na neki drugaciji nacin, odnosno sve generaliziras na svoj nacin. Evo sad npr pricas da je "mana" sto su Vidal i Pogba prodani. Nedavno kritikuješ upravu kako nije sposobna prodati igrače. Msm brate de zauzmi stav, il je dobro sto prodajes ili je lose sto prodajes. Ali samo nemoj napisati nesto u fazonu da se ne trebaju oni prodavati, vec da treba prodavati Matiju de Silja ili Padoina.. Preciziraj se malo.
Msm evo i sad, porediš fudbal sa pocetka stoljeca (Trezegueta), sa danasnjim fudbalom gdje niko vise tako i ne razmislja. A tog Arturita kojeg spominjes popisam i poserem gdje god igro. Da bogdom takva gnjida nikad ne zaigra za Juventus.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
U pravu je Gonzales, ovo je trebao biti žuti karton za Bastonija, al dobiti dva žuta radi prigovora, to mogu samo glupani iz J.Amerike. I da, baš ovom Gonzalesu sudac nije svirao prekršaj u napadu kad je Fiore zabila.
Da nije ovom na areni tko umro u drugom poluvremenu 
Sampionski, sa pola snage odradjeno...

Sampionski, sa pola snage odradjeno...
- Goalgetter
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Loš Hakan u drugom. Previše je plaćen. Oh, wait 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ovime smo i Fiorentinu izbacili iz utrke za titulu, ostali još Napoli, Milan i Juventus
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.