admin je napisao/la:nije još gotovo.
vode crnogorci +15 na kraju treće četvrtine.
Ma bravo nasi...

Moze li se negdje pratiti?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
admin je napisao/la:nije još gotovo.
vode crnogorci +15 na kraju treće četvrtine.
Ostace one nama teske dok god je ovaj idiot selektor.Melo15 je napisao/la:jos su nama teske noge![]()
sutra cemo mi njih dobiti pustice nas 100%cobratz je napisao/la:Bože sacuvaj, izgubice i od Crnogoraca... pa sta je s ove reprezentacije?
Ne valja selektor, eto sta je. Sta ce npr. Kikanovic dodje iz Zvezde gdje ga je Pesic trenirao i onda mora onog kretena slusati, reci mi molim te bil ti to mogao podnijeti. Ja ne bicobratz je napisao/la:Bože sacuvaj, izgubice i od Crnogoraca... pa sta je s ove reprezentacije?
Pratis li ti kosarku ,da pratis znao bi da je njihova reprezentacija ako ne jaca onda sigurno u rangu sa BIH a mladje selekcije CG od kada su pocele da se takmice imaju bolje rezultatecobratz je napisao/la:Bože sacuvaj, izgubice i od Crnogoraca... pa sta je s ove reprezentacije?
S ove na onucobratz je napisao/la:Bože sacuvaj, izgubice i od Crnogoraca... pa sta je s ove reprezentacije?
tad je bio anonimus, i godilo mu je da igra za neku repku, sad je postao "zvijezda" i hoce da bira smrad,nerminh74 je napisao/la:ovo je index objavio prije nekog vremena a inace je senzacionalisticki i doooobbbrrroooo vuce vodu na njihov mlin tako im netreba vjerovati inace sto je goran bio na okupljanju repke kada je neno bio selektor ako nije razmisljao o BiH
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat, Vaya i 9 gostiju.