Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Millwall FC
Izasao je raspored za Championship. Igrate 3 utakmicu s nama na Elland Roadu 

Side before self
@estrella: pisao sam vec o tome malo ranije na ovoj temi. pozdrav.
@mexy: vidim pocinje sezone s gostovanjem u bristol, s vama igra u trecem kolu. valja jos izdvojit utakmice protiv foresta(gostovanje 5 kolo), cardiff i qpr(oba gostovanja), crystal palace i swansea gostovanje i portsmouth opet gostovanje krajem godine. joj kako ce ovo biti zanimljivo prvenstvo
@mexy: vidim pocinje sezone s gostovanjem u bristol, s vama igra u trecem kolu. valja jos izdvojit utakmice protiv foresta(gostovanje 5 kolo), cardiff i qpr(oba gostovanja), crystal palace i swansea gostovanje i portsmouth opet gostovanje krajem godine. joj kako ce ovo biti zanimljivo prvenstvo

@Steve provali sliku koju sam iskopao kod rodjaka na kompu.
Millwall-Luton
I ova nadam se da prepoznajes lika sa suncanim naocalama.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@devil: brate ta utakmica protiv lutona na kenilworth roadu je "legendarna", iako je bilo zesce sranje te veceri i dan danas navijaci millwalla i lutona imaju odredjenu dozu respekta za jedno drugog iako se mrze
na toj slici, da nije to legendarni ginger bob?

na toj slici, da nije to legendarni ginger bob?
Ovoga sa naocarima ja znam pod imenom Mr.Plummer za kojeg mi je cale pricao da je jedan od najludjih Millwallovih tifoza ikada.
A ispod njega je takodje poznati hary the dog.
A ispod njega je takodje poznati hary the dog.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja kontao ginger bob, on je bio i mozda glavna faca medju f-troop tokom sedamdeseti. pravili su dokumentarac o njemu..
Jedan od bliskih susreta sa Millwallom
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
The Lions are prepared... AVFC!
par vijesti: marc laird produzio svoj ugovor do 2011! inace prica se da je millwall poslao ponudu vrijednu £400.000 QPRu za lee cooka, i izgleda da bi mogao doci na pozajmicu iz arsenala napadac jay simpson.
Wow navijač Birminghama...
napokon malo "transfer-traca": pominje se da bi reprezentativac austrije i napadac wolvesa stefan maierhofer mogao preci na pozajmicu u millwall! ovaj igrac nije odusevio na nivou PLa al' sam siguran da bi bio odlican u championshipu.
Dobar strajker, ako sam dobro skonto neki su mu ugovori propali sa Bayernom...
Colour of Manchester is blue...
pre-season je vec poceo..

u subotu je odigrani prvi test-mec tekuce sezone protiv crawley towna. iako je to tek bio prvi mec igra nije bila tako losa al' realizacija ispred gola katastrofalna kako sam cuo. zato je crawley poveo vec u 15 minuti, al' je gary alexander spasio cast svoju i suigraca kad je zabio gol za izjednacenje. tako je ovaj mec i zavrsio rezultatom 1-1! inace svi igraci su dobili priliku protiv crawley. iduca pripremna utakmica je u petak navece - gostuje klub kod wimbledona. sto se tice pojacanja danas je saopstio klub da ce sedmicu dana biti na probnom radu 26-godisnji veznjak darren carter koji trenutno igra za preston, al' valja pomenuti da taj igrac ima dosta iskustva igrajuci u PLu za birmingham i wba.
par slika s utakmice u crawleyu:

par slika s utakmice u crawleyu:

@steve u kojem je rangu taj crawley town??
Usput puno srece za millwall u slijedecoj sezoni da se pridruzite mojim svrkama u premiershipu aBd;)
Usput puno srece za millwall u slijedecoj sezoni da se pridruzite mojim svrkama u premiershipu aBd;)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
ja mislim igraju u conference(peta stepenica takmicenja u engleskom nogometu)__EmIr__ je napisao/la:@steve u kojem je rangu taj crawley town??

golman mildenhall potpisao 1-godisnji ugovor danas!
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 60,00.html
http://www.millwallfc.co.uk/page/NewsDe ... 60,00.html
wimbledon-millwall 0-1. prva pobjeda na pripremama za novu sezonu nakon penala steve morisona. kako sam cuo igra ovaj put nije bila na nivou, cak je ovaj wimbledon imao par zicera koji su sramno fulili. steta sto se batt povrijedio vec u prvom poluvremenu, pozitiva je sto je darren carter odigrao svih 90 minuta u svom "debiju". ispod tim koji je nastupio veceras:
ps: iduca pripremna utakmica je u subotu protiv stevenage.Millwall: Forde, Dunne(Abdou 55 mins), Robinson, Ward, Smith, Schofield, Carter, Laird (Grabban 70mins), Barron, Morison (Alexander 70mins), Batt (Harris 38mins).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.